Soğudum

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Başlıktanda anlaşıldığı üzere eşimden buz gibi soğudum herşey birikti birikti bu hale geldim. Ney mi birikti aldatma, fiziksel şiddet falan değil duygusal şiddet yaşıyorum. Eşim takıntılı bir insan tanıştığımız zamandan beri bu böyle; nasıl takıntılar; her lafı yanlış anlama potansiyeli çok fazla bu durum beni ilk zamanlar çok etkilemezdi ama sanki afedersiniz herşeye açıklama getitmekten yoruldum. Başka bir sebep ailesi herşeye çok müdahil oldular anlatsam uzun sürer eşim bu mevzuların neresindeydi yanımdaydı ama o anlık yine bi şekilde görüştü görüştürttü ailesi çok yıprattı benide evliliğimide, bir diğer sebep eşimin ağzı çok bozuk bir evladımız var çocuk bu haliyle huysuzluk yapıcak yeri gelir yaramazlık yapıcak eşimin buna tahammülü yok hemen bağırıyor çocuğa ağzını bozuyor, kaç kez uyardım eşimi yapma bağırma die ama 2 gün durulup 3. Gün gene bozuyor hemen sinirleniyor bağırıp çağırıyor oğluma, bunlar beni çok yordu napılır ne edilir usandım

boşanmayı düşünüyor musunuz?
çalışıyor musunuz?
aileniz yanınızda mı?

boşanmayı düşünüyor musunuz?
çalışıyor musunuz?
aileniz yanınızda mı?
Ara ara aklıma gelmiyor değil boşanma mevzusu, çalışıyorum evet, ailem annem var akrabalar falan annem de olsa boşanma mevzusunda olumlu olmaz; vahh tühh durumları bilmiyorum

Ara ara aklıma gelmiyor değil boşanma mevzusu, çalışıyorum evet, ailem annem var akrabalar falan annem de olsa boşanma mevzusunda olumlu olmaz; vahh tühh durumları bilmiyorum
iki vah tüh mü daha ağır eşinizin size or.pu evladı demesi mi? hem de çocuğunuzun yanında.

Bi kagida esinizin olumlu ve olumsuz ozelliklerini ayri ayri yazin. Ama objektif bakin anlik sinirle degil objektif olarak yazin. Olumsuz ozellikleri baskin geliyorsa tolere edebilcek seyler mi diye dusunun. Hayir diyorsaniz, yapilacak sey bellidir.

Bi kagida esinizin olumlu ve olumsuz ozelliklerini ayri ayri yazin. Ama objektif bakin anlik sinirle degil objektif olarak yazin. Olumsuz ozellikleri baskin geliyorsa tolere edebilcek seyler mi diye dusunun. Hayir diyorsaniz, yapilacak sey bellidir.
Olaya mantık yönünden bakarsak evet kağıda yazılır olumlu olumsuz ama ben duygusal anlamda tğkendim

gün durulup 3. Gün gene bozuyor hemen sinirleniyor bağırıp çağırıyor oğluma, bunlar beni çok yordu napılır ne edilir usandım

Oğlum değil oğlunuz. Eşiniz kötü bir baba olabilir yahut davranışları kötü olabilir. Ancak bu, maalesef ki onun da oğlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Benim eşim de argo ve küfür kullanan bir adamdı. Bekarlıktan kalan alışkanlık. Oğlumuza karşı değil ama oğlumuzun yanında kullanıyordu. Bunu değiştirmeye çalışırken oğlumuzun gözünde onun nasıl bir baba olacağını, babası olduğu için haliyle onu örnek alacağını, bunu değiştirmesi gerektiğini aksi halde kendisinin zarar göreceğini söyledim. Çok şükür artık dikkat ediyor. Şayet "oğluma böyle konuşma ya da davranma" deseydim o benim de oğlum diyerek savunmaya geçerdi ki haklı.

Bunun dışında soğumuş olabilirsiniz. Ayrılmak gibi bir seçenek mevcut. Ancak ayrılsanız bile oğlunuz onun da oğlu olmaya devam edecek. Görüşecekler, bağ kopmayacak. Bunu düşünerek hareket edin ve konuşun.

Back
X