Gebeliğe Hazırlık Soğan 🧅 kürü 🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Miyom için öneriliyor mu? 5 cm den küçükse yapılabilir diye duymuştum.

Bence yumurtlama gününe kadar yapılsa yeterli olur zaten en önemli günü o bence
Üste mens in bitimi ile yumurtlama arasında 15 gün yok ki. Eğer yumurtlama günü bırakılırsa da kür yarım kalmış oluyor. Olmadı gelecek ay için işe yaramış olur artık

Ben rahim ici miyom ameliyati olmustum. Bana hemen cocugun olmaz kurraj gibi bisey bu dediler. Ama ben sogan kuru yaptim. Yaptigim ay yani ameliyattan 2 ay sonra hamile kaldim. Asinda yine yapayim. Ne var yok temizlensin.

Ben de bu ay başladım. Bugün 13.günüm. Bakalım sonuç ne olacak. Yumurtlama ve çatlama oldu. Aslında bu son üç gün için terddütlüydüm ama tamamlamak istedi. Umarım işe yarar.
Merhaba siz ne yaptınız acaba ben merak ettim bende bugün tam 13 gün olmuştu yumurtlama günümde adet oldum bu niye böyle oldu yaaa

Kızlar bu küre ne zaman başlaymamaız gerekiyor
Ben bu ay incir kürü yaptım

Merhabalar. Ben klomen tedavisi gördüm geçen ay. Maalesef bebiş olmadı adet oldum. Adetimin ikinci günü tekrar kontrole gittim ancak doktor iki yumurtamın çatlamadığını kiste dönme ihtimali olduğunu söyleyerek tedaviye ara verdi. İlaç vermedi ama soğan kürü yapmamı tavsiye etti. Sormak istediğim şey normal zamanda adet düzensizliği vs yaşayan biri değilim. Kürü yapmaya ne zaman başlamam gerekir? İlla adetimin bitmesini beklemeli miyim?

Evet adetim bitmesini beklemelisiniz. Öyle öneriliyor

Bende adet düzensizliği en fazla 2 3 gün önceden olurdu soğanı içince 2 hafta önce oldum şaşırdım hatta yumurtlama günümde oldum bide bu ay malesef benim de bebegim olmadı nisan ayına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…