Saç Uzatma Yöntemleri Soğanla saç uzatma yöntemi..

Ben sogan suyunu sacima sürmem, kokarca gibi dolasmayi göze alamam valla..
Konu sac olunca sarimsak daha etkili, ben sacima sürmüyorum ama hergün 1 tane sarimsak yutuyorum suyla tablet gibi..

Canim sen nekadar zamndir yutuyorsu sarimsak ve ne gibi bi faydasini gordun yani uzatiomu gurlestiriomu napio?

cnım mavi su ne ?
bide eprum, bence sarımsak yutma ben bikaçgün yuttum bıraktım. çünkü vücudundaki istenmeyen tüyler de güçleniyor sanırım.

cnım mavi su ne ?
bide eprum, bence sarımsak yutma ben bikaçgün yuttum bıraktım. çünkü vücudundaki istenmeyen tüyler de güçleniyor sanırım.

Ewet ole diyorlar sanirim banada ole olmaya basladi anlam verememistim renginide koyulastirior ve kalinlastiriyor eee napcas?

bence sarımsaklı şampuan ..kepek gidiyor saç yumuşuyor dolaşmıyor dökülmüyor saç çıkarıyor parlatıyor :)
bide birazda bal ekle şampuana :) ağır kokan bi saç kremi kullan istersen çok rahatsız olursan ? ama inanki karışımdan sonra saçına saç kremi gerek kalmıyor :) mesela ben okuldan gelir gelmez yıkıyorum saçımı; sonraki günün sabahına kadar çoktan kokuusu gidiyor. :26:

bence soğaan yerine sarımsak yada turp kullan. soğanda kükürt var diye saça yararlı turp ve sarımsaktada vaar kükürt zaten. ben sarımsaktan etkili kıl çıkarıcı , uzatıcı görmedim , duymadım , bilmiyorum .

cnım mavi su ne ?

canım mavi su böyle parfümerilerde satılan saçı kolay taramak için bir sıvı.genelde kuaförler sıkar fön çekmeden önce yumuşak olsun diye.yolunmasın diye. ben sarımsağı zeytin yağına koydum rendeleyip orda duruyor.arada onu da sürüyorum.ne kullanıcağımı şaşırdım vallahi.bir de soğanı deniyim dedim benim saçımın ön kısmı seyrek ve alnımda saçın başlayan yerleri oralar boş.topuz olunca kel gibi gözüküyor oralar.oraları özellikle çıkartmak ve uzatmak istiyorum.ama genetik.küçükken saçım varken de oralar hep öyleydi. napsam bilemedim

tabi uzatmakta istiyorum.ama sorun şu ki dipten uzamasına uzuyor ama dipleri uzayıncaya kadar uçlarından kopuyor.boyu değişmiyor o yüzden.güçlü uzatmaya çalışıyorum o yüzden .çok ince telliler

bir yöntemini bulsam bende buraya yazıcam hemen resimli böyleydi böyle uzadı diye...ahh ahhh o günleri görürürm inşallahhhh

benim saç derim gözükmüyor bile arkadaşlarr. :111:
saça faydasını bilmeden günde 10 taneye yakın havuç yerdim ( sırf o içindeki kısmı bozmadan çıkarabilmek için :111: )
soğanda çok fazla yiyorum (domatesle birlikte özellikle) :111:
turpda severim ama çok yemem. :111:
sarımsak hele.. anneannemlerde hergün sarımsak yenir :111:
artık saçıma sürmüyorum o besinleri bolbol yiyorum. :111:
sadece şampuana sarımsak kattım , bitek o var bakım şuan :111:
turplu su uzatıyor ama çok sıkıcı :111:
bide dax alcam yada badem yağı :111:
saçımın yorulmasını istemediiğimden onları almaktada kararsız kaldım :111:

soğan suyunu denedim çok memnun kaldım ama bi forumda soğan kürünün istenmeyen tüyleri döktüğü yazıyor .şimdi bir tezatlık yok mu bunda ya saçımı dökerse.uyulayan arkadaşlar ne gibi faydaları var gerçekten saçı uzatıyor mu dökülme sorunu yaşadınız mı?

ben kullanıyorum soğanı, sanıldığı gibi kokmuyor çünkü beklettikten sonra yıkıyoruz. 2 defa denedim henüz uzarsa bilgi veririm.

Merhabalaar :)) burda yeniyim.. Bende ayni sizler gibi sacimi uzatmak icin didinip duruyorum.teyzemin gazina gelip upuzun saclarimi kestirmistim. Ayrica sac boyamayi severim kizildan sariya bircok renk denedim. Sac uzatmamdaki buyuk etken talyanin karisik bakim yagi oldu.. Oneririm :)

Bu kürn faydasını gördünüz mu acaba dökülme yaptı mi

ben kullanıyorum soğanı, sanıldığı gibi kokmuyor çünkü beklettikten sonra yıkıyoruz. 2 defa denedim henüz uzarsa bilgi veririm.
Acaba uzama oldu mu saçınız da Ben de düşünüyorum yapmayı dökülme falan yaptı mi koku gibi bir sorun biraz bilgi vermişnz

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…