- 30 Aralık 2012
- 1.273
- 485
- 123
- Konu Sahibi IAMFREEDOM
-
Adetlken mi yaptın soğanı canım?15 falan soğan yaptım çok zorlanarak içtim adetimle bıraktım 2.gün incir havuç başladım 21 gün yaptım yaptığım esnadada kaldım
Adetlken mi yaptın soğanı canım?
beni aşırı sivilce bastı ve bel ağrım çok vardı
Birde bişey daha soracam tatlım bu incir kürünü nasıl yaptın?yok canım 15gün önce başladım adet olunca bıraktım
Birde bişey daha soracam tatlım bu incir kürünü nasıl yaptın?
Allah razı olsun tatlı anne seni sağlıcakla yavruna kavuştursun inşallahcanım önce soğan kürü rahmi temizliyor sonra adetin 2. günü incir havuç kürü başlıyorsun 21gün 7 gün boş tekrar 21 gün uyguluyorsun incir nette 15-16 yazıyordu ama ben 6-7 inciri akşam yarım litre klorsuz suyla ağzı kapalı 15 dakika kaynattım başka bir tencerede iki havucu enine böleceksin ağzı kapalı yarım litre klorsuz suda 20 dakika kaynatacaksın ılınınca karıştıracaksın yarısını akşam kalanınıda sabak içeceksin her gün taze hazırlayacaksın incir yumileri büyütecek havuçta çatlamasına yardımcı olacak kafana takılan bişi olursa yine yardımcı olurum şansın bol olsun
Yok bende sivilce falan daa :// ya ne bilimm göğüslerimde şişlik hassasiyet flan yok :/
💕✨
canım sonuç ne merak ettim
Canm yarın regl günm benm bu sabah test yaptm iki saat sonra bi çizgi gördüm ama çok çok silik bilemiorm ki ne olacak ..yarın az çok belli olur neyin ne oldğu
💕✨
çokta gecikme gelmezse hemen kan tahlili yap ben regl günümden bigün önce kanama geçirdim ama hamileymişim pembe ve az olunca şüphelenip doktora gitmiştim
Canm drek doktora mı gittin yoksa kan testi mi yaptn ??ben de bugn reglimi beklemiodm normalde günm yarındı ama bnm de bgn pembe kahverengi akıntm başladı sence randevu alıp doktora mı gdym ? Yoksa kan testi yapsam da çıkar mı ??
💕✨
Kızlar ilk önce Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde yumurta rezervim azmış 0,30 diğer hormonlarım iyi bir kez aşılama oldum tutmadı sogan kürünü deneyyeceğim bu soğan kürü yumurta sayısını ve kalitesini arttırırmı? bunun yanında bana önerebileceğiniz birşey var mı yumurta sayısını arttırmak ve tabi kalitesini de yardımcı olursanız çok sevinirim
oncelikle 1 aşılama ve 2 tup bebek ve en sonunda ogrendigim rezervımın az olduğu ve hepsi negatif.sonra hocamı dersiniz yada şifacımı bilmem ama birinin yanına gıttım annemın zoruyla ama ıyki gitmişim.o eşim ve benim ıcın bı kur verdı 2 ayı gectı yapıp yıyoruz ve kontrolerimde hiçde az cıkmıyo yumurta rezervim hatta doktorum bıle şaşkın.hemen yazayım inş uygular ve faydasını gorursun.oncelikle medine hurması ben yarım kilo alıyorum onları robottta cek dedı ama o ımkansız bisey ben elimde kucuk kucuk doğruyorum ve ari sutu algıdım kucuk kavozun yarısını koyuyorum ve ıcıne taze olcak hepsi yanı kavrulmamış cevız fındık badem goz kararı zaten bır avuç yada bıraz fazla koyabılıyosun .karışımı yapıp ac karnına 3 tatlı kasıgı ye dedı ben ıkı aydan fazladır yıyorum ve eşimede yedırıyorum.doktoruma soledıgımde devam et hepsi antioksidan zaten dedi canm.daha hamile kalamadım ama benım eşimdede problem var bı tarafdan onuda düzeltmeye çalışıyoruz ınş. sende de faydalı olur: :)
Sogan kurunun ikinci ayinda hamile kalan varmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?