Sogan kuruyle ilgili kucuk bi soru

Soğan kürü geri aynı şeye mi döndürdüki acaba yoksa geçen ay bir aya mahsus bişeymiydi

Yok cnm gayet normal ztn benimde 7. gun lekenlenmem oluo sen bugun daha bekle yarin biterse ozmn basla vakit kaybetmeden calismalarada baslayn cnm sen sogan kurunu kullandign ay gun asirimi yapiodn ben bu ay onada dikkat ediorm gun asiri oneriolar doktorlar

Yok canım her gün akşam yemekten önce içiyordum o dönemler oruç tuttuydum oruç açınca içiyordum sonra da yemek yiyordum normal de içtikten sonra on beş dakika bekleyin sonra yemek yiyin deniyor benim bazen beklediğim oldu ama çoğunda hemen yedim yemek

Yok nasl kullandigindan bahsetmiom ya afedersn iliskiye gun asirimi girdnz diorm

Yok nasl kullandigindan bahsetmiom ya afedersn iliskiye gun asirimi girdnz diorm
Hee kız ne bileyim :) günaşırı canım bazen iki günde bir oldu ama yumurtlama günlerimde günaşırı zaten sperm vucutta 48saat falan yaşıyormuş herhalde hergün olunca bide sperm kalitesi düşüyormuş hemde yoruluyor insan gııı hergün hergün

Aynn buda onemli bi ayrinti cnm bz yapiodk ama:) bu ay gun asiri yapioz bakalm hem bunun hem sogan in faydasi olckmi tevekkul etmekte onemli biz yapalim bide sabredelim Allah im insallah nasip eder

Aynn buda onemli bi ayrinti cnm bz yapiodk ama:) bu ay gun asiri yapioz bakalm hem bunun hem sogan in faydasi olckmi tevekkul etmekte onemli biz yapalim bide sabredelim Allah im insallah nasip eder
İnşallah Herşeyden önce hayırlısı olsun canım
Bide ayağını dik duvara öyle yat birazda :)

Yok canım daha bugün bitti lekelerim bundan sonra inşallah başlarız :) sen naptın
Iy cnm bende sogan i bitirdm 10 gun kulladim duzenli normalde yarin yumurtlama gunum hani hatirlarsn diodm ya yumurtlama gunu belirtm fazla olmuo diye bugun sanki adet olckmism gibi karnim belim agrio kasiklarim agrio oturunca bile hissediom yani kalkip otururken bile agri oluo bide akintm var iki gundur ama beyaz gibi ama genelde su gibi acaba sogannsuyudn dolayi yumurtlamam mi oluo oda yumurtlamayi sagliomus bilemedm ya bakalim dunde degerlendirmedk bugun u bos gecirmek istemiom cunku yumurtlama gunleri bukadar belirtm olmazdi

Yumurtlama belirtileri arasında kasık ağrısı vardı sanırım akıntıyı eline alıp kontrol et canım parmakların arasında uzuyormu uzayan yapışkan akıntıysa kaçırma inşallah :)

Yumurtlama belirtileri arasında kasık ağrısı vardı sanırım akıntıyı eline alıp kontrol et canım parmakların arasında uzuyormu uzayan yapışkan akıntıysa kaçırma inşallah :)
Yok iste benim hic bi ay oyle olmuo su gelio sadece ama agrim cok var bic boyle olmamisti belki bugun veya yarin olursa degerlendirirm ins sen naslsn yeni bi kure basliycnmi

Kızlar bende soğan kürüne başladım 9.gün bugün, ama kafam çok karıştı ! Soğan kürü iyimi kötümü ya bi sürü yorum var kimi adet geciktirdi kist oluşturdu diyo, kimi de faydasını gördüm hamile kaldım diyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…