Soğuk davranan erkek

Ben pasif agresif yaklaşmayip sorunun ne olduğunu anlamak istedim.Benimle olmak istiyorsa eski hatalarını yapmaması gerektiğini yaptığı takdirde hayatında olmayacağımı söyledim.Kendisi umursamadı görüldü attı öğlene doğru da hiçbir şey olmamış gibi Napiyorsun yazdı.Bende engelledim.Bu kararımda da çok netim.Bana ulasamamasi için numaramı bile değiştireceğim.Bir şans vermek istedim çok hoşlandığım için.Yaptigim şeyin hata olduğunu anladım çok geç olsa bile.Gercekten çok hassas ve kandirilmasi kolay biriyim.İnsanlara güvenmeyi seçiyorum her seferinde.Bundan sonra gözüm daha bir açıldı.Hatta arkadaşımla da konuştuk karşımdaki insan o kadar iyi oyuncu ki arkadaşım bile bir konuş bakalım hatasının farkında gibi dedi.İnsallah bu tür insanlar kimsenin karşısına çıkmaz.Herkes için hayırlısını diliyorum.İnsallah herkes hak ettiğini yaşar.

İnsanlara sizden şans istediği zaman milli piyango bileti gibi davranmayarak biraz mantıklı düşünerek yaklasirsaniz daha az üzülürsünüz Paşa keyfi öyle istemiştir gidip geliyor orda bekliyorsunuz ondan öyle olmuştur.Boyle bekleyip kabul edeni cok üzerler ve insanlara ikinci şansı vermek üzerinde çok düşünülmesi gereken birşey .İnsanlar bunu hiç düşünmeden yapıyor .Sonra niye böyle oldu.O kişi ikinci şansı verdiğinizi dusunmemiski iki sözle ikinci şans verilmez.Zaten gönüllüymüşsünüz kalbinize paldır küldür girmesine.Ciddiye almıyor sizi siz kendinizi almadiginiz için Ben olsam ders çıkarırdim.Biten şeyleri bu kadar kolay kaldığı yerden başlatan insanlara bu sonuç sürpriz olmamalı

Peşinizden koşmak mesaj yazmak aramak değildir bu arada ne yaptı kapinizdami yattı düzgün mü davrandı sokağa alevlerle benimle evlenir misin mi yazdı .Anne babasınimi getirdi yada 1 sene boyunca vazgeçmedimi ne yaptı

herkes bir şansı halleder diye düşünüp kesip atın. bir daha da inanmayın. vallahi dengesiz saçma sapan biri haline gelirsiniz benden söylemesi.

Hayatındaki esas kızla barismis olabilir o daha çok sınır ciziyorsa onu kaybetmeyi göze alamıyor olabilir .

Biz uzaktık başta buluşma imkanımız yoktu.Kendisi de çalışıyordu bende işe başlamıştım.Bundan dolayı kafası karışıktı ben daha toz pembe düşünüyordum.Beni terk etti evet konuşmayalım dedi üzülmeyelim dedi tamam dedim kötü ayrılmadık.Sonra kafasında ne döndü bilmiyorum engelledi engelimi tekrar açtı Instagram hesabını kapattı profilini değiştirdi vs. yani ne yapacağını bilemez durumdaydı.Ben bunları maalesef ki hep gözlemledim fakat asla bir adım atmadım.İnstagramdan çıkarıp numarasını da sildim.Sonra aniden yazdı bana ben unut beni istemiyorum dedim.Bir şans istedi sözler verdi bundan dolayı barıştım.Çevremdekiler bile inandı bu kişiye bir şans ver bakalım düzelmezse bu sefer sen bitirirsin dediler.Basta her şey mükemmeldi her zamanki gibi.Ne olduysa 2 gün önce oldu yine uzaklaştı benden.Ben bu durumda zaten üstüne gidip arayıp sormadım kendisi nasılsa öyleydim.Bu davranışların devam ederse biz olamayız dedim peşinden koşmadım yani adamın.Sadece net bir cevap istedim.Bana yine saygısız davrandı ben mesajına cevap vermeden engelledim hemen bundan sonra da zaten ulasmasini beklemiyorum da istemiyorum da hayatımdan kesinlikle çıkardım.

+1
Hakikaten ya, o nasıl mesaj? Rest çekip tekmeyi basacağına hâlâ herife "ilişki yaşamamız için şöyle davranman lazım" diyerek yol gösteriyorsun. Sallamamış bile. Bu mu kendini ezik göstermemek?
Tekrar yazsa, ilgi gösterse koşa koşa devam edersin, o da bunu biliyor, geçmiş olsun.

