Soguk cok soguk.

noira

Pişmanlık Başa Bela.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
86
13
31
Merhabalar.
Burada bahsetmistim çok git gelli bir ilişkim var. Defalarca ayrıldık birbirimize karşı hatalar yaptık. Sonra iki gün önce denemeye karar verdik.

Bizim sıkıntımız biraz da mesafe ayrı şehirlerde yaşıyoruz.

Sevgilim çok soguk sanki ben zorla onu yanimda tutuyorum. Mesafeli hayır benden nefret etse böyle davranamaz. Mesela bir online oyun oynuyorduk. Onu ayriyken bıraktığını söylemişti ara ara girmiş şimdi girmiyor. Başka bir oyun oynuyor ona gitmemem icin resmen kız oyunu değil paralı zaten dedi ( ki ücretsiz free to play olarak sürülmüş adında bile yazıyor ) ben tamam gelmeyecegim anladım mesajı dedim bişey demedi. Sonra bir kuzeni var adı s olsun. S benden daha doğrusu bizden küçük üniversiteyi yeni kazanmış bir kız. Eskiden böyle samimi değillerdi şimdi sürekli konuşuyorlar whatsapptan kuzeni tabi konussun ama mesela benim mesajlarim umursamıyor s e yazıyor. Bilmiyorum çok rahatsız oldum.

Sevmiyorsan cabalamayalim diyorum seviyorum ama zaman gösterecek diyor. Gerçekten üzülüyorum. Nasil bir tutum içine gitmeliyim ?

Kıııııııııızzzzzz, S demişsin sonra cuuuup Sinem yazmışsın! :KK45:

Ben yeniden ilişkinizi canlandırın derim böyle şeyleri takmayın. Planlar falan yapın, madem şans verdiniz birbirinize, izin ver yeniden sıcak olun. Sinem kuzeni ise işte birden konuşma olduysa demek paylaşacak şeyleri olmuş. İçin rahat etsin istiyorsan sor bence "kuzeninin derdi mi var ya konuşmazdınız pek?" denebilir mesela.

Edit: Bu arada kuzeni konuştuğunu nerden biliyorsunuz? Bana cevap vermiyor dediniz ya, Sinem'le konuşuyorum diye geçiştiriyor olabilme ihtimalini de düşündüm. Sonuçta çalkantılı bir ilişkiniz var, anlattığınıza göre..

Son düzenleme:
Ikinci bir samire vakasi goruyorum ne kuzenler var arkadas..

Bence defalarca ayrilmissiniz barismissiniz artik adam seni elinin altinda saniyor o yuzdende bu iliski icin caba gostermeye gerek yok gibi dusunuyor. Ilgisiz bir adamla hayat gecmez uzgunum

Yani benim de çok sevdiğim akrabalrim var mesela çok severim konuşurum ama sürekli soruyorum s yazıyor diyor konuşmayı atar misin diyorum ugrastirma diyor konuşmayı attirdim kız sana kız ayarlarim yarın bizi gezmeye gotursene ayağı yapmış resmen.

Merhabalar.
Burada bahsetmistim çok git gelli bir ilişkim var. Defalarca ayrıldık birbirimize karşı hatalar yaptık. Sonra iki gün önce denemeye karar verdik.

Bizim sıkıntımız biraz da mesafe ayrı şehirlerde yaşıyoruz.

Sevgilim çok soguk sanki ben zorla onu yanimda tutuyorum. Mesafeli hayır benden nefret etse böyle davranamaz. Mesela bir online oyun oynuyorduk. Onu ayriyken bıraktığını söylemişti ara ara girmiş şimdi girmiyor. Başka bir oyun oynuyor ona gitmemem icin resmen kız oyunu değil paralı zaten dedi ( ki ücretsiz free to play olarak sürülmüş adında bile yazıyor ) ben tamam gelmeyecegim anladım mesajı dedim bişey demedi. Sonra bir kuzeni var adı s olsun. S benden daha doğrusu bizden küçük üniversiteyi yeni kazanmış bir kız. Eskiden böyle samimi değillerdi şimdi sürekli konuşuyorlar whatsapptan kuzeni tabi konussun ama mesela benim mesajlarim umursamıyor s e yazıyor. Bilmiyorum çok rahatsız oldum.

Sevmiyorsan cabalamayalim diyorum seviyorum ama zaman gösterecek diyor. Gerçekten üzülüyorum. Nasil bir tutum içine gitmeliyim ?

çok aşık değilsen biraz geri çekilip izle ve oluruna bırak bence. ikimizde hatalar yaptık yazmışşın tabi ki olabilir kimse benim başıma gelmez yada ben yapmam demesin simdi, öyle bir psikolojide olursun ki aklının almayacağı şeyleri yaparsın önemli olan hatayı tekrar etmemek çünkü bu artık hata değil kronik bir hastalık oluyor. peki ya o aynı hatayı yapmaya devam ediyorsa, seven erkek ilgi gösterir, msj atmak isterse atar arada mesafe zaten ilişkiniz için olumsuz bir faktörken birde soğukluk girmiş araya. seviyorum ama zaman gösterecek ne demek? sevdiğini mi sanıyor yoksa kendisini sevmeye zorlayıp uzatmalarımı oynuyor. bence şu ana kadar çok fazla üstüne düştüysen şu an biraz daha kendini geri çek derim erkeklerin jeton o zaman düşüyor ancak :)

Tek taraflı çabayla ilişki yürümüyor.
Hoş adı da zaten ilişki olmuyor.

aklın mantığın seni sevmediğini söylüyorsa ne diye illa sevmediğini ondan duymak için ısrar ediyorsun?
tamam bırak, seviyorsa zaten ayrılmak istemez.
artık bu noktadan sonra kişi kendi kendini üzüyor.

Kendini geriye cek bak nasil degerli oluyosun..
Whatsappte yazisiyosa yazilari gönder diyecegine , sende artik cevap verme umursama...

Nedense bu s yi hıç sevmedim..sana soguk davranip onla yazismaktan mutluysa agirdan al yazma birsey sende..

ZAMAN GÖSTERECEK ŞU DEMEK: sen yedekte bekle biraz, daha iyisini bulamazsam san döneceğim.

X