Belki de kiskanman normaldir ve su an manipule ediliyosundur? Sana resmen sevgi icin sart kosmus bu adam farkinda misin bu normal degil. Onu kaybetmek istemedigini belirttiysen cepte gorulursun ve asla degerin bilinmezMerhabalar, yeni başlayan bir ilişkim var. Ama aşırı ve gereksiz kıskançlıklar yaptım. Haklı olan o ilk defa mantığımı kaybederek hareket ettim. Erkek arkadaşım bana bunaldığını, soğuduğunu, benden uzaklaştığını söyledi. Hemen kestirip atmak istemediğini ama çok çabalamam gerektiğini belirtti. Nasıl bir yol izlemeyelim, lütfen yardım edin onu kaybetmek istemiyorum
Aynı şeyi düşünüyor olmamızBen nickten gozumu alamadim telefon numarasi mi o
Hemen nasıl bu kadar bağlandın üstüne kıskançlık yaptın çocuk ne ara soğuduMerhabalar, yeni başlayan bir ilişkim var. Ama aşırı ve gereksiz kıskançlıklar yaptım. Haklı olan o ilk defa mantığımı kaybederek hareket ettim. Erkek arkadaşım bana bunaldığını, soğuduğunu, benden uzaklaştığını söyledi. Hemen kestirip atmak istemediğini ama çok çabalamam gerektiğini belirtti. Nasıl bir yol izlemeyelim, lütfen yardım edin onu kaybetmek istemiyorum
Hemen kestirip atmak istemediğini ama çok çabalamam gerektiğini belirtti.
Naz yapan ve ilgi bekleyen erkekten hayır gelmez.Yol yakınken ayrıl.Merhabalar, yeni başlayan bir ilişkim var. Ama aşırı ve gereksiz kıskançlıklar yaptım. Haklı olan o ilk defa mantığımı kaybederek hareket ettim. Erkek arkadaşım bana bunaldığını, soğuduğunu, benden uzaklaştığını söyledi. Hemen kestirip atmak istemediğini ama çok çabalamam gerektiğini belirtti. Nasıl bir yol izlemeyelim, lütfen yardım edin onu kaybetmek istemiyorum
Kızlardan kıskandım aslında birkaç kere tepkisini gösterdi. Hosuna gitmediğini güvensizlik duygusu hissettirdiğimi falan anlattı. Kendini açıkladı. Ama bugün son nokta oldu. Tepki göstermeme söylememe rağmen hala devam ediyorsun diye başladı işte bu duruma geldikKiskandigin olaylari yazsaydin?
Ayrica hatali davransan bile biraz kendine gel falan diyebilirdi
Sogudum bilmemne diyen erkege cevap bile vermezdim ben olsam
Ben suçluyum ama önceden bu konuyu konuşmasına rağmen uzattımÇabalaman gerektiğini mi söyledi? Bak sen şu götü bokluya. Oldu paşam demedin mi?
Suçlu olsan bile büyük bir hata olmadığı takdirde hatani kabullenmemelisin. Zira erkeklerin işte böyle bir taraflari kalkıyor. Kabul etmeyip inatlaşsaydin senden iyisi yoktuBen suçluyum ama önceden bu konuyu konuşmasına rağmen uzattım
Zaten dediğinizi yaptı açıkladı konuştu hoşuna gitmediğini ifade etti sen hep yanımda varmışsın gibi davranıyorum falan bir sürü iyi şey söylemesine rağmen uzattım. Bugünde işte artık böyle bir şeyle karşılaştım. Bu kadar uzatmasaydım ilk kıskançlığımda böyle davransaydı evet yaptığı saçma olurdu ama şu an ona hak veriyorumBı erkeğin en son lafidir soğumak. Ayrıca duruma göre değişir sana güven verip rahatlatması lazımdı konuyu da detaylandırmamışsın ama çok çaba demesi sacma ve kendini serbestlestirip istediğini yapar moda gelir seni hep suçlu hissettirip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?