- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
fsh 7 lh 18 canim. 2 kati yani. normalde ayni olmasi lazimmis . o zaman hayit tohumunu kullanayim ben de . ama once bu ay gebe miyim diye bi bekliyim diyorum . gelecek aya baslarim . nasil kullanmistin canim?ben ne varsa denemısım yanı ama dk hapından daha faydalısını görmedım :)
cnm bı tatlı kaşıgı hayıt tohumunu cezveye koyup 15 dk kısık ateste kaynatıodum ılınınca süzüp içiyordum ama oyle hemen cevap vermıo bı 15 gun falan ıctım ben sonra usendım bıraktım bence de adet olursan basla sımdı baslama ama klomen ıcıyoırsun zaten lh dusurmeye cok da gerek yok karbonhıdrattan uzak dur bı sure ekmek bıle yeme proteın agırlıklı beslın et sut yumurta beslenme de cok onemlıfsh 7 lh 18 canim. 2 kati yani. normalde ayni olmasi lazimmis . o zaman hayit tohumunu kullanayim ben de . ama once bu ay gebe miyim diye bi bekliyim diyorum . gelecek aya baslarim . nasil kullanmistin canim?
cok sagol tatlim ya :-* peki sen kacinci ayindasin doguma kac ay kali :)cnm bı tatlı kaşıgı hayıt tohumunu cezveye koyup 15 dk kısık ateste kaynatıodum ılınınca süzüp içiyordum ama oyle hemen cevap vermıo bı 15 gun falan ıctım ben sonra usendım bıraktım bence de adet olursan basla sımdı baslama ama klomen ıcıyoırsun zaten lh dusurmeye cok da gerek yok karbonhıdrattan uzak dur bı sure ekmek bıle yeme proteın agırlıklı beslın et sut yumurta beslenme de cok onemlı
4ayım bıttı 5 aya gırdık cnm 12 subat 40 haftasını dolduracagı zaman ama bızım erken dogum tehlıkemız var o tarıhı bulmaz sanırım ocakta dogar dıye dusunuyorum ama temennımız tabıkı gununu doldurmasıcok sagol tatlim ya :-* peki sen kacinci ayindasin doguma kac ay kali :)
rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin :) ve bana da nasip.etsin ;-)4ayım bıttı 5 aya gırdık cnm 12 subat 40 haftasını dolduracagı zaman ama bızım erken dogum tehlıkemız var o tarıhı bulmaz sanırım ocakta dogar dıye dusunuyorum ama temennımız tabıkı gununu doldurması
amin cnm tez zamanda ınsallah bı de sana demek anlamasız benden ıyı bılırsın tabı ama ben ya latıf cektım 70 bın lem yelıd cektım 123yasın okuttum ne bılım cok da dua ettım yanırabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin :) ve bana da nasip.etsin ;-)
evet ben de cok dua ediyorum . zaten ne kadar ugrassak da rabbimin izni olmadan olmaz. elimden gelen gayreti gosterip dua edip bekleyecem insallah :)amin cnm tez zamanda ınsallah bı de sana demek anlamasız benden ıyı bılırsın tabı ama ben ya latıf cektım 70 bın lem yelıd cektım 123yasın okuttum ne bılım cok da dua ettım yanı
naptin tatlim sogan suyuna baslayacam demistin en son. bi gelisme var mi. benim bos cikti gebelik olmadi klomen kullaniyom bu aysağol canım bende başlıyayım madem :) inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Canım benim benim kuzeniminde ilk çocuğundan sonra on yıl çocuğu olmuyordu soğan suyu içti bir kaç ay hamile kaldı şimdi bir oğluşu var 1 yaşındahormon degerlerimden sadece lh yuksek cikti. sogan suyu ile hamile kalabilir miyim
can ben gecen ay sogan suyu ictim 15 gun duzenli olarak. ama gebelik olusmadiCanım benim benim kuzeniminde ilk çocuğundan sonra on yıl çocuğu olmuyordu soğan suyu içti bir kaç ay hamile kaldı şimdi bir oğluşu var 1 yaşında
Canım 15 gün az bu seferde olmazsa iki ay falan iç mutlaka inşallah bu sefer hamile kalırsında gerek kalmazcan ben gecen ay sogan suyu ictim 15 gun duzenli olarak. ama gebelik olusmadibu ay da klomen kullandim artik bekliyorum beklenen adet tarihim 1 ekim. umarim bu ay olur
her ay 15 gun mu icicem tekrardan.Canım 15 gün az bu seferde olmazsa iki ay falan iç mutlaka inşallah bu sefer hamile kalırsında gerek kalmaz
Canım her ay adetinin bitiği gün sabah orta boy bir soğanı dört parçaya böl ve cezveye bir buçuk bardak su koy sabah açher ay 15 gun mu icicem tekrardan.
peki gunde bir defa mi ve her ay toplamda 15 gun mu yapmaliyimCanım her ay adetinin bitiği gün sabah orta boy bir soğanı dört parçaya böl ve cezveye bir buçuk bardak su koy sabah aç
Karna iç inşallah bir etkisini görürsün soğan kürü adet olununca ağrılarıda azaltıyor rahmide temizliyor canım kaç kişiye soruyorum onlarda hamile kaldıklarını söylüyorlar
Evet canım sabah kahvaltıdan önce aç karna akşam yatmadan önce eminim etkisini göreceksinpeki gunde bir defa mi ve her ay toplamda 15 gun mu yapmaliyim
insallah canim cok sagol. ben de bugun catlatma ignesi olacam. doktora gittim yumurta catlamamis dedi. adetimin 21.gunu ama hala catlamamis demekkiEvet canım sabah kahvaltıdan önce aç karna akşam yatmadan önce eminim etkisini göreceksin
Canım imşallah en yakın zamanda hamile kalırsın bende evlendikten sonra bi kaçinsallah canim cok sagol. ben de bugun catlatma ignesi olacam. doktora gittim yumurta catlamamis dedi. adetimin 21.gunu ama hala catlamamis demekki
cok sagol tatlim :-* bugun adetimin 21.gunu doktorum catlatma ignesi vur dedi ama igneyi eczanede bulamadim. yarina kaldi. umarim hamile kalirim. senin varmi cocugunCanım imşallah en yakın zamanda hamile kalırsın bende evlendikten sonra bi kaç
Ay eşimle çocuk düşünmedik sonra istiyorduk beş altı ay hamile kalmadım bi sorun var diye çok korkuyordum o yüzden senin duygularını çok iyi anlıyorum hamilelik haberini bekliyorum canım benim:-*:-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?