Soğuk davranmak?

Sanki konuşmadığı sürede beni gözlemlemiş gibi geliyor. Biraz da ben mi gözlemlemeliyim yani şu da var o önceden beri işyerinde insanlarla samimi doğal olarak tek bir kelime konuşmuyorum soru sormuyorum hakkında direk gider yetiştirirler gibi geliyor seni sordu falan diye
Kesinlikle konuşmayın kimseyle şimdilik. Kendiniz uzakttan gözlemleyin çaktırmadan ;)

bir süre yalnızca gözlem yapın. çaktırmayın ki olumsuz bir durumda kıvırma şansınız olsun.
Yani şöyle bir durum da oldu arkadaş grubuyla gittikleri bir kaç yer varmış ben yeni geldiğim için bahsetti oralardan sonra iş çıkışı napıyorsun falan diyince ben işlerim oluyor falan diye geçiştirdim bir kaç gün sonra arkadaşlarından biri bu x de ordayken beni davet etti. Siz de gelin falan diye. Sizce o mu söyletti. Yok gelmem dedim ben de

Kesinlikle konuşmayın kimseyle şimdilik. Kendiniz uzakttan gözlemleyin çaktırmadan :KK66:
Yani şöyle bir durum da oldu arkadaş grubuyla gittikleri bir kaç yer varmış ben yeni geldiğim için bahsetti oralardan sonra iş çıkışı napıyorsun falan diyince ben işlerim oluyor falan diye geçiştirdim bir kaç gün sonra arkadaşlarından biri bu x de ordayken beni davet etti. Siz de gelin falan diye. Sizce o mu söyletti. Yok gelmem dedim ben de

bence normal ortamlara herkesle birlikte bir katılın bakalım.
eğer size farklı davranıyorsa o zaman belli olur.
ama unutmayın bazı erkekler çok flört ediyor ne yazık ki.

bence normal ortamlara herkesle birlikte bir katılın bakalım.
eğer size farklı davranıyorsa o zaman belli olur.
ama unutmayın bazı erkekler çok flört ediyor ne yazık ki.
Evet artık güven problemi yaşıyorum zaten. Bir de flörtöz biri de olabilir. Yani bir şey yokken neden arkadaşlarına bahsediyor ki benden bilmiyırum yani bu ciddiyetsizlik belirtisi mi arkadaşları hep bir şekilde ondan bahsediyor o yokken biraz fazla çocukça değil mi

Valla söyletmiş olabilir de olmayabilir de :) zamanla anlarsınız

Evet artık güven problemi yaşıyorum zaten. Bir de flörtöz biri de olabilir. Yani bir şey yokken neden arkadaşlarına bahsediyor ki benden bilmiyırum yani bu ciddiyetsizlik belirtisi mi arkadaşları hep bir şekilde ondan bahsediyor o yokken biraz fazla çocukça değil mi
zamana bırakın ve gözlem yapın. sakın faka basmayın derim.
aşk zor zanaat vesselam.

yalnız bu saatte şeytan dürttü beni .
hormonlarının götürdüğü yere git bacım demek geldi içimden.:KK53::dondurma::rapci:

sen namuslu ol .......
benim gibi olma dermişim.:KK53:
kız ne yapayım hep ciddi hep ciddi....

sen namuslu ol .......
benim gibi olma dermişim.:KK53:
kız ne yapayım hep ciddi hep ciddi....
Bu arada hiçbir yerden de eklemedi dıt dıt direk takip atmaması hoşuma gitti açıkçası. Veya yanlış mı yorumluyorum bilmiyorum

Back
X