Soğuk davranan erkek

Nisanur4221

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
134
84
28
Kızlar öncelikle bana lütfen kızmayın kırıcı olmayın.Daha önce bir flörtüm vardı konuşmayı kesmek istedi bende kabul ettim.Aradan bir buçuk ay kadar geçti.2 hafta kadar önce bana ulaşmaya çalıştı.Ayrılık süreci içerisinde hiçbir iletişimde bulunmadım kendimi geri çektim.Bana ulaştı özür diledi bazı sebeplerden bahsetti.Hayatımda kimse yoktu seninleyken de senden sonra da olmadı unutamıyorum vs. dedi.Ben buna inandım ne yazık ki.Biz buluştuk sevgili olduk.Aramizda cinsel bir şey olmadı çok keyifli vakit geçirdik gezdik eğlendik sohbet ettik.Cok üzerime düşüyordu ta ki 2 gün öncesine kadar.Daha 2 hafta önce barışıp sevgili olmuştuk bu kadar kısa sürede ne oldu derseniz hiçbir şey olmadı.En büyük hata benim biliyorum.Herkes 2. Bir şansı hak etmiyormuş bunu anladım.Sebebini sordum niye soğuksun vs klasik soğuk değilim lafları.Gece çok güzel iyi geceler diyip sabaha buz gibi uyandım.Ona hislerimi anlatan birkaç cümle bir şey yazdım bana görüldü attı.Bu zaman oldu hâlâ yazmadı.Gercekten hak ettim ben bunu böyle bir insana 2. Şansı vererek.Cok üzgünüm niye böyle olmuş olabilir

Üzerine düşmeyin klasik geri çekilme taktiği

Bu sana hep aynısını yapıyor niye şaşırıyorsun ki canı isteyince engelliyor canı isteyince açıyor her geldiğinde de kabul ediyorsun. Milyon kez tavsiye aldın bu siteden eee ? Bildiğini okuyorsun günün sonunda

Haklısınız ne deseniz ama bana bir kere geldi yani bu ilk gelişi gerçekten çok ikna oldum.Hatta benim gözüm görmez diye arkadaşıma bile danıştım onunla konuştu onu bile inandırdı öyle söyliyim size.

Seni araya meze yapıp duruyor işte. Başkasına gitmiş inanıp durma bir daha

Kaç yaşındasın Nisa ?

Bu gibi durumlarda hücum taktiğini uygulayacaksın.

O soğuk mu sen daha soğuk olacaksın.

O aramadı mı sen de aramayacaksın. Dönerse senindir. Dönmezse gerçekten de gitmiştir. Kimsenin peşinden koşma. Zorla kendini sevdiremezsin. Bunu da unutma.

Ben soğuk davrandikca karşımdakinin işine geldi açıkçası.Sonra da görüldü attı dün geceden beri tek bir cümle yok ne yazık ki.Agresif yaklaşım da yapmadım.Sana 2. Bir şans verdim ama görüyorum ki düzelen bir şey yok devam edebilmemiz için senin eski hareketlerini yapmaman gerekiyor dedim.Bu mesajıma görüldü attı.

Yeni birini bulmuştur çok net

Uzak dur sil gitsin kendine yazık edersin değerini bilmeyen insanlara fırsat vermeyin hayat kısa

Uzak dur sil gitsin kendine yazık edersin değerini bilmeyen insanlara fırsat vermeyin hayat kısa
Evet doğru söylüyorsunuz.Hassas bir insanım gerçekten sevdiğim insanları hayatımdan çıkarmakta zorluk yaşıyorum.Tam da unuttum demisken tekrar kendini hatırlattı ve daha kötü şekilde gitti.Herkes yaşattığını yaşasın başka bir isteğim yok

Maalesef erkekler başkasını bulmadan elindekini sevmese istemese dahi soğuk davranmıyor

Sevgılı olmamıssın kı. İlk basta Flört etmıssınız. Ayrılık kelimesi flort ıçın uygun değıl . Kımse kımseye bır vaat vermıyor. İkincı gelısı de can sıkıntısından olmus. Yenı bırını bulup sana gule gule demıs

Ay ne bu gereksiz incelik nezaket? Yok olmadı, sana karşı bir şey hissedemiyorum, karşıma çıkma bir daha yazamıyor musunuz? Devam edebilmemiz için ne demek yahu, üçüncü şansı mı vereceksiniz? Engelleyip geçsenize barzoyu. Buna insan tanımak, tecrübe sahibi olmak deniyor. Bundan sonra bu tarz bir erkeği ilk yamuğunda hemen anlarsınız. Hiç mi ders çıkarmıyorsunuz kendinize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…