Ben sogan suyunu sacima sürmem, kokarca gibi dolasmayi göze alamam valla..
Konu sac olunca sarimsak daha etkili, ben sacima sürmüyorum ama hergün 1 tane sarimsak yutuyorum suyla tablet gibi..
cnım mavi su nebende bu akşam yaptım.rendeledim ben sürdüm pamukla diplerine.aynı benimde gözlerim yandı baştan ama sonra başıma poşet geçirdim geçti yanması ama acayip kokuyor ya banyoda ıslanınca çıkınca mavi su sıktım şimdi kokmuyor.bekledim bir saat umarım faydası olur.deniyoruz işte
cnım mavi su ne?
bide eprum, bence sarımsak yutma ben bikaçgün yuttum bıraktım. çünkü vücudundaki istenmeyen tüyler de güçleniyor sanırım.
cnım mavi su ne?
bide eprum, bence sarımsak yutma ben bikaçgün yuttum bıraktım. çünkü vücudundaki istenmeyen tüyler de güçleniyor sanırım.
Bu kürn faydasını gördünüz mu acaba dökülme yaptı miSaç Uzatmak için Bitkisel Kür Tarifi
Soğanın içinde bulunan kükürt; saç tellerinin güçlenmesini ve saç derisinin sağlıklı olmasını sağlar
Malzemeler,
* 1 adet orta boy soğan
* 1 cezve su
Hazırlanışı ve Uygulaması,
1. Orta boy bir cezveyi suyla doldurup kaynamaya bırakın.
2. Soğanın kabuklarını soyup parçalara bölün.
3. Soğan dilimlerini kaynamakta olan suya ekleyin.
4. Ocağın altını kapatıp 5 dakika demlendirin.
5. Suyunu süzüp ılınması için bekletin.
6. Soğuyan soğan suyunu saç diplerine masaj yaparak yedirin.
7. Saçınıza bone takın.
8. 1 saat bekleyip bitkisel şampuan ile yıkayın.
9. Bu uygulamayı haftada 1 kez yapabilirsiniz.
ALıntıDıR Ben uyquLamadım ama Deniicemm.. Uzun saçLaRa Umarım Hepimiz KavuŞuRuuzz
BU FORUMDA YOKTU O YÜZDEN EKLEDİMM
Acaba uzama oldu mu saçınız da Ben de düşünüyorum yapmayı dökülme falan yaptı mi koku gibi bir sorun biraz bilgi vermişnzben kullanıyorum soğanı, sanıldığı gibi kokmuyor çünkü beklettikten sonra yıkıyoruz. 2 defa denedim henüz uzarsa bilgi veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?