Gebeliğe Hazırlık Soğan 🧅 kürü 🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Htccngz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
140
72
28
Arkadaşlar merhaba 1 haftadır sogan kürünü yapıyorum o kadar olumlu şeyler duyuyorum ki bu kürle alakalı bende denesem ne çıkar deyip başladım 1 hafta olacak bakalım gerçekten mücizesi anlatılanlar kadar varmı tabi önce Allahtan ya bismillah diyerek başladım faydası olursa merak eden arkadaşlara yazarım

Ben de bu ay başladım. Bugün 13.günüm. Bakalım sonuç ne olacak. Yumurtlama ve çatlama oldu. Aslında bu son üç gün için terddütlüydüm ama tamamlamak istedi. Umarım işe yarar.

Ben de bu ay başladım. Bugün 13.günüm. Bakalım sonuç ne olacak. Yumurtlama ve çatlama oldu. Aslında bu son üç gün için terddütlüydüm ama tamamlamak istedi. Umarım işe yarar.
İnşallah banada haber verirseniz sevinirim
Tabi umarım unutmazsam haber veririm. 1 ya da 2 Nisan bat.
11 nisanda ben bakalım inşallah hayırlısıyla olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende bu ay başladım daha ilk günüm ve ovulasyon takibi de yapıyorum bakalım bu ay Allah bize ne nasip edecek inşallah güzel şeyler olur

Bende bu ay başladım daha ilk günüm ve ovulasyon takibi de yapıyorum bakalım bu ay Allah bize ne nasip edecek inşallah güzel şeyler olur
Bende yarın başlamak istiyorum tam tarifi detaylı verebilecek var mı acaba.ya soğan ya ben korkuyorum midem almaz kötü olursam diye.

Bende ise yaramadi umarim sizlerde yarar
Bende yarın başlamak istiyorum tam tarifi detaylı verebilecek var mı acaba.ya soğan ya ben korkuyorum midem almaz kötü olursam diye.
sabah aksam bir sogani kabugunu soyup bir bardaktan biraz fazla suyla 5-6 Dk kaynatip iliyinca iciyorsun

Selam kızlar bende bugün başladım soğan kürüne iki taraflıda kistim var iyi gelen oldumu acaba kisti olup diğer ay geçen

Selam kızlar bende bugün başladım soğan kürüne iki taraflıda kistim var iyi gelen oldumu acaba kisti olup diğer ay geçen
Kisti bilmiyorm ama ben 4 yil once denemistm enfeksiyon akintyla her gun saril saril gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…