sogan suyu ile hamile kalan var miiiii

canim benim senin adina cok sevindim. darisi basima insallah :)

arkadaşımın 2 sene bebeği olmuyordu iltihabı vardı soğan suyuyla hamile kaldı bende başlamak istiyorum ama dün antibiyotik kullanmaya başladım soğan kürünüde yapsam bi zararı olurmu acaba
tatlim sogan kuru bitkisel bi kur oldugu icin zarari yok. kimisi klomenle bile kullaniyo. ben bu ay 15 gun ictim sogan suyunu. eger gebelik olursa hemen paylascam sana da umut olur :)

bırak sogan suyunu herkese yaramıo ben de koca bı kıst yaptı ıkı ay dogum kontraol hapı kullan tum hormaonların duzelır kafan da rahatlar boylece ben bır ay kullandım lh 16 dan 8 e düştü

tatlim sogan kuru bitkisel bi kur oldugu icin zarari yok. kimisi klomenle bile kullaniyo. ben bu ay 15 gun ictim sogan suyunu. eger gebelik olursa hemen paylascam sana da umut olur :)
sağol canım bende başlıyayım madem :) inşallah güzel haberlerini bekliyorum

bırak sogan suyunu herkese yaramıo ben de koca bı kıst yaptı ıkı ay dogum kontraol hapı kullan tum hormaonların duzelır kafan da rahatlar boylece ben bır ay kullandım lh 16 dan 8 e düştü
gercekten mi peki hamile kaldin mi haplari birakinca

dk hapını bıraktım o ay klomene basladım yumurtam gelıstı hamıle kaldım sukurler olsun cıdden sogan suyundan fayda gören var ama senın nasıl cevap verecegım bellı degıl o açıdan rısklı

dk hapını bıraktım o ay klomene basladım yumurtam gelıstı hamıle kaldım sukurler olsun cıdden sogan suyundan fayda gören var ama senın nasıl cevap verecegım bellı degıl o açıdan rısklı
haklisin canim zaten doktor bu ay hamile kalamazsan gelecek aya klomen yazcam sana dedi. dogum kontrol hapinda soz etmedi . klomenle hamile kalan da cok duydum. rabbim hayirli evlat versin de artik her yolu deneyecez insallah

haklisin canim zaten doktor bu ay hamile kalamazsan gelecek aya klomen yazcam sana dedi. dogum kontrol hapinda soz etmedi . klomenle hamile kalan da cok duydum. rabbim hayirli evlat versin de artik her yolu deneyecez insallah
Tez vakitte gelir insallah pko varsa glifor da icmen gerekir daha etkili

Canim simdi soyle birsey var. Bu hanimefendi nasil ve ne kadar kullandi bilmiyorum ama sogan suyu uzun kullanirsan kist yapar. Mevcut kistin varsa biyutebilir. Bizim bir tanidigimiz uzun sure uygulamis bu kuru ve rahim kanseri oldu. Ben de onun korkusuna 15 gun olan kuru 10 gun yaptim.

15 gun idealidir. Ama cok uzun sure uygulayanlar var. Uzun surelisi gercekten cok zararli.

ben sadece 15 gun kullandim daha da kullanmadim bi zarari olmaz insallah

sagol tatlim. cook istiyorum gercekten. bu ay bi turlu gecmiyor sanki insallah hamile kalirim yoksa yine hayal kirikligi yasarim.
Ama stres yapmaman lazim mesela bi piknik ayarla yum dönemlerinde alisveris yap gez cok iyi gelir bak bebek fikrini de unut bak hamile kalip bana nesaj aticak hamileyim diye

Bu hanimefendi derken beni kastettiysen 7 gun kullandim sadece

Ama stres yapmaman lazim mesela bi piknik ayarla yum dönemlerinde alisveris yap gez cok iyi gelir bak bebek fikrini de unut bak hamile kalip bana nesaj aticak hamileyim diye
ay insallah canim benim. ama hep aklimda inan bi turlu cikaramiyom. gerci ogretmenim haftaya okul basliyo belki biraz isle ugrasirsam kafamdan cikaririm bebegi :) testte cift cizgiyi gordugum an hemen paylascam :) :)

ay insallah canim benim. ama hep aklimda inan bi turlu cikaramiyom. gerci ogretmenim haftaya okul basliyo belki biraz isle ugrasirsam kafamdan cikaririm bebegi :) testte cift cizgiyi gordugum an hemen paylascam :) :)
yaaaa ben de öğretmenim branş ne cnmm ben yatıom hiç başlamıycam bu sene :)
ben çok taktım stres yaptım olmadı geçen dönem 19 mayısta öncesındekı hazırlıklar olsun cok ugrastık hıc cocuk dusunmedım düşünemedim zatensonrasında da okulca pikniklere gittik kuzu bıle cevırdım orda dusun çok mutlu olduk o gun yum gunumdu sonrasında da öyle devam ettı mutlu oldum hep veee bebişim geldi 8 mayıs son adetım

din kulturu canim.senin brans ne ? ya bide lh hormonum yuksek cikti yaa hayit tohumu dusuruyo diyolar. acaba onuda mi denesem :)

din kulturu canim.senin brans ne ? ya bide lh hormonum yuksek cikti yaa hayit tohumu dusuruyo diyolar. acaba onuda mi denesem :)
benım de fen teknolojı cnm hayıt ıctım ben bak o ıse yaradı bende lhımı 16 dan 8 e dusurdu lh fsh kaç oranları önemli ben bı de hamıle kaldıgım ay folık asıt ve bebe aspırını ıctım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…