• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sogudum resmen!!!

Hahahha benim bir arkadaşım da parasını verdim bunun mantığıyla pizzaları lök diye çantasına atmıştı çantanın dibinde mısırlar mantarlar döküldü yahu o çantayı sonra kullandı mı bilmiyorum :KK70: bence de hoş değil dediğin gibi paketletip götürebilirdi..

Oylece mi atti :D o bi tik daha onde benim hoslandigim cocuktan:D

Abartili deyil.......kimbilir bu ilerde karisina nasil davranir

Bu da sifonu çekmeyengillerden galiba

Hijyene pek dikkat etmiyo :sopa:

Ay yok prenses degilim hic. :KK70:
Normal ya poset isteseydi hic sorun olmayacakti benim acimdan :)

Soktan diyemedim iste resmen tutuldum orda. Artik cantaya koyunca da bisey demedim.
Tek gordugum negatiflik de bu. Baska biseyini gormedim, nazikce uyarsam dikkat etse her sey ne guzel olur..
Şansını dene piremses hemen silip atma :KK48:

Kizlar kursta cok hoslandigim bir cocuk var(di)
Kurs boyunca sohbet ediyorduk aralarda kahve iciyorduk. Her sey guzeldi onun da ilgisi vardi.
2 gun once kurs cikisi biseyler yiyelim dedi. Kendi soslu durumu yedi yarisini da sonra yicem diyip o yagi cikmis soslu durumu o yagli kagidina sarip cantasina atti. Sok gecirdim ya. Inanin yagli yagli sosu akmis kagida ,oyle atti cantasina midem kalkti.

Ne biliyim tepsiye duseni birakin masaya dusen patatesi yedi. Sabahlari aldigi pogacalari da sicak sicak cebine atiyormus onu da o gun ogrendim laf arasinda.

Bu olaydan sonra cok sogudum. Size sacma mi gelecek bilmiyorum ama suan butun begenim gitti. Kirmak da istemiyorum. Ama artik ilgi de duymuyorum. Haksiz miyim :KK43:
Bir iki arkadasim abartiyorsun dedi fikirlerinizi almak istedim.
(Ben 25 o 28 yasinda)
Not : arkadaslar ben neden kalani sarip aldi demiyorum, para vermis almak istemis olabilir. Ordakilerden rica edip paketlettirebilir ya da kagidi degistirebilirdi cunku kagittan yag damliyordu cantasina koyarken :KK43:
haklisin insanlari tanidikca yakinlasiyor yada uzaklasiyoruz bende sogurdum bu durumda sanirim davranis cok onemli

yaşanmışlıklarınız yaş itibari ile farklı olabilir. siz 40, sevgiliniz 35 olsaydı aradaki beş yaş fark çok sey ifade etmeyebilirdi. ama bilirsinizki 20li yaşlar olgunlaşmayı ve hayatı en fazla yaşadığımız dönemlerdir. bir iki yaşın bile çok etkisi olur. oyüzden boyle bir iliskiye baslamazdım. kendınden buyuk bır erkekle olmak daha iyi gelecektir size. umarım sizin icin hayırlı olanı secersınız :KK56:

kesinlikle soğurdum bu konuda haklısın. geri kalanı yemeyiversin bıraksın orada. hayır zaten sen yağlı kağıt olmasına rağmen çantaya atmasına şaşırmışsın. hijyen bakımından yani. ama ben mekanda kalan yemeğini çantaya atan insanları itici buluyorum, o yemek çöpe değil illa ihtiyacı olan kurda kuşa gidiyor zaten.

Kurs boyunca sohbet ediyorduk aralarda kahve iciyorduk. Her sey guzeldi onun da ilgisi vardi.
2 gun once kurs cikisi biseyler yiyelim dedi. Kendi soslu durumu yedi yarisini da sonra yicem diyip o yagi cikmis soslu durumu o yagli kagidina sarip cantasina atti. Sok gecirdim ya. Inanin yagli yagli sosu akmis kagida ,oyle atti cantasina midem kalkti.

Ne biliyim tepsiye duseni birakin masaya dusen patatesi yedi. Sabahlari aldigi pogacalari da sicak sicak cebine atiyormus onu da o gun ogrendim laf arasinda.

Bu olaydan sonra cok sogudum. Size sacma mi gelecek bilmiyorum ama suan butun begenim gitti. Kirmak da istemiyorum. Ama artik ilgi de duymuyorum. Haksiz miyim :KK43:
(Ben 25 o 28 yasinda)
Not : arkadaslar ben neden kalani sarip aldi demiyorum, para vermis almak istemis olabilir. Ordakilerden rica edip paketlettirebilir ya da kagidi degistirebilirdi cunku kagittan yag damliyordu cantasina koyarken :KK43:
Açık ve net şekilde beş gün aynı çorabı giyip, nasılsa banyo yapacağım diye yağlı elini yıkamaya gerek duymayanlardan bu. Aman aman sakın. Poğaçayı öyle cebine mi koyuyormuş? Pis mikrop. Ben poşetli poğaçayı çantama koyamıyorum kokusu siniyor diye.

kesinlikle soğurdum bu konuda haklısın. geri kalanı yemeyiversin bıraksın orada. hayır zaten sen yağlı kağıt olmasına rağmen çantaya atmasına şaşırmışsın. hijyen bakımından yani. ama ben mekanda kalan yemeğini çantaya atan insanları itici buluyorum, o yemek çöpe değil illa ihtiyacı olan kurda kuşa gidiyor zaten.
Bence de. Ha acelen vardır kalkmak zorundasındır belki dürümün kalanını yolda gidene kadar yersin falan. Ama kızın yanında bu hanzoluk yapılmaz yani. Bir de tek dürümü bitiremeyen bir erkeği ilk defa görüyorum. Benimki ikinciyi de sipariş ediyor ben yarılayana kadar.

(Ben 25 o 28 yasinda)
Ya şu an gece gece canım dürüm istedi ona yanıyorum he. Ama yağı akmamış olandan :kk77:

Uff düğün salondaki teyzelerin meyve suyunu çantasına indirmesi gibi olmuş :bicak:

Bana yorumlar cok abartılı geldi..kesinlikle bende bu şekilde yapmasını tasvip etmiyorum..sogumak değilde anlık sok geçirebılırdım..ilişkinin temeli konuşmaktan geçer ...karsılıklı konuşmayı becerebılen insanlar her daim mutlu olabilirler ...sız bence vazgecın..çünkü en ufak bir durumda bile konuşmak dinleyip anlamak yerine burda orda adamı maskara ettiniz alay konusu haline getırdınız. Ben olsam direk adama derdim sen hep mı boylesın ben hıc hoslanmadım yağlı yağlı cantana koymandan diye ve ne cevab vereceğini beklerdım vereceği cevaba gorede oluru varsa devam eder yoksa eyvallah derdim..

Bana yorumlar cok abartılı geldi..kesinlikle bende bu şekilde yapmasını tasvip etmiyorum..sogumak değilde anlık sok geçirebılırdım..ilişkinin temeli konuşmaktan geçer ...karsılıklı konuşmayı becerebılen insanlar her daim mutlu olabilirler ...sız bence vazgecın..çünkü en ufak bir durumda bile konuşmak dinleyip anlamak yerine burda orda adamı maskara ettiniz alay konusu haline getırdınız. Ben olsam direk adama derdim sen hep mı boylesın ben hıc hoslanmadım yağlı yağlı cantana koymandan diye ve ne cevab vereceğini beklerdım vereceği cevaba gorede oluru varsa devam eder yoksa eyvallah derdim..

Asil su mesajinizla siz cok abartmissiniz.
Bn yapilana gayet uzuldum ama o kadar sacma bir sey ki artik onun yerine gulup geciyorum. Adami maskara etmek ne alaka? Gayet nahos bir hareket yapti bu hareketi yapan ustelik daha ilk cikisimizida benim yanimda elbette beni dusundurdu .
Bunu boyle dile getirmeyi sectiysem kime ne?
Bi siz biliyosunuz benim aklima gelmemisti soylemek. Kirmak istemedigimi yaslarimizin buyuk oldugunu bu saatten sonra degisme ihtimalini dusuk buldugumu da yazdim. En ufak seyde dinleyip anlamak yerine cok ilginc bi tabir,hay Allah ben en ufak bir olayda dinleyip anlamadim
Adam löp diye yanimda tutup atmis doneri yanimda cantasina napacaktim, atarken ki ruh halini mi arastiracaktim. En ufak anlayisiniza da bayildim dogrusu.

Insanlari anlamiyorum ben. Surda basima sacma sapan bisey gelmis ben de burdakileri arkadasim gibi gorerek derdimle dalga gece gece yazmisim. Illa kasvet , huzursuzluk icinde mi gecmeli konu. Dalga gecsem de "dert" dimi bu.
Surda iki gulup anlatsam da birileri neden rahatsiz oluyor ben anlamiyorum. Ben ne kadar bahtsizim diye anlatinca arkadaslarima hakikaten durumun absurdlugunden ister istemez sinirlerim bozulup guluyorum cunku komik ve sacma bir sebep.
Lutfen bu kadar ciddye alip her dert konusunun cok kasvetli gecmesi gerektigini dusunenler burda durmasin. Zira bunyeleri kaldirmiyor.

ben de böyleyim ne yapalim bilincaltimiza islemis yemegin atilmamasi gerektigini, dedem ekmek kirintilarini bile ye derdi sunnettir:)

Evimin karsisinda lise var. Bahcesindede 3 4 tane kopek var. Ne zaman gittigim yerde kalan yemek olsa kalanlari toplar cantama alir eve gelince girmeden onlari beslerim. Hatta bazen sofrada arkadaslardan vs kalanlarida alir veririm. Bazen bazi yerlerde kalani paketletmek abest oluyor. Oyle durumda masada ki peceteye sarar atarim cantama.hiçte gocunmam.

ben de böyleyim ne yapalim bilincaltimiza islemis yemegin atilmamasi gerektigini, dedem ekmek kirintilarini bile ye derdi sunnettir:)
Evimin karsisinda lise var. Bahcesindede 3 4 tane kopek var. Ne zaman gittigim yerde kalan yemek olsa kalanlari toplar cantama alir eve gelince girmeden onlari beslerim. Hatta bazen sofrada arkadaslardan vs kalanlarida alir veririm. Bazen bazi yerlerde kalani paketletmek abest oluyor. Oyle durumda masada ki peceteye sarar atarim cantama.hiçte gocunmam.

Cok iyi yapiyosunuz. Konumu notu da dahil okudunuz mu acaba ? Ben de gocunmam almasindan hijyen acisindan rahatsiz oldum.

Back
X