Saç Uzatma Yöntemleri Soğanla saç uzatma yöntemi..

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
Saç Uzatmak için Bitkisel Kür Tarifi

Soğanın içinde bulunan kükürt; saç tellerinin güçlenmesini ve saç derisinin sağlıklı olmasını sağlar

Malzemeler,

* 1 adet orta boy soğan
* 1 cezve su

Hazırlanışı ve Uygulaması,

1. Orta boy bir cezveyi suyla doldurup kaynamaya bırakın.
2. Soğanın kabuklarını soyup parçalara bölün.
3. Soğan dilimlerini kaynamakta olan suya ekleyin.
4. Ocağın altını kapatıp 5 dakika demlendirin.
5. Suyunu süzüp ılınması için bekletin.
6. Soğuyan soğan suyunu saç diplerine masaj yaparak yedirin.
7. Saçınıza bone takın.
8. 1 saat bekleyip bitkisel şampuan ile yıkayın.
9. Bu uygulamayı haftada 1 kez yapabilirsiniz.

ALıntıDıR Ben uyquLamadım ama Deniicemm.. Uzun saçLaRa Umarım Hepimiz KavuŞuRuuzz

BU FORUMDA YOKTU O YÜZDEN EKLEDİMM

soğanın birçok şeye faydası olduğu kesin.. bence saç uzatmayada faydası vardır... şuan sinameki uyguluyorum ama bittikten sonra deneyebilirim. teşekkürler canım paylaştığın için

Ben sogan suyunu sacima sürmem, kokarca gibi dolasmayi göze alamam valla..
Konu sac olunca sarimsak daha etkili, ben sacima sürmüyorum ama hergün 1 tane sarimsak yutuyorum suyla tablet gibi..

ben de araştırdım nette.içinde kükürt olduğu için uzatıyormuş.Turplu suda da kükürt var.Turp mevsimi geçince soğan suyu yapacağım.

canım ben biraz geri kalmışım, bu sinameki kürü nasıl bişeyy, ben de upuzun saçlarım olsun istiyorum bi an öncee

arkadaşlar bu sinemakiyi nasıl yapıyoruz bilgilendirirmisiniz bilmiyorum ben şlimdi duydum bunu

ya kızlar bende 1 tane ortaboy soğanı ktı meyve sıkacağına attım. beyaz gibi bi sıvı oldu. okadar iğrenç ve acı kokuyorduki bi süre gözlerim yaşlandı, burnum ve boğazım yandı

ya kızlar bende 1 tane ortaboy soğanı ktı meyve sıkacağına attım. beyaz gibi bi sıvı oldu. okadar iğrenç ve acı kokuyorduki bi süre gözlerim yaşlandı, burnum ve boğazım yandı

bende bu akşam yaptım.rendeledim ben sürdüm pamukla diplerine.aynı benimde gözlerim yandı baştan ama sonra başıma poşet geçirdim geçti yanması ama acayip kokuyor ya banyoda ıslanınca çıkınca mavi su sıktım şimdi kokmuyor.bekledim bir saat umarım faydası olur.deniyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…