Sogan kuruyle ilgili kucuk bi soru

Benim yumurtlama gunum 3 gun onceydi yumurtlamadan once akintim baslamisti her ay olduğu gibi islaklik vardi 8i artti 9 da ztn yumurtlama gunumdu aradan 3 gun gecti benim akintim hala var tabi yogun degil krem gibi sni de oyle oldumu yoksa bu normalmi

Sen bu ay sogan kuru kullandin ya yumurtlama gununden sonra akintin devam ettimi
Yok canım devam etmedi o kadar ama kup kuru da değil di
Benim zaten adetim başladıktan on gün sonra falan bende yapışkan değil ama uzayan kokusuz beyaz bazen açık sarı jöle gibi akıntı oluyor ama yapışkan değil bir kaç defa toplu geliyor işte afedersin vajina girişinden elimle çekince bi miktar uzayıp kopuyor anlatamadım kusura bakma sonra da akıntı değil ıslaklık oluyor daha çok

Akıntı konusunda ben de çok kararsızım canımmm ama kokusu yoksa bence normal dir

Aynn cnm belki gecen ayda vardi ben dikkat etmiodm bide yumurtlama dan sonra azalan akinti devam edermis 4 5 gune tamamen kesilirmis benimkide oyle galiba bakalm haftaya belli olur artik

Aynn cnm belki gecen ayda vardi ben dikkat etmiodm bide yumurtlama dan sonra azalan akinti devam edermis 4 5 gune tamamen kesilirmis benimkide oyle galiba bakalm haftaya belli olur artik
İnşallah canım hayırlısı bebiş işi zor stres yapmamaya çok düşünmemeye çalış :)demesi kolay uygulaması zor biliyorum ama bu ay ben biraz akışına bıraktım hayırlısı olsun tek isteğim bu

Kız biz vere yazışıyoz da konuyu gizlemek mümkün mü acaba kadınlar kulübü üyeleri haricine hani bazen bişey aratıyorsun google'da ve kadınlar kulübünden sonuçlar çıkıyor da üye olmayanlar da bakıyor ya

Ben yeni evliyim 1 aylık daha bebek istiyorum ondan merak ettim bende yapmalı mıyım
Daha yenisin canımmm hemen yapma bence pco iltihap olanlar için genelde ben de üç aydır istiyorum ama yine sorun varsa şifa olur diye kulllandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…