- Konu Sahibi IAMFREEDOM
-
selam herkeze,sogan kuru ve incir havoc kuru kullanipta hamile kalanlar varmi arkadaslar ?
soğan içilmesi tavsiye ediyorlar bende bir hafta sonra başlıcammmm
canim selam ben bu kurleri yaptim ve gunum gecmisti 3 gun once kan tahlili yaptilar dun sanuc aldim .kurler ise yaradi hamileyim tahmini 6 haftalikmis.ama benim zaten hormone bozuklugum vardi ,o yuzden gebelik olmuyordu.dun dr dedi progesteronum dusukmus ve Rahim de gerekli olan bazi hormonlarimda dusukmus,ve dr bir suru ilac Verdi onlara basladik ,dusuk tehlikem varmis ,artik kismet .insallah hersey yolunda gider. arkadaslar benim sizlere tavsiyem once iyi bir dr a gidin hormone tahlillerinizi yaptirin ve dr kontrolunde sizde evde bu kurleri yapin eger hormone sorununuz yoksa zaten daha da iyi sonuc alirsiniz ,ama varsa zor cunku tutuyor ama bu seferde dusuk tehlikesi oluyor .ALLAH IM HEPIMIZE YARDIM ETSIN ,ACIL SIFALAR VERSIN..canim insallah hayirli sonuclar alirsin
aminnn canım Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini:) benim hormonel problemim yok yumurtlamam normal eşimin sperm değerleri biraz düşük kullanıyoruz bakalım inşallah bizde faydasını görürüz:)
canim selam ben bu kurleri yaptim ve gunum gecmisti 3 gun once kan tahlili yaptilar dun sanuc aldim .kurler ise yaradi hamileyim tahmini 6 haftalikmis.ama benim zaten hormone bozuklugum vardi ,o yuzden gebelik olmuyordu.dun dr dedi progesteronum dusukmus ve Rahim de gerekli olan bazi hormonlarimda dusukmus,ve dr bir suru ilac Verdi onlara basladik ,dusuk tehlikem varmis ,artik kismet .insallah hersey yolunda gider. arkadaslar benim sizlere tavsiyem once iyi bir dr a gidin hormone tahlillerinizi yaptirin ve dr kontrolunde sizde evde bu kurleri yapin eger hormone sorununuz yoksa zaten daha da iyi sonuc alirsiniz ,ama varsa zor cunku tutuyor ama bu seferde dusuk tehlikesi oluyor .ALLAH IM HEPIMIZE YARDIM ETSIN ,ACIL SIFALAR VERSIN..canim insallah hayirli sonuclar alirsin
canım bu kürleri bnde uyguladım adetimi 3 gün var kasıklarımda ve belimde ağrı var yüzüm gözüm sivilce doldu ve ara ara içimin karıştığını hissediyorum sende böle bi durum oldumu lütfen acele cevap yazarmısın
slm canim ,kusuruma bakma.epiydir giremedim siteye,cok agrim vardi.canim ben sogan kurunu adet gecikmem oldugu icin herhangi bir gun bslamistim,hep oyle oldu.inciri de adet bitinimden hemen sonar basladim.benim sogan kurune basladigim gunden beri ozellikle sirtimda sivilce tarzinda biseyler cikmisti ve cok kasiniyordu,normalde bende hic sivilce cikmaz.bende kurlerden oldu.bende agri olmadi.fakat adetimi 1 hafta gectikten sonar ve dr bana ilaclar Verdi onlardan sonar muthis vajinal agrim oldu ve hala agriyor,midem cok bulaniyor ,kokulara dayanamiyorum,cok yorgunluk oldu,ben dr giitgimde bana progesteronumun cok dusuk oldugunu soylemisti, ve 7 tane degisik ilac Verdi,sanirim dusuk tehlikem var,ozellikle oturunca vajinamda cok siddetli agri oluyor.bakalim hayirlisi.bugun ultrasona girecegim,suan ne durumda bebek hic bilmiyorum ve cok korkuyorum,hayirlisi insallah.bugun belli olacak.benim tavsiyem bi dr a git mutlaka ama sakin alttan muayne yaptirma,gebelik suphem var dersin,allahim hepimize acil sifalar versin.benim adetten 1 hafta sonar dr randevum vardi yillik control ve dr asagidan smear testi orgegi almisti ve ben o an hamileyisim bilmiyordum cunku idrarda negatifti 1 hafta sonar bektigimda pozitif oldu.eger suphelerin varsa kanda baktir,canim insallah herse gonlunce olur allah yardimcimiz olsun..
