Sogan kuruyle ilgili kucuk bi soru

Evet canım maalesef ben bir hafta kullandım bilmiyorum fayda ettimi etmedimi

Cnm bizde tam senin dedigin dusuncelerle basladik ama ben en cok saracoglu dedi ya her kadin senede en az bir defa yapmali diye bayada arastirdim gercekten cok faydasi var rahim kanserini onleyici etkiside var iltihabi sokmede birebir ztn bende ne iltihap var ne pcluyum varsada ben bilmiyorum ondn su sekilde kullandim ben adetim biter bitmez basladm ilk 3 gun sabah aksam taza sekilde ictim sonra geri kalanda ise sadece sabah yaptim cunku rahmin temizse inceltiomus gibi seyler okudum bide ben incir kurunu kullanmak istiodm incire baslamadan once sogan kuru yapmak gerekiyormus rahmi temizliosn once sonra da yumurtaliklar icinde inciri yapiosn ben ilk aydan hamile kalan incire baslayan cok kisi okudum bn ilcedeym doktor flnda yok ondn basta dogal yollar deniyim onlarda olmazsa artik doktora gitme vakti gelmistir

Insallah faydasini gorursn cnm bende bu ay olmazsa incire basliycm
Canım benim kaza oruçlarım var rahatken şurada yalnızım iş yok güç yok oruç tutsam diyorum da hamile kalma şansım düşermiki aç kalırsam bi bilgin varmı bu konuda

Canım benim kaza oruçlarım var rahatken şurada yalnızım iş yok güç yok oruç tutsam diyorum da hamile kalma şansım düşermiki aç kalırsam bi bilgin varmı bu konuda
Yok cnm hatta adetin biter bitmez yumurtlama gunune kadar tut hic bir sakincasi yok hatta yumurtlamadan sonra bile tutabilirsin ama adetine yakin her ihtimale karsi önlemini al derim bende gunler kisalsn kisn tutcm Allah nasip edrse

Yok cnm hatta adetin biter bitmez yumurtlama gunune kadar tut hic bir sakincasi yok hatta yumurtlamadan sonra bile tutabilirsin ama adetine yakin her ihtimale karsi önlemini al derim bende gunler kisalsn kisn tutcm Allah nasip edrse
Geçen sefer yumurtlama gunune kadar tuttum da biraz borcumda var hamile kalırsam yine tutamam diye düşündüğümden biraz eşimde vücut aç kalınca engel olmasın dedi ondan takıldı aklıma
Kafamda deli sorular

Yok cnm ama sen her ihtimale karsi yumurtlama dan sonra beslenmene dikkat et hatta folik asit bile icebilirsn vitamin ilaci normal de hamilelik dusunenler 3 ay önceden baslio

Yok cnm ama sen her ihtimale karsi yumurtlama dan sonra beslenmene dikkat et hatta folik asit bile icebilirsn vitamin ilaci normal de hamilelik dusunenler 3 ay önceden baslio
Üç gün sonra kurban zaten o zaman yumurtlama gunune denk geliyor hayırlısı artık
Folik asit çok istiyorum da ben Azerbaycan da olduğumdan nasıl hangi ilaç alcam bilmiyorum bide her insana farklı marka veriyor doktor falan dediler ondan çekindim biraz gıdalardan almaya çalışıyorum ama

Oda iy ztn cnm beslenmekten cok onemli Allah verirse herhalukarda verir ztn

Canım ben de 1 senedir bebek istiyordum olmuyordu artık bu ay olmasa doktora gidecektim soğan kuru yaptım bi kaç yerde soğan kurunun adet geciktirdigini duymuştum bende adetim gecikiyor sandım ama gecikmeden 5 gün sonra gerçeği öğrendik hamileymişim ben şok tabi hiç ummuyordum hatta o kadar ki bat günü kasiklarim çok ağrıyor diye dicroflam ağrı kesici içtim inşallah biseyin yoktur bugün doktora gidicem dua edin kızlar

Cok sevindim cnm bnm hayirli olsn gonlunu ferah tut insallah hersey yolundadir

Aa ne güzel Allah bağışlasın şimdiden bişey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…