- Konu Sahibi IAMFREEDOM
-
bnm eşimin tek testisi alındı cnm sayımız düşük forever royal jelly die bi hap aldım eczaneden çok faydasını gördükkarkadaşım merhaba bende senin gibi 4 tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım şu anda da arayış içindeyim benim eşimde hareket ve morfoloji sorunu yaşıyoruz
senin eşinde sorun var mı ? cevaplarsan çok sevinirim :)
canım önce soğan kürü rahmi temizliyor sonra adetin 2. günü incir havuç kürü başlıyorsun 21gün 7 gün boş tekrar 21 gün uyguluyorsun incir nette 15-16 yazıyordu ama ben 6-7 inciri akşam yarım litre klorsuz suyla ağzı kapalı 15 dakika kaynattım başka bir tencerede iki havucu enine böleceksin ağzı kapalı yarım litre klorsuz suda 20 dakika kaynatacaksın ılınınca karıştıracaksın yarısını akşam kalanınıda sabak içeceksin her gün taze hazırlayacaksın incir yumileri büyütecek havuçta çatlamasına yardımcı olacak kafana takılan bişi olursa yine yardımcı olurum şansın bol olsuncanım hayırlı olsun öncelikle bebeğin..havuç nasıl oluyor, ondan da mı kür yapılıyor?:44:
bnm eşimin tek testisi alındı cnm sayımız düşük forever royal jelly die bi hap aldım eczaneden çok faydasını gördükk
canım bizimde sayı sorunu da vardı ama çakşır suyu içirdim geçen ay 15 milyondan 68 milyona yükselmiş bu ay devam edeceğiz ama morfoloji 1 den 0 sıfıra
düşmüş hareketsiz % 97 ne yapacağımı şaşırdım artık tüp bebek yaptırdık bir türlü mutlu sona ulaşamadık canım o dediiğin ilaç bitkisel mi doktor mu verdi ilacı
şimdiden teşekkürler canım
bnm eşimin tek testisi alındı cnm sayımız düşük forever royal jelly die bi hap aldım eczaneden çok faydasını gördükk
canım bizimde sayı sorunu da vardı ama çakşır suyu içirdim geçen ay 15 milyondan 68 milyona yükselmiş bu ay devam edeceğiz ama morfoloji 1 den 0 sıfıra
düşmüş hareketsiz % 97 ne yapacağımı şaşırdım artık tüp bebek yaptırdık bir türlü mutlu sona ulaşamadık canım o dediiğin ilaç bitkisel mi doktor mu verdi ilacı
şimdiden teşekkürler canım
çok samimi olduğum eczacım önerdi kutuyu attım ama bitkiselmi değilmi bilmiyorum bizde sayı 8 milyon fanandı 28 milona çıkmıştı daha sonra tahlil yaptırmadık
canım hayırlı olsun öncelikle bebeğin..havuç nasıl oluyor, ondan da mı kür yapılıyor?:44:[/Q
canım hayırlı olsun öncelikle bebeğin..havuç nasıl oluyor, ondan da mı kür yapılıyor?:44:[/Q
canım önce soğan kürü rahmi temizliyor sonra adetin 2. günü incir havuç kürü başlıyorsun 21gün 7 gün boş tekrar 21 gün uyguluyorsun incir nette 15-16 yazıyordu ama ben 6-7 inciri akşam yarım litre klorsuz suyla ağzı kapalı 15 dakika kaynattım başka bir tencerede iki havucu enine böleceksin ağzı kapalı yarım litre klorsuz suda 20 dakika kaynatacaksın ılınınca karıştıracaksın yarısını akşam kalanınıda sabak içeceksin her gün taze hazırlayacaksın incir yumileri büyütecek havuçta çatlamasına yardımcı olacak kafana takılan bişi olursa yine yardımcı olurum şansın bol olsun
selam canim ,benim tavsiyem once bi dr kontrolu ol hormonlarina bakilsin, ondan sonar sogan kuru yap ama tarife tam uyarak yap gunde 2 defa ac karni ve ilikken ic sakin sogutma tazeyken ic ve eger prolactin hormonunda yukselme ve herhengi bi sorunun yoksa, sogan kurunden sonra incir ve havoc kurunu yap tam tarife gore ,ben eminimki sonuc alacaksin allahin izni ile, benimde yumurta rezervim cok dusuktu ve adet duzensizligim yuzunden yumurtlamam olmuyordu cogu kez , iste bu kurler tam bunlar icin ve hicbir zararlari yok tabi tarife tam uyarak yaparsan.insallah hayirli sonuc alirsin,allahim hepimize ardim etsin..
Bende suan incir kuru kullaniyorum doktor kontrollerimde hic bi sorun yok deniliyor ama yine olumsuz sonuc bi ara sol yumurtalikta tembellik var denildi onun icinnm ne yapabiliriimmm bn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hepisini duzenli kullandim olmadi malesg
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen hamilesin galiba sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniselam canim ,benim tavsiyem once bi dr kontrolu ol hormonlarina bakilsin, ondan sonar sogan kuru yap ama tarife tam uyarak yap gunde 2 defa ac karni ve ilikken ic sakin sogutma tazeyken ic ve eger prolactin hormonunda yukselme ve herhengi bi sorunun yoksa, sogan kurunden sonra incir ve havoc kurunu yap tam tarife gore ,ben eminimki sonuc alacaksin allahin izni ile, benimde yumurta rezervim cok dusuktu ve adet duzensizligim yuzunden yumurtlamam olmuyordu cogu kez , iste bu kurler tam bunlar icin ve hicbir zararlari yok tabi tarife tam uyarak yaparsan.insallah hayirli sonuc alirsin,allahim hepimize ardim etsin..
Sen hamilesin galiba sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniBu incir ve havuç kürü nasıl yapılıyor canım?
Maşallah tatlım sağlıcakla kucağına al inşallah bebişinibende soğan kürü incir kürü ve hayıtlı civan perçemli macun kullandım ardına ballı zencefil kullandım 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 8. haftamdayım şimdi hemde doktorum bebek rahme tutunmaz tutunsa bile düşer derken. Eşimde de problem vardı. Bitkilerle dualarımızla inancımızla hamileyim çok şükür.
Maşallah tatlım sağlıcakla kucağına al inşallah bebişinisorun neydi sende canım birde bunları nasıl kullandığını bana söyler misin bende pko var bitanem yıllardır uğraşıyorum bi türlü olmuyor
Ne kadar süre yaptın canım mesela?pko ileri derecedeyse yapmak iyi değilmiş bendede vardı ama az yaptım faydasını gördüm
Ne kadar süre yaptın canım mesela?
Ben bu ay yumurtalarım çatlasın die havuç incir kürü yaptım ama reglime daha 8 gün var ve hiç bi belirtim yok :// bakalm ne olacak ...
💕✨
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?