soğan suyu

• Konu Sahibi Konu Sahibi kln
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canlarım yaa bende içmeyi düşünüorum soğan suyunu ama ben 1 hafat önce kürtaj oldum malseff bana ii gelirmi acaba yaww yada beklesem de ilk adetimden sonramı içsem bilemedim bende şükür kist falan yok ama rehme ii gelioyr diolar bebiş için bilemdim yaaa

yaaaaaaaa biz herşeyi kafaya takalım daha millete bak maşallahhhhh
ben bu gece rüyamda adet olmşm
şimdide ha oldm ha olacagımm

aynen olacagı varsa oluyor zaten :)
kan rüyayı bozar derler eskiler
benimde agrılar yokluyo olucam 3 vakte kadar hıssedıyorum :) ya mıdem bı tuhaf bugun mide asiti bogazıma kadar cıkıyo böyle ekşime gibi gıcık bişi.
herkes kovalıyo kırmızıları bı senle ben cagırıyoruz sanki hee :) düşünce gücüyle getırcez böyle gidersek :) hayırlısıysa gelmesınler inşallah :)

hımm geçmiş olsn canım bilemedim ki adetin ne zamansa ondan 15 gün kala başla içini temizler ama zararı olurmu bilemedim
neden kürtaj oldun canım

şimdi geçen aylarda ben hamilelik belirtisi hastası idim
bu ay adet belirtisi hastası oldum
doğru valla düşünce ile çekiorz allah korusun yaa

merhaba kızlar..
bende soğan suyu içiyorum bugün 11. günüm polikistik over için içiyorum yani adet düzensizliğim var.. ama bi faydasını göremedim daha çok üzgünüm heran bıraka bilirim yani

merhaba kızlar..
bende soğan suyu içiyorum bugün 11. günüm polikistik over için içiyorum yani adet düzensizliğim var.. ama bi faydasını göremedim daha çok üzgünüm heran bıraka bilirim yani

sık dişini canım 4 gün kalmış sakın bırakma

sıkcam bakalım cnm, doktor gelsede gelmesede iç demişti ama bakalım, sen içiyomusun sana yararı oldumu cnm

bende bebiş istiom yarın bat görcez faydası olsumu olmadımı yazarım buraya canım

Son düzenleme:
Bende pco var adetlerim duzenlenmeknicin sogan kuru yapiyorum 28 gunde bir adet oluyorum ise yaradi bende

Soğan suyunun adeti düzenlediği doğru günde 3 defa bir su bardagı içtim bende adet düzensizligi vardı bazen içemiyordum içine azıcık limon suyu sıkıp içiyordum şimdi herşey düzelti yapmanızı tavsiye ederimmmmm :)

ilhanaz

yine olur inşallahhh saglıklı sıhatli

inşallah canım Rabbim kimseye yaşatmasın ne verecekse hayırlsıını verinn hepimizee

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım... 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. bir kere çatlatma iğnesi vuruldum. Geçen ayda soğan suyu denedim ama işe yaramadı bende. Bu ayda rahim filmi çekildi diye denemedim. Bu sitede okumuştum bir arkadaş soğan suyu içip ilk denemede hamile kalmıştı. Umarım hepimiz hayırlısı ile hamile kalabiliriz.

allahh hepimize nasip etsin canım

bat 8iydi dün hastalandım sogan suyu ıcmıstım 15 gün.benden pas kızlar. sizin için güzel sonuclanır hersey inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…