- Konu Sahibi IAMFREEDOM
-
Etmez olurmuyum canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız paylaş sende mutlaka yaz olurmu :)
canım sanırım ben kaybettim yada hiç hamile kalmadım bilmiyorum dünden beri moralim çok bozuk salı ve çarşamba test yaptım ikisindede net olmasada çizgiyi gördüm belirtilerimde vardı hemde çok fazla dün öylende wc ye gittiğimde yarım çay bardağı kadar pıhtılı kan boşaldı adet kanamalarım gibi değil taze kan geliyor wc ye gittikçe bugün doktora gidecektim dün bi hırsla randevumuda iptal ettim napacağım ne yaşıyorum bilmiyorum eşimlede paylaşamıyorum üzülmesin diye kafam allak bullak
canim cok gecmis olsun,insallah hersey yolundadir ,sen yinede bi git dr a .testler yaptir.moralini bozmamaya cakis biliyorum cok zor allah yardimcimiz olsun,hayirli haberlerini bekliyorum.benimde su son 3 hafta cok agir gecti ve geciyor.dr 8 cesit ilac Verdi kullaniyorum gobek ignem var ,bakalim hayirlisi ,midem felaket ,agrilarim cok vucudum cok gergin ve ifade edemiyorum ama zor geciyo bakalim hayirlisi .dr 5 hafta daha devam butun ilaclara dedi bazi degerlerim dusuk ,yani cok farkliyim ,allahim yardimcimiz olsun saglikli ,hayirli sonuclar versin .bakalim bekliyorum ve hep yatiyorum bu 4. haftam hep yatiyorum hic halim de yok.herseye razi geliyo insan yeterki hayirli saglikli bi sonuc alalim...
Merhaba kızlar,geçen sene incir+havuç kürü yaptığım ay hamile kalmıştım ama dış gebelik olmuştu ve kendiliğinden düşerek sonuçlanmıştı.Bu ay tekrar yaptım bu kürü bakalım adetimi bekliyorum,inşaAllah adet olmam :)
inşallah canım ben 7 haftalık oldum kalp atışınıda duydum inşallah ptesi tekrar güzel haberlerle gelirim sende güzel haberlerinle gel
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşaAllah.Bakalım benimde pazartesi adet günüm:) İnşaAllah hayırlı güzel haberlerle geliriz :)
canım test yapacaktın sonuç nedir merak ettim
Bugün adet oldum canım,maalesef hamile değilimBu ay doktora gidip tedaviye başlayacağım artık kısmetse.
Canım Rabbim kolaylık versin tüp bebekmi yumurtlama iğnesiylemi başlayacaksın düşüncen nedir
Slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir kere aşılama yaptırdım tutmadı şimdi ikincisini yatiricam ilk defa amh testi yaptırdım 3,88 çıktı yorumlara baktım bazı yerlerde 1 ile 3 arası normal bazılarında da 1 ile 6 demişler bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence sizinki gayet iyi çıkmış. Amh düşük olunca yumurta rezervi tükenmiş oluyor , yüksek oluncada pko düşünülüyor. Tabiki ultrasonda yumurtalıklarınızın görünümüde çok önemli.
merhaba arkadaşlar.
ben ilk defa bu ay başladım soğan kürüne. kahverengi lekelerden bahsediyo bazıları. ben de hiç olmadı. işe yaramıyo mu dersiniz?
fikri olan???
bn soğan kürünü çok uygulayamdım içemedim 10 gün oda içine yarım limon atıyordumda anca içiyordum ama lekelenmem falan olmadı incir kürndede 15-16 incir yazıyordu 6-7 incirle yaptım faydasını gördüm şükür
Canım daha önce ilk denememde ben de içememiştim. şimdi kendimi şartladım. ve yapıp içebileceğim sıcaklığa gelene kadar bekliyorum ve hiç nefes almadan dikiyorum bir süre hiç nefes almıyorum burnumdan. sonra yemek yiyorum. sorun yaşamadım bu sefer allaha şükür. bu bitince inciri de deniycem bakalım sonuç ne olacak.
Cevabın için çok teşekkürler
inşallah güzel sonuçlar alırsın ben 4 tüpte başarıya ulaşamadım Rabbim yazmış bu kürle ilk ayımda hamile kaldım havucuda unutma
bn soğan kürünü çok uygulayamdım içemedim 10 gün oda içine yarım limon atıyordumda anca içiyordum ama lekelenmem falan olmadı incir kürndede 15-16 incir yazıyordu 6-7 incirle yaptım faydasını gördüm şükür
inşallah güzel sonuçlar alırsın ben 4 tüpte başarıya ulaşamadım Rabbim yazmış bu kürle ilk ayımda hamile kaldım havucuda unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?