soğan suyu

• Konu Sahibi Konu Sahibi kln
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm nerden biliyosun tahlil mi yaptırdın? ben yine haftaya başlıcam bakalım nolcak pes etmee bence :44:

canım ya dr.gittim aynı duruyo hiç küçülmemişte bu sefer ızgarada soğan haşlama soğan tavada soğan yiyecem ölürsemde soğandan ölüm ne yapayımki soğanda bana nazz yapıyosa

özel msj yazamıyorum..ben ibrahim saraçoğlunu sitesinde okuduğuma göre yaptım..adet bitimden 1 hafta sonra başladım..benim ilk gebeliğim kalp durması sonucu 8 haftalıkken kaybettim ve o da mol gebelik çıktı pataloji raporuna göre..şimdi 6 ay korunma süresi boyunca çikolata kistini eritmeye Allahın izniyle kararlıyım..dr ma sordum bu arada çikolata kistimi sebep oldu mol gebeliğe hayır dedi kromozon eksikliğinden olmuş....

bende hiç etki etmedi bu sefer adetim bittikten 7 gün sonra başlıycam inş.küçülür

bende hiç etki etmedi bu sefer adetim bittikten 7 gün sonra başlıycam inş.küçülür

kişiden kişiye değişebilir belki..burada yine forumlarda okuduğumda faydasını görende var görmeyende..şans sanırım..dr ma sordum soğan kürünü o hiç onaylamadı ..fayda beklerken zarar görme dedi..ister istemez tedirgin oldum tabii.

Son düzenleme:

benim dr.kullan diyo ya bende sorarım bu ay yine yapacam

canım ya dr.gittim aynı duruyo hiç küçülmemişte bu sefer ızgarada soğan haşlama soğan tavada soğan yiyecem ölürsemde soğandan ölüm ne yapayımki soğanda bana nazz yapıyosa

valla cnm bende okadar 15 gün içtim günde 2 defa ama bi yararı olmadı ben pkoyum reglim gelmedi ama tekrar başlıcam bakalım bu sefer nolcak.. bana doktor gelsede gelmesede her ayın 1'i ile 10'u arası 10 gün boyunca iç demişti denicem artık bende pes etmekk yokk.. zaten birsüre sonra alışıyorsun içmeye

evet canıım bende yarın başlarım artık 15gün boyunca deneyecem bakarsın bu sefer ikimizde yaradı deriz inş.öyle olur bende alıştım artık soğana

evet canıım bende yarın başlarım artık 15gün boyunca deneyecem bakarsın bu sefer ikimizde yaradı deriz inş.öyle olur bende alıştım artık soğana

inş cnm yaa, sen neden 15 gün yapıyor ilk içersen 15 gün dediler bana ikinci içişimde 10 gün yap dediler :44:

izmirli merve canımmm o alttaki ne kilo falan yazıyo diyetmi yapıyosun ne o kızzzzzzzbende 56dan 64çıkmışım kilom yapışmış gitmiyo ya

aslında ikici kullanımda 7gün yapılmalı beni kesmezz

izmirli merve canımmm o alttaki ne kilo falan yazıyo diyetmi yapıyosun ne o kızzzzzzzbende 56dan 64çıkmışım kilom yapışmış gitmiyo ya

evet cnm diyet yapıyorum baya kilo aldım reglim gelmediği için

7 gün yap cnm neden üzüyon ki kendini ben 10 gün yapcam yeter valla zaten gelmiyor reglim morelimi bozuyor çok

evet cnm diyet yapıyorum baya kilo aldım reglim gelmediği için

7 gün yap cnm neden üzüyon ki kendini ben 10 gün yapcam yeter valla zaten gelmiyor reglim morelimi bozuyor çok

herkesin bi derdi var kız sen şu otları falan filan içsen gelmezmi bide şu adet söktürücüleri kullanma canım sonra alışıyo ilaç olmayıncada gelmiyo kızzz regl gelmiyosa insan şişiyo ya kaç kilosun verdinmi

doktorumun verdiği ilacı kullanıyordum ama şimdi ara verdim, bi soğan suyunu deniyorum oda 4 ay yapcakmışım o bitsin bide ada çayını denicem bakalım ne olcak zaten öbür ayda doktora gitmem lazım kontrolüm var sen neden yapıyodun cnm bebek için miydi?

daha 1 hafta oldu cnm bakalım doktora gidene kadar biraz versem iyi olcak doktorum kızıyor çünkü ya cnm ne otları kız ben bilmiyorum onu

Son düzenleme:

sende daha evlilik yok canım aktarlara sorsan söylerler bazı bitkiler var kullandığın ay seni adete hazırlar ve regl olursun yani onlardan al kullan
bende bebek için uğraşıyorummmm kullandığım ilaçlarda kilo yapıyo soğanı bu sefer yne yapacam belki bebekçikkk gelir gelmedi gittiii

tamam cnm ben bi şu soğan suyunu yapayımda eyer olmazsa o bitkileri denerim. inş olur canım bebeğin sen içini ferah tut.. allahtan ümit kesilmez.. ilaçlar kilo yapıyor evet ama aman yapsın bebeğin olsun da boşverr

ok canımmm kilo problem değil hem olmuo hemde kilo alıyorum olsada alsam neyse birgün inş.yazarım hamileyim diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…