Mrb arkadaslar bn ictim bebek icin ve suanda beklemedeym faydasını tam anlayamadım çünkü çok akıntım olmadı kasık ağrım oldu sadece. Ama ins bebeğime kavuşurum
Merhaba arkadaşlar, ben de çikolata kistinden muzdaribim.. Özel günlerimde mahvoluyorum, soğan kürüne bi iki kez başladım; fakat her türlü otu çöpü içebilen ben bile pek dayanamadım tadına ya da tatsızlığına diyeyim.. Ameliyat olmak istemiyorum, yapışkan bi kist malum.. Tekrarlama olasılı kuvvetle muhtemel.. Çikolata kisti olup da bu sayede yüzü gülen arkadaşımız var mı acep aramızda??
canm bende de çikolata kisti var kaç cmlik seninki soğan kürü yaptım karın kasık ağrım oldu birde 2 gün önce falan yapışşkan şeklinde siyah parçalar düştü benden bu kistten kurtulmk zor ama ya gitmişse diyede düşünyrum imkanszda olsa
Benimki 3küsür 4e yakın olabilir canım, eğer adet günlerin dışında geldiyse o parçalar eminim kisttendir, bırakma kürü derim, 15 günü tamamladıysan doktora başvurmalısın kistin ne alemde diye.. Çünkü okumuştum daha önce ama pek itimad etmemiştim, kullanımdan bikaç gün sonra bile akıntının rengi koyulaştığı söyleniyo.. Bir de tatlım gelen şey kırmızı değilse bu hem korkulacak bişey de değil, doktorumun söylediğine göre farklı renkte gelen şeyler rahimde olan kanamaların GEÇ dışarı atılmasıyla oluyor, yani kan demirden olur oksijenle birleştiyse oksitlenir o sebepten farklı akıntı renkleri görürüz.. Ayrıca çikolata kisti her adet dönemi kendi kesesine kanayıp dolar o sebepten büyür ve bekledikçe rengi kahveye döner `çikolata` olarak nitelenmesinin sebebi o.. Epey uzattım fakat demem o ki senden düşen parçalar çikolata kisti mi tam bilemem ama içinin temizleniyor olduğu kesin.. Çok sevindim adına, darısı da diğer kistzedelere..
canım ben yine başlıyacam reglimi bekliyorum bu ay doğum kontrol hapıda kullandım aşılama yaparken yumurtam çatlamayıp kist yapmıştı bu arada canım yani o siyah yapış yapış olan parçaların düşmesi iyi bu ay yine klomn çatlatma iğnesi düşünüyorum onla beraber soğan kürü yapacam
kızlar bu kistlerin belirtileri var mı?
benim bir kere çikolata rengınde akıntım olmustu ...şimdi sizin yorumları okuyunca korktum://////
ben bendeki belirtileri yazayım tabi inş sende yoktur
1 ilişki esnasında ağrı
2 kasık alt karın ağrısı
3 regl döneminde pedte kanın kırmızı renkten siyaha dönmesi
4 arada diz kapağına ve bacaklara hfif sızı şeklinde ağrı
5 birde adet öncesi ve bitiminnde kahve ve siyah renkte lekelenmeler şimdilik hatrdıklarım bunlar
canım ikonları öğrendinmi yukardaki kullanıcı kontrl panelini tıkla sonra sol tarafta seçenekleri düzenleyi tıkla çeşitli seçenk yazısından standar editör toolbarı seç kullanırsın
kızlar bu kistlerin belirtileri var mı?
benim bir kere çikolata rengınde akıntım olmustu ...şimdi sizin yorumları okuyunca korktum://////
Çok saol canım hallettim.. (;
O tür akıntıların olması normal canım, rahim içinde herhangi bi kanama olduysa ve o kanama rahim dışına `sonradan` kendini attıysa o renkte olur, çünkü kan demirden olur ve oksijenle temas edip içerde beklediği zaman oksitlenir yani sadece rengi değişir, bu demek değil ki o kist olur.. (; Ve doktorlar o tür durumlardan korkmaz.. (;
Çikolata kisti olan hanımların bazılarında (benim gibi) aşırı sancı olabildiği gibi bazılarında hiçbir belirti göstermez.. Bunu ancak ultrasonda öğrenebilirsin.. Ama daha evvel şikayetin olmadıysa hiiç korkutma gözünü.. İçim rahat olsun diyosan da bi doktora git muayene ol, hem için rahatlar hem kendini kontrol etmiş olursun.. Bayanların işi zor malum, sağlımıza her yönden dikkat etmemiz gerek..
ay cnm konusman benı çok rahatlattı sağol.....doktordan da o kadar korkarım ki zindan oluyor bana o gün......ama bende bebek düşünüyorum artık.bu soğan suyunu uygulayacagım.....her ihtimale karsı vucudumda bir şey varsa dökülsün dıye.....
tabi daha önce dikkat etmediğim için hepsine evet diyemiyorum.....ama daha 2 gün önce karnımın altında agrı vardı ama ilkkez oldu yanı arada olur ya üşüttük heralde deriz onun gibi.........peki bunlar sık sık mı oluyor.......adetime bundan sonra daha dikkat edeceğım yanı rengıne......
bacaklarıma falan hıc dıkkat etmedım yanı.....zaten bel fıtıgım oldugu ıcın ayırt edemem heralde.....
adettin bitimine doğru kahve lekelenmem oluyor evet....ama adetten sonra olur derler:26:
bak şimdi tırstım:26::26:
herkese selam kln canım takvimin hayırlı olmuş bebiş 6 haftalık olmuş rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin kız dua et bizlere unutma bizi bu arada reglmi bekliyorum doğum kontrol hapı m dün bitti 2gün önce bende siyah yapışkan şekinde parçalr düştü 2gün üst üste acep kistimmi gitti
kızlarrrr bende soğan kürü işe yaramadı yaa 1mm küçülür oda yokkk soğana güvenmiştim alçak köfte oda etkilemedi şu kistimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?