yaaaaaaaa biz herşeyi kafaya takalım daha millete bak maşallahhhhh
ben bu gece rüyamda adet olmşm
şimdide ha oldm ha olacagımm
merhaba canlarım yaa bende içmeyi düşünüorum soğan suyunu ama ben 1 hafat önce kürtaj oldum malseffbana ii gelirmi acaba yaww yada beklesem de ilk adetimden sonramı içsem bilemedim bende şükür kist falan yok ama rehme ii gelioyr diolar bebiş için bilemdim yaaa
aynen olacagı varsa oluyor zaten :)
kan rüyayı bozar derler eskiler
benimde agrılar yokluyo olucam 3 vakte kadar hıssedıyorum :) ya mıdem bı tuhaf bugun mide asiti bogazıma kadar cıkıyo böyle ekşime gibi gıcık bişi.
herkes kovalıyo kırmızıları bı senle ben cagırıyoruz sanki hee :) düşünce gücüyle getırcez böyle gidersek :) hayırlısıysa gelmesınler inşallah :)
merhaba kızlar..
bende soğan suyu içiyorum bugün 11. günüm polikistik over için içiyorum yani adet düzensizliğim var.. ama bi faydasını göremedim daha çok üzgünüm heran bıraka bilirim yani
sık dişini canım 4 gün kalmış sakın bırakma
hımm geçmiş olsn canım bilemedim ki adetin ne zamansa ondan 15 gün kala başla içini temizler ama zararı olurmu bilemedim
neden kürtaj oldun canım
ölmüş bebeğim karnımda 8.haftadaydıkkmalesefff olmadı ama içimde sonsuz bir umut var gene olur rabbim hayırlısnı verisn geç olsun güç olmasınnn inşallah rabbim hepimize versinnn
hımm geçmiş olsn canım bilemedim ki adetin ne zamansa ondan 15 gün kala başla içini temizler ama zararı olurmu bilemedim
neden kürtaj oldun canım
ölmüş bebeğim karnımda 8.haftadaydıkkmalesefff olmadı ama içimde sonsuz bir umut var gene olur rabbim hayırlısnı verisn geç olsun güç olmasınnn inşallah rabbim hepimize versinnn
ay cnm çok geçmiş olsun, Allah tekrar nasip etsin inş hamile kalmana ve kucağına almaya.. Allah herkese nasip etsin..
sıkcam bakalım cnm, doktor gelsede gelmesede iç demişti ama bakalım, sen içiyomusun sana yararı oldumu cnm
neden kürtaj oldun canım
normal yollamı olmustu bebeğin canım
bende bebiş istiom yarın bat görcez faydası olsumu olmadımı yazarım buraya canım
inşallah hepimize yararı olur cnm
bende bebiş istiom yarın bat görcez faydası olsumu olmadımı yazarım buraya canım
normal yollamı olmustu bebeğin canım
evet cnm normal yollarla olmuştu kısa sürdü mutluluğummmdoktorum genetik olabilir dedi bana annemde düşük yapmış benimm bilmiorum nekadar doğruu cuma gidip detaylıca öğpreneceğm daha haftya oldu kürtaj olalı
ay cnm çok geçmiş olsun, Allah tekrar nasip etsin inş hamile kalmana ve kucağına almaya.. Allah herkese nasip etsin..
saol cnmm allah hepimizn yardımcısı olsunn kimseye evlat özelemi yada acısı vermesinn ben gene halime şükür ediyorumm benim daha 8 haftalıktı ya daha büyük olaydı :26::26: beterin beteri var rabbime şükür demek böle uygun gördü inş.b i daha ne bana nede başkasına yaşatmasınn
ilhanaz
yine olur inşallahhh saglıklı sıhatli
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım... 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. bir kere çatlatma iğnesi vuruldum. Geçen ayda soğan suyu denedim ama işe yaramadı bende. Bu ayda rahim filmi çekildi diye denemedim. Bu sitede okumuştum bir arkadaş soğan suyu içip ilk denemede hamile kalmıştı. Umarım hepimiz hayırlısı ile hamile kalabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?