Rest çekip kavga küfür eden bir yapım yok.Olacaklari söyledim sadece.Yapamiyorsan hayatında yokum beklediğim istediğim ilişki şekli daha farklı dedim sallamayinca da engelledim.Eminim kavga etsem küfür etsem kendisini bir şey zannedecek.Öfke bile bir duygu çeşididir.İnanın öfkem bile yok şuanda buz gibiyim ona karşı.

Kavga etmek? Küfür etmek? Kim böyle bir öneride bulundu?

Erkekleri anlamak çok zor. Zaten kendi egosu için dönüyor. Seni terk etmiş birini affetmeyeceksin. Sadece enerjini sömürmeyi seviyor. Diğeri ile arayı düzeltti demek ki. Genelde yarabandı ilişkisi oluyor sizin ki gibi durumlar.

Ben rest çektiğimi düşünüyorum zaten? Adama yalvarmadım bana böyle davran diye.Düzelmezsen devam edemeyiz ben böyle ilişki istemiyorum dedim.Bu rest çekmek bana göre.Kendisi de zahmet edip bir cevap bile yazmadı bende engelledim tekmeyi bastım sizin tabirinizle.Hatalıyım kabul ediyorum ve inanılmaz şekilde pişmanım barışıp karşımdaki şahsın egosunu tatmin ettiğim için.İkinci bir şans verdim herkese şans verilmeyecegini çok iyi anladım.Hayati boyunda kendi gibi birisinin karşısına cikmasini umuyorum.Benim gibi kızların kalbi kırılmasın.

Ben rest çektiğimi düşünüyorum zaten? Adama yalvarmadım bana böyle davran diye.Düzelmezsen devam edemeyiz ben böyle ilişki istemiyorum dedim.Bu rest çekmek bana göre.Kendisi de zahmet edip bir cevap bile yazmadı bende engelledim tekmeyi bastım sizin tabirinizle.Hatalıyım kabul ediyorum ve inanılmaz şekilde pişmanım barışıp karşımdaki şahsın egosunu tatmin ettiğim için.İkinci bir şans verdim herkese şans verilmeyecegini çok iyi anladım.Hayati boyunda kendi gibi birisinin karşısına cikmasini umuyorum.Benim gibi kızların kalbi kırılmasın.

Evet bende bunu bugün anladım maalesef ki.Pek ilişki tecrübem yok ondan mıdır yoksa saf oluşumdan mıdır bilmiyorum.Allah herkesi korusun bu tür erkeklerden

Evet bende bunu bugün anladım maalesef ki.Pek ilişki tecrübem yok ondan mıdır yoksa saf oluşumdan mıdır bilmiyorum.Allah herkesi korusun bu tür erkeklerden
Yok canım ya genelde hepimizin başında bir kendini beğenmiş var. Bana da dönüp duran biri var. Başta samimi sandım ama çat diye yine sildim. Üzgün işaretleri atıyor özür de diledi mesela arada yokluyor falan.
Umursamiyorum pek engelde atmadım bu sefer hahsjsj nasılsın iyi falan derken basıyorum görüldüyü. Daha da uzatmiyorum tek cevap. Yazmadan katiyen yazmıyorum. Bundan sonra böyle.
Üzülme hiç umursamaz ol.

Çok teşekkür ederim Benim konuştuğum şahsiyet maalesef böyle değil şişirilmiş boş bir balon olmasına rağmen egosu tavan.Ne istediğini bilmeyen birisi.Bir de kız çocuk istiyor kendisi.İnsallah bu tür erkeklerin bir kız çocuğu olur da anlar hassasiyetleri gelişir.Allah uzak etsin hepimizden bu tür erkeklerin evlenmesi yuva kurmasi bile gerekmiyor.Nasip diyelim

. İki satırlık ilişkimsi bı olay için çok en baştan anlatıyorsunuz .Sizin için söylüyorum böyle kişilerin ne yaptığı bile bu kadar hafızada kalmamalı .Konuyu hem gerçekte hem burada kapatın gitsin siz bilirsiniz bu sadece öneri.Sıladan iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze şarkısına bile değmez bu konu.Hakkaten iki kelime canı cehenneme deyip bakacaksın keyfine kıssadan hisse .

Çok üstüne düştüyseniz geri çekilmiştir. Bazı erkekler flört doneminde çok üstüne düşünce geri çekiliyor.

Hafızam fil hafızası gibidir maalesef Sadece bu olay değil arkadaşlarımın saçma sapan ilişkilerindeki olayları kendiler bile hatırlamazken ben hatırlarım.Cok gereksiz biliyorum ve çok çok haklısınız sizin gibi düşünebilmek için çok çabalıyorum.Ve zaten aramızdaki o ilişkimsi şey bitti.Engelledim kendisi de ulaşmadı.Ulaşmasın da zaten tiksiniyorum kendisinden.Herkes kendi yoluna gitti.Tekrardan teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…