- Konu Sahibi pinarkaracar
-
bu konuda ben de araştırma yapıyordum. oturduğum bölgede harika bir yer buldum. istanbul avrupa yakasında oturanlar inceleyebilir:
xxxxxxx
herkese merhaba, bir süredir yazılmamış bir konu ama belki açıp bakan birilerine faydalı olur diye edindiğim bilgileri yazmak istedim.
ben uzun süredir lazer lipoliz yaptırmak isteyordum. fakat bu arada kardeşim tv de bir programda konuk olan bir doktorun soğuk lipolizi methede methede bitirememesini dinlemiş. bana da; lazer lipolizde yanık ve morarıklar olabiliyormuş soğuk lipolizi düşün dedi. ben öyle aklımın bir köşesine yazdım ama üstünde durmadım. daha doğrusu diyet ve sporla biraz daha kilo verip kalan bölgesel fazlalıklarım için yaptırırım diye düşündüm.
sonra evelsi gün bir fırsat sitesinde tesadüf 180 TL'ye soğuk lipoliz yapıldığına dair bir fırsat gördüm. 4-5 tane farklı semtte klinik adresi vermişlerdi. 180 tl böyle bir işlem için sudan ucuzdu. hatta fazla inanılmazdı. çünkü en az 1000tl ye yapıldığını duymuştum. önce soğuk lipolizi amerikadaki uygulayan yerlerden epey araştırdım(tr deki sitelerde hep aynı şeyler yazıyordu) fda onaylı bir uygulama olduğunu uygulanan bölgede en az %20 yağ kaybı olduğunu falan yazıyordu. görünürde her şey muhteşemdi. fakat hiç bir şeyi hemen araştırıp soruşturmadan alma huyum olmadığından fırsat sitesinde verilen adreslerden birine gittim. gittiğim yerde öncelikle o merkezden bunun yapılmadığı, 4-5 tane yer gösterilse de sadece şişlideki yerlerinde bu uygulamanın yapıldığı söylendi. ikinci olarak soğuk lipolizