Sogudum

Adam su farurasını gereksiz görüyor net!diğer faturaları ödeyerek aileniz ne kadar ayakta kalabilit bilmiyorum:)

Diğer faturaları ödeyip su faturasını ödemiyosa su faturası ile bir alıp veremediğimi var anlamadım.Çalışıomu peki sorumluluklarını yerine getiriyomu?Yani sadece sorun su faturasımı?Bana hiç öyle gelmedi.Eksik bişeyler var sanki.Diğer faturaları ödüyo ama çalışmayıp evde oturuomuş filan ne bilim bi şeyleri eksik anlatmışsınız sanki.

Banyo yapmayı falan mı sewmiyo
Ayy ne bilim aklıma bu geldi,neden elektrk degilde su
Cocukluguna inmek lazım,su fobisi mi var nedir bilemedimki,ilginçççç

Ben su faturasına değilde işe gidiyorum diyip evde oturmasına daha cok takıldım. Umarım kendine gelir bir an önce. Üzüldüm senin adına canım. Çok ödün verme sen ödeme dicem ama öylede olmuyor işte anlıyorum

Evet sorun burda zaten su parasi felan degil sorun sadece yalan söylemesi baska hic bir sorunumuz yok ama yalan söyledimi bütün hislerim gidiyo ona karsi hoslanmiyorum en basiti birine birsey anlatiyo onu 100 tlye aldiysa 150 tl aldim diyo misal yada abartarak anlatmasi ben böyle seyleri duyunca dahada soguyorum kac kere anlattim ama istemsiycemi oluyo artik anlamiyorum

Vermiyorum ödün veremiyorum zaten cünkü bu hareketlerini görünce dahada sogúyorum belki cok abartilcak birsey degil ama yalandan nefret ediyorum hicbirsey olmamis gibi davranamiyorum ama o bunu cok güzel basariyo

Banyo yapmayı falan mı sewmiyo
Ayy ne bilim aklıma bu geldi,neden elektrk degilde su
Cocukluguna inmek lazım,su fobisi mi var nedir bilemedimki,ilginçççç
Sebebi su faturası aylarca özdenmese bile hemen kesilmez,o parayı aylarca harcar eşinin ruhu duymaz. Tıpkı işe gitmeyip evde oturması gibi
Adam sorumsuz ve yalanci

Ayol başka sorununuz olmasa da olur.
İşe gidiyorum deyip de evde oturan adam ne kadar düzgün olabilir ki?

Sadece su faturasını ödememesi çok daha ilginç. Hiç sormadınız mi neden hepsini ödüyorsun ama suyu ödemiyorsun diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…