- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Evet ben de öyle biliyorum ama hayırlısı artıkHim. Eger dollenme olduysa sogan suyu dusmeye neden olabilir diye duymustm ondan.
Bende öyle düşünüyorumYumurtlamaya kadar yapsan daha iyi
Bence yumurtlama gününe kadar yapılsa yeterli olur zaten en önemli günü o benceEvet ben de öyle biliyorum ama hayırlısı artık
Üste mens in bitimi ile yumurtlama arasında 15 gün yok ki. Eğer yumurtlama günü bırakılırsa da kür yarım kalmış oluyor. Olmadı gelecek ay için işe yaramış olur artıkBence yumurtlama gününe kadar yapılsa yeterli olur zaten en önemli günü o bence
Valla ben ilk günden itibaren 15 i tamamlarım sonrası hayırlısı inşallah ne diyelimÜste mens in bitimi ile yumurtlama arasında 15 gün yok ki. Eğer yumurtlama günü bırakılırsa da kür yarım kalmış oluyor. Olmadı gelecek ay için işe yaramış olur artık
İşte mens bitikten sonra yapmak gerekiyor deniliyor.Valla ben ilk günden itibaren 15 i tamamlarım sonrası hayırlısı inşallah ne diyelim
Merhaba siz ne yaptınız acaba ben merak ettim bende bugün tam 13 gün olmuştu yumurtlama günümde adet oldum bu niye böyle oldu yaaaBen de bu ay başladım. Bugün 13.günüm. Bakalım sonuç ne olacak. Yumurtlama ve çatlama oldu. Aslında bu son üç gün için terddütlüydüm ama tamamlamak istedi. Umarım işe yarar.
Ben adet olmadım. Siz adetiniz bitikten kaç gün sonra başladınız?Merhaba siz ne yaptınız acaba ben merak ettim bende bugün tam 13 gün olmuştu yumurtlama günümde adet oldum bu niye böyle oldu yaaa
Hemen sonraBen adet olmadım. Siz adetiniz bitikten kaç gün sonra başladınız?
Adet olduğundan emin misiniz? Belki ara kanama falandır. Temizlenmiştir rahminiz.Hemen sonra
YoğunAdet olduğundan emin misiniz? Belki ara kanama falandır. Temizlenmiştir rahminiz.
Yoğun değildi ama ara kanamaya da benzemiyor duAdet olduğundan emin misiniz? Belki ara kanama falandır. Temizlenmiştir rahminiz.
Kaç gün sürdü?Yoğun değildi ama ara kanamaya da be
Yoğun değildi ama ara kanamaya da benzemiyor du
3 gün ve hala devam ediyorYoğun değildi ama ara kanamaya da be
Yoğun değildi ama ara kanamaya da benzemiyor du
Çok ilginç olmuş. Ben hiç öyle bir problem yaşamadım. Ama yumurtladığımdan beri kaşık ağrım var.3 gün ve hala devam ediyor
Evet adetim bitmesini beklemelisiniz. Öyle öneriliyorMerhabalar. Ben klomen tedavisi gördüm geçen ay. Maalesef bebiş olmadı adet oldum. Adetimin ikinci günü tekrar kontrole gittim ancak doktor iki yumurtamın çatlamadığını kiste dönme ihtimali olduğunu söyleyerek tedaviye ara verdi. İlaç vermedi ama soğan kürü yapmamı tavsiye etti. Sormak istediğim şey normal zamanda adet düzensizliği vs yaşayan biri değilim. Kürü yapmaya ne zaman başlamam gerekir? İlla adetimin bitmesini beklemeli miyim?
Bende adet düzensizliği en fazla 2 3 gün önceden olurdu soğanı içince 2 hafta önce oldum şaşırdım hatta yumurtlama günümde oldum bide bu ay malesef benim de bebegim olmadı nisan ayına inşallahMerhabalar. Ben klomen tedavisi gördüm geçen ay. Maalesef bebiş olmadı adet oldum. Adetimin ikinci günü tekrar kontrole gittim ancak doktor iki yumurtamın çatlamadığını kiste dönme ihtimali olduğunu söyleyerek tedaviye ara verdi. İlaç vermedi ama soğan kürü yapmamı tavsiye etti. Sormak istediğim şey normal zamanda adet düzensizliği vs yaşayan biri değilim. Kürü yapmaya ne zaman başlamam gerekir? İlla adetimin bitmesini beklemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?