Kızlar ilk önce Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde yumurta rezervim azmış 0,30 diğer hormonlarım iyi bir kez aşılama oldum tutmadı sogan kürünü deneyyeceğim bu soğan kürü yumurta sayısını ve kalitesini arttırırmı? bunun yanında bana önerebileceğiniz birşey var mı yumurta sayısını arttırmak ve tabi kalitesini de yardımcı olursanız çok sevinirim
sağol dileklerin için canım, yumurta kalitesini arttırıyormuş bir de rahimde iltihap varsa temizliyormuş gebeliğe hazır hale getiriyormuş hormonları düzenliyormuş. propolis, civan perçemi, hayıt suyu, soğan suyu kullanabilirsin, bende civanperçemli hayıtlı macun, propolis ve soğan suyu kullanıyorum soğan bittikten sonra incir kürüne başlıcam inşallah ve sonrada aşılama yaptırcaz Allah izin verirse.
İnşallah tutar Allah yardımcın olsun canım peki bu propolisi nerden alıcam aktardanmı buda bunları nasıl kullanıcam propolis civan perçemi hayır suyu sogan suyunu hepsşnş bir birine karışrırıp mı içicem yoksa ayrı ayrı mı?
sağol canımcım. yok şekerim dur anlatim: hayıtlı civanperçemli testere dişli aslan pençeli macun aktarda var yani macun şeklinde satılıyor çok pahalı birşey değil aldığım sabah akşam aç karınla birer kaşık yiyorum. adetim bitti bir hafta geçti soğan suyuna başladım. propolis polen bal çörek otu tarçın karışımı yapıp onu da yatmadan önce yiyorum. propolis ve kendi başına polen tat olarak sıkıntılı ama balla karışınca iyi oluyor. aktara sorunundan bahset o da yardımcı olur zaten. eşim için de çakşır suyu macunu mübarek ginseng ve proxeed plus kullanıyoruz eşimin sperm hızında ve hareketliliğinde biraz problem var. öyle yani kullanabilirsin aktara da danışabilirsin.
Saol canım ya yardımın için :) çok saol öpüyorum seni
A.S. ayrınıtısıyla yazmışsın çok teşekkür ederim dün ve önceki gün idrarda yaptım tam net olmamakla beraber ikinci çizgiyi gördüm cuma gününe ancak randevu ayarlayabildim yarın Rabbimin izniyle öğreneceğim sağ kasığımda çok ağrım var bir 11 haftalık bebeğimi kaybettim ondan sonra kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra 4 defa tüp denedim önümüzdeki ayda donmuş deneyecektim eğer sağlıklı bir gebelikse bu benim mucizem olacak sende arada yazarsan bebeğinin durumunu sewinirim
Kızlar ilk önce Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde yumurta rezervim azmış 0,30 diğer hormonlarım iyi bir kez aşılama oldum tutmadı sogan kürünü deneyyeceğim bu soğan kürü yumurta sayısını ve kalitesini arttırırmı? bunun yanında bana önerebileceğiniz birşey var mı yumurta sayısını arttırmak ve tabi kalitesini de yardımcı olursanız çok sevinirim
ben de öpüyorum. kullan olumlu haberlerini paylaş bir de dua et bana olur mu:)))
selam canim ,benim tavsiyem once bi dr kontrolu ol hormonlarina bakilsin, ondan sonar sogan kuru yap ama tarife tam uyarak yap gunde 2 defa ac karni ve ilikken ic sakin sogutma tazeyken ic ve eger prolactin hormonunda yukselme ve herhengi bi sorunun yoksa, sogan kurunden sonra incir ve havoc kurunu yap tam tarife gore ,ben eminimki sonuc alacaksin allahin izni ile, benimde yumurta rezervim cok dusuktu ve adet duzensizligim yuzunden yumurtlamam olmuyordu cogu kez , iste bu kurler tam bunlar icin ve hicbir zararlari yok tabi tarife tam uyarak yaparsan.insallah hayirli sonuc alirsin,allahim hepimize ardim etsin..
selam canim,insallah hayirli haber alirsin.ben dr gittim bebegim6 haftalikmis,iyi gorunuyo dedi ama risk devam ediyor,ben cok hastayim cok agir geciyor agrilarim ve midem,ama yeterki bebek iyi olsun gelisimi ve tutsun insallah.ben buadan yazarim iyi oldugum zamanlar,allahim hepimize yardim etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?