sogan ve incir ,havuc kuru kullanip ta hamile kalanlar varmi ...

bnm eşimin tek testisi alındı cnm sayımız düşük forever royal jelly die bi hap aldım eczaneden çok faydasını gördükk
canım hayırlı olsun öncelikle bebeğin..havuç nasıl oluyor, ondan da mı kür yapılıyor?:44:
canım önce soğan kürü rahmi temizliyor sonra adetin 2. günü incir havuç kürü başlıyorsun 21gün 7 gün boş tekrar 21 gün uyguluyorsun incir nette 15-16 yazıyordu ama ben 6-7 inciri akşam yarım litre klorsuz suyla ağzı kapalı 15 dakika kaynattım başka bir tencerede iki havucu enine böleceksin ağzı kapalı yarım litre klorsuz suda 20 dakika kaynatacaksın ılınınca karıştıracaksın yarısını akşam kalanınıda sabak içeceksin her gün taze hazırlayacaksın incir yumileri büyütecek havuçta çatlamasına yardımcı olacak kafana takılan bişi olursa yine yardımcı olurum şansın bol olsun

Selam kızlar bendede hiç bir problem yok eşiminkide güzel heray yumurtam oluyo çatlıyo döllenmiyo banada yardımcı olursanız sevinirim dok gidiyorum bu arada ben hangi kürü kullanmalıyım

Bende suan incir kuru kullaniyorum doktor kontrollerimde hic bi sorun yok deniliyor ama yine olumsuz sonuc bi ara sol yumurtalikta tembellik var denildi onun icinnm ne yapabiliriimmm bn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar bişey soracağım adetim 2 gün önce bitti ve ben incir kürüne başladım biraz kanama yaptı normal mi sizce devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mı? sadece 2 gün içtim

Merhaba,

Tam olarak nasıl yapılıyor.Ben başladım küre.Belli günü varmıdır illaki şu gün başlanacak diye.Ben normal başladım 3 gündür sabah akşam içiyorum.Adetliyken başlamadım.Yarın adet olacağım devam edeceğim.Bu şekilde 21 gün tamamlayıp 7 gün ara vereceğim.
Atladığım detay varmıdır?

Ben hepisini duzenli kullandim olmadi malesg

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende incir kürünü iki ay düzenli kullandım olmadı olmadı olmadı...of olan şey bugun adetim geldi hemde iki tane ağrı kesici içerek ağrıyı kesebildiğim bir adet günü yine gerginimm allahım bizede yardım et ne oluurrrrrrrrrrrrrrr

Sen hamilesin galiba sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini Bu incir ve havuç kürü nasıl yapılıyor canım?

Sen hamilesin galiba sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini Bu incir ve havuç kürü nasıl yapılıyor canım?

bende soğan kürü incir kürü ve hayıtlı civan perçemli macun kullandım ardına ballı zencefil kullandım 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 8. haftamdayım şimdi hemde doktorum bebek rahme tutunmaz tutunsa bile düşer derken. Eşimde de problem vardı. Bitkilerle dualarımızla inancımızla hamileyim çok şükür.

kızlar şimdi nasıl kullanıyorduk ve ne zaman kullanıyoruz bu soğan kürünü?:26:

Maşallah tatlım sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini sorun neydi sende canım birde bunları nasıl kullandığını bana söyler misin bende pko var bitanem yıllardır uğraşıyorum bi türlü olmuyor

pko ileri derecedeyse yapmak iyi değilmiş bendede vardı ama az yaptım faydasını gördüm

Ben bu ay yumurtalarım çatlasın die havuç incir kürü yaptım ama reglime daha 8 gün var ve hiç bi belirtim yok :// bakalm ne olacak ...

💕✨

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…