Cnm sana bise sorcm yaCnm aama
Sor canımmmCnm sana bise sorcm ya
Sen bu ay sogan kuru kullandin ya yumurtlama gununden sonra akintin devam ettimiİnşallah canım hayırlısı
Yok canım devam etmedi o kadar ama kup kuru da değil diSen bu ay sogan kuru kullandin ya yumurtlama gununden sonra akintin devam ettimi
Akıntı konusunda ben de çok kararsızım canımmm ama kokusu yoksa bence normal dirBenim yumurtlama gunum 3 gun onceydi yumurtlamadan once akintim baslamisti her ay olduğu gibi islaklik vardi 8i artti 9 da ztn yumurtlama gunumdu aradan 3 gun gecti benim akintim hala var tabi yogun degil krem gibi sni de oyle oldumu yoksa bu normalmi
İnşallah canım hayırlısı bebiş işi zor stres yapmamaya çok düşünmemeye çalış :)demesi kolay uygulaması zor biliyorum ama bu ay ben biraz akışına bıraktım hayırlısı olsun tek isteğim buAynn cnm belki gecen ayda vardi ben dikkat etmiodm bide yumurtlama dan sonra azalan akinti devam edermis 4 5 gune tamamen kesilirmis benimkide oyle galiba bakalm haftaya belli olur artik
Amin cnm haklisn:)İnşallah canım hayırlısı bebiş işi zor stres yapmamaya çok düşünmemeye çalış :)demesi kolay uygulaması zor biliyorum ama bu ay ben biraz akışına bıraktım hayırlısı olsun tek isteğim bu
Ozelden konusunca gorunmuo cnmKız biz vere yazışıyoz da konuyu gizlemek mümkün mü acaba kadınlar kulübü üyeleri haricine hani bazen bişey aratıyorsun google'da ve kadınlar kulübünden sonuçlar çıkıyor da üye olmayanlar da bakıyor ya
Ordan yaz bi :)Ozelden konusunca gorunmuo cnm
Rahmi temizliyormuş canımmmSoğan kürü neden yapılıyor ki
Evet canım aynı zamanda rahmi temizleyip iltihap varsa söküyor muşHamile kalmak için mi yapıyorsunuz bunu
Daha yenisin canımmm hemen yapma bence pco iltihap olanlar için genelde ben de üç aydır istiyorum ama yine sorun varsa şifa olur diye kulllandımBen yeni evliyim 1 aylık daha bebek istiyorum ondan merak ettim bende yapmalı mıyım
Bende yaptım işe yaramadı[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?