soğan suyu

• Konu Sahibi Konu Sahibi kln
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne olur arkadaslar su sogan suyunun yapılısını ne zmanlar yapılcak bana anlatırmısın lütfennnnnnn.okudugum kadarıyla yapan arkadaslar hamıle kalmıs yardım lütfennnnn

ben adetten tam 15 gün çnce başlamadım
adettim bittikten 5-6 gün sonra başladım kaynamakta olan 1,5 suya soğanı 4e bolüp 5 dk kaytattım
ne soğuk ne sıcak ama aşırı ılık deil içtim sabah aksam 15 gün veeeeeeeee old darısı başınıza

ben 27 yaşındayım aynı sorunları yaşadım psikolojimi bozdular ve oldu
ama 2 ay erken canım sıkma canını olur inşallah

teşekkürler canım rabbim senide bekletmesin inşallahh

ben adetten tam 15 gün çnce başlamadım
adettim bittikten 5-6 gün sonra başladım kaynamakta olan 1,5 suya soğanı 4e bolüp 5 dk kaytattım
ne soğuk ne sıcak ama aşırı ılık deil içtim sabah aksam 15 gün veeeeeeeee old darısı başınıza

4 ay kullanmak zararlı die duydm

ayy cnm hayırlı uğurlu olsun inşallahh çok sevindimmm. benim de 15. günlük sürecim bitti ama bende bi düzelme yok daha bakalım Allah neler göstercek..

saol canım darısı başın bende içerken son zamanlar karnm sancılandı çok akıntım falan olmadı belirti olmaya bilio
bat ne zaman

doğum kontrol hapıyla birlikte aldım 15gün boyunca bugün artık içmiycem kaç gün ara verecem veee tekrar başlamalıyım birde karın bel ağrısı oluyomuydu sende dün sol kasığım adım attığımda sanki batıyodu birde yoğun bi şekilde idrar oluyodu bende sendede oluyormuydu yada kızlar sizdede oldumu

Ben daha önce kullandım faydasınıda gördüm açıkcası
kistimde baya bir küçülme olmuştu.

kızlar bende adetin 7. gününde başlanıldığını duydum yada adet bittikten sonra başlanınca rahmi temizleyip yumurtlamayı saglıyomuş...ve böyle hamile kalmış ilk denemesinde içen kişi ...

hangi kistin vardı nasıl bir fayda gördün birde ne kadar kullandın

özel mesajla cevap veremiyorum malesef
burdan yaziyim 1.5 2 sene önce kullanmıştım polikistik over vardı bende halada var gerçi ama kilo verirsem tamamen gidebilicegini söylüyolar ne kadar kullandım hatırlamıyorum ama 15 li bişeyler aklımda bi zaman sonra ara vermiştik öyle hatırlıyorum canım

tşk.cevap gelmeyince özelden yazdım bende evet pcoda kilo verirsen kist aşarısz kalıyo

kızlar bende adetin 7. gününde başlanıldığını duydum yada adet bittikten sonra başlanınca rahmi temizleyip yumurtlamayı saglıyomuş...ve böyle hamile kalmış ilk denemesinde içen kişi ...

ben adetimin 3.günü doğum kontrol hapıyla birlikte kullandım adet olursam 7.günü başlıycam bu sefer

Ben de kistlerim için içiyorum 12 gündür.Son 3 günüm sonra adet olacağım.Cuma günü de kadın doğuma gidip kontrol ettireceğim.Maalesef eski bilgilerim olmadığı için küçülüp küçülmediğini bilmiyorum ama yine de bir baktıracağım.İnş işe yarar..

Son düzenleme:
sebebi yok herşey normal ama 6 aydan beri olmuyor birde soğan suyu ile deneyeceğim

Son düzenleme:

canım bende çok sancı oldu halende var bildiğim kadarı ile 2 ayda adete 10 gün kala içilio ve acaip tuvalete gidiodum
belirtilerin ii canım yoksa hamişmisin bat ne zamandı

canım bende çok sancı oldu halende var bildiğim kadarı ile 2 ayda adete 10 gün kala içilio ve acaip tuvalete gidiodum
belirtilerin ii canım yoksa hamişmisin bat ne zamandı

yok canım doğum kontrol hapı kullanıyorum aşılama yaparkn yumurtam çatlamamştı kist yapmış ya ondan bu ay adet oluram yine ilç iğne tedavisi olacam o ara soğan kürüde yapacam

kızlarrr çift çizgi ne olur pes etmeyin hamileyim evde test yaptımmmmmmmmmmmm

rabbim herkese nasip etsin soğan suyu ile ilk ayımdı

tebrik ederim canım çok sevindim

bel ağrısı, sırt ağrısı, karın ağrısı okadar ağrı çektim kiii ama bi faydası olmadı yada ben yanlış uyguladım heralde yaa neyse önümüzde 3 ayımız daha var üzülmekk yok..

sana tektar nasıl uygulayacağını yazıyorum cnm. inş sende işe yarar.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk on beş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, âdetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

eyer soğan suyunu yapınca hiç etki olmazsa hiç regli görmezsen, kürü ayın 1 i ile 10 u arası 10 gün boyunca tekrar uygulayabilirmişiz cnm, dr. ibrahim saraçoğlu na meil attım o bana yazdı, istersen sende bi sitesine gir meil at.

Son düzenleme:

yok canım tşk.sen beni iyi aydınlattın çok sağol ben bu ay tekrar klomn ovitrelle tedavisi olacam zaten bu sefer adet bittikten 7gün sonra başlıycam allahın izniyle ne zamndan beri istiyosun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…