- Konu Sahibi brunettella
-
At ya anlamaz bence sarma soganli guzel olur incecik rendele ruhu bile duymaz
Reyhan ve yenibahar tavsiyemdir baharat olarak
Buyuk bir dert degildir belki
Esim sogan hic sevmiyor.
Zeytinyagli sarma yapicaktim birazdan, sogansiz guzel olurmu sizce?
Soganin yerine kofte harci katsam sizce?
Baska fikirleriniz varmii
Ilk defa yapicam
Anlar. Abim ve ablam sogan yemezler. Ve o soganin suyunu bile sıksan anliyorlar. Kofte harci cok kotu bir sey. Sakin katmayin. 7 turlu baharat katin. Reyhan katin. Ben de yemeklerime hic sogan koymam.
Sogansız yemek mi olur yahuAnlar. Abim ve ablam sogan yemezler. Ve o soganin suyunu bile sıksan anliyorlar. Kofte harci cok kotu bir sey. Sakin katmayin. 7 turlu baharat katin. Reyhan katin. Ben de yemeklerime hic sogan koymam.
Güzel olmaz sarmaya tadını veren soğan ve sarimsaktir rendeleyin nasıl olsa pisecek kokusu kalmaz.Buyuk bir dert degildir belki
Esim sogan hic sevmiyor.
Zeytinyagli sarma yapicaktim birazdan, sogansiz guzel olurmu sizce?
Soganin yerine kofte harci katsam sizce?
Baska fikirleriniz varmii
Ilk defa yapicam
Ay canim guzel oluyo mu oyle? Benim esim de nefret eder yemek icindeki sogandan ama rendeleyince severAnlar. Abim ve ablam sogan yemezler. Ve o soganin suyunu bile sıksan anliyorlar. Kofte harci cok kotu bir sey. Sakin katmayin. 7 turlu baharat katin. Reyhan katin. Ben de yemeklerime hic sogan koymam.
Sogansiz yemek yemem ben de :) tadını o veriyor yemeklere.Anlar. Abim ve ablam sogan yemezler. Ve o soganin suyunu bile sıksan anliyorlar. Kofte harci cok kotu bir sey. Sakin katmayin. 7 turlu baharat katin. Reyhan katin. Ben de yemeklerime hic sogan koymam.
Kofte harcinin tadi kotu bi kere. Cok kotu olur yapma bence.Degilmii, birazdan markete gidim reyhana bakim , kofte harci neden kotu ki? Icinde kurultumus soganin tozu var belki onu cakmaz diye dusundum
off hem de ne guzel olur. Herkes yemeklerime bayilirSogansız yemek mi olur yahu
Cok guzel oluyo. 7 turlu baharat kat biraz. Biraz reyhan. Salcasi yagi off benim misafirlerim gelmisti o kadar cok yemek olmasina ragmen sarmaya dadanmislar ve daha yok mu sen bizim sulaleye tas cikartirsin bu iste demislerdi. Cidden harika oluyor tavsiye ederimAy canim guzel oluyo mu oyle? Benim esim de nefret eder yemek icindeki sogandan ama rendeleyince sever
Yukarda arkadasa yazdim ben cok severim sogansiz :))Sogansiz yemek yemem ben de :) tadını o veriyor yemeklere.
#soğan candir.Soğan candır harekatı başlatcaz az sonra
Damak zevki demek ki ben de yiyemem soğansiz.Kofte harcinin tadi kotu bi kere. Cok kotu olur yapma bence.
off hem de ne guzel olur. Herkes yemeklerime bayilirben baharatla soganin eksikligini hissettirmem
Cok guzel oluyo. 7 turlu baharat kat biraz. Biraz reyhan. Salcasi yagi off benim misafirlerim gelmisti o kadar cok yemek olmasina ragmen sarmaya dadanmislar ve daha yok mu sen bizim sulaleye tas cikartirsin bu iste demislerdi. Cidden harika oluyor tavsiye ederim
Yukarda arkadasa yazdim ben cok severim sogansiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?