soğan suyu

• Konu Sahibi Konu Sahibi kln
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım tşk.sen beni iyi aydınlattın çok sağol ben bu ay tekrar klomn ovitrelle tedavisi olacam zaten bu sefer adet bittikten 7gün sonra başlıycam allahın izniyle ne zamndan beri istiyosun sen

ben pko yum o yüzden içiyorum cnm bebek için değil

Son düzenleme:
bekarmısın benim ayriyetten çikolata kistim var pcoda kilo verdinmi etkisini kaybediyor canımm

evet canım bekarım, valla 12 kilo vermiştim yinede regli olmuyodum ben yaa sonra baya kilo aldım şimdi vermeye başladım bakalım.. doktorum bana sende hiçbirşey yok sadece devreye girmiyor demişti soğan suyu içtim belki olur dedim ama olmadı ilk seferde bakalım yılmıcam denicem bi 3 ay daha nasıl olsa alıştım kokusuna cnm sen de başka bugün yada yarın .. ne kadar erken başlarsan okadar iyi..

iki gün oldu içmiyorum yinemi başlıyayım kafam karıştı kız zaten jeton köşeli takılıyo şimdi reglime 11gün var daha

iki gün oldu içmiyorum yinemi başlıyayım kafam karıştı kız zaten jeton köşeli takılıyo şimdi reglime 11gün var daha

15 gün içtin ama demi soğan suyunu sonra 2 oldu bırakalı ozaman adetin bittikden sonra başlıcan cnm
2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız. yazıyorr.
sen bebek için yapıyosun demi? inş olur cnm..

evet canım ben bebek için yapıyorum belki kistimde küçülür diye ben yine 15gün yapacam 7 gün kesmiyo beni öğrencimisin yoksa ev kızımı

Son düzenleme:
Kızlar bu inanılmaz!! Bugün kadın doğum doktoruna gittim ve kistlerime baktırdım.Ancak doktor kist mist göremedi!! Gayet normalsin dedi.Şükürler olsun soğan suyu işe yaradı galiba Maaşallah Ben bu ay yine de 2. kürü yapacağım inş ve tekrar doktora gideceğim.Darısı isteyen herkesin başına :)

senin için çok sevindim canım bende bu ay denedim senin kistinin ismi neydi

Mrb arkadaslar bn ictim bebek icin ve suanda beklemedeym faydasını tam anlayamadım çünkü çok akıntım olmadı kasık ağrım oldu sadece. Ama ins bebeğime kavuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…