Ben de bu ay başladım. Bugün 13.günüm. Bakalım sonuç ne olacak. Yumurtlama ve çatlama oldu. Aslında bu son üç gün için terddütlüydüm ama tamamlamak istedi. Umarım işe yarar.Arkadaşlar merhaba 1 haftadır sogan kürünü yapıyorum o kadar olumlu şeyler duyuyorum ki bu kürle alakalı bende denesem ne çıkar deyip başladım 1 hafta olacak bakalım gerçekten mücizesi anlatılanlar kadar varmı tabi önce Allahtan ya bismillah diyerek başladım faydası olursa merak eden arkadaşlara yazarım
İnşallahBen de bu ay başladım. Bugün 13.günüm. Bakalım sonuç ne olacak. Yumurtlama ve çatlama oldu. Aslında bu son üç gün için terddütlüydüm ama tamamlamak istedi. Umarım işe yarar.
Tabi umarım unutmazsam haber veririm. 1 ya da 2 Nisan bat.İnşallahbanada haber verirseniz sevinirim
İnşallahBen de bu ay başladım. Bugün 13.günüm. Bakalım sonuç ne olacak. Yumurtlama ve çatlama oldu. Aslında bu son üç gün için terddütlüydüm ama tamamlamak istedi. Umarım işe yarar.
11 nisanda ben bakalım inşallah hayırlısıyla olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTabi umarım unutmazsam haber veririm. 1 ya da 2 Nisan bat.
Aminİnşallahbanada haber verirseniz sevinirim
11 nisanda ben bakalım inşallah hayırlısıyla olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende bu ay başladım daha ilk günümArkadaşlar merhaba 1 haftadır sogan kürünü yapıyorum o kadar olumlu şeyler duyuyorum ki bu kürle alakalı bende denesem ne çıkar deyip başladım 1 hafta olacak bakalım gerçekten mücizesi anlatılanlar kadar varmı tabi önce Allahtan ya bismillah diyerek başladım faydası olursa merak eden arkadaşlara yazarım
Bende yarın başlamak istiyorum tam tarifi detaylı verebilecek var mı acaba.ya soğan ya ben korkuyorum midem almaz kötü olursam diye.Bende bu ay başladım daha ilk günümve ovulasyon takibi de yapıyorum bakalım bu ay Allah bize ne nasip edecek inşallah güzel şeyler olur
sabah aksam bir sogani kabugunu soyup bir bardaktan biraz fazla suyla 5-6 Dk kaynatip iliyinca iciyorsunBende yarın başlamak istiyorum tam tarifi detaylı verebilecek var mı acaba.ya soğan ya ben korkuyorum midem almaz kötü olursam diye.
Şeker atiyo muyuz.hep taze yapayım değil mi.Bende ise yaramadi umarim sizlerde yarar
sabah aksam bir sogani kabugunu soyup bir bardaktan biraz fazla suyla 5-6 Dk kaynatip iliyinca iciyorsun
Evet hep taze yapilmasi gerekŞeker atiyo muyuz.hep taze yapayım değil mi.
Tamam çok teşekkür ederim yarın baslicam inşallah.insallah benim de mucizem olur.Evet hep taze yapilmasi gerek
Seker atmasan daha iyi bos ic ama icemezsen bal katabilirsin
Allah kerim insallah ise yararTamam çok teşekkür ederim yarın baslicam inşallah.insallah benim de mucizem olur.
İnşallahhhBende bu ay başladım daha ilk günümve ovulasyon takibi de yapıyorum bakalım bu ay Allah bize ne nasip edecek inşallah güzel şeyler olur
Yumurtlamaya kadar yapsan daha iyiBen de bu ay başladım. Bugün 13.günüm. Bakalım sonuç ne olacak. Yumurtlama ve çatlama oldu. Aslında bu son üç gün için terddütlüydüm ama tamamlamak istedi. Umarım işe yarar.
Maalesef yumurtlamadan sonra da içtim. Dün 15 gün bittiYumurtlamaya kadar yapsan daha iyi
Him. Eger dollenme olduysa sogan suyu dusmeye neden olabilir diye duymustm ondan.Maalesef yumurtlamadan sonra da içtim. Dün 15 gün bitti
Kisti bilmiyorm ama ben 4 yil once denemistm enfeksiyon akintyla her gun saril saril gittiSelam kızlar bende bugün başladım soğan kürüne iki taraflıda kistim var iyi gelen oldumu acaba kisti olup diğer ay geçen
Oh oh maşallahKisti bilmiyorm ama ben 4 yil once denemistm enfeksiyon akintyla her gun saril saril gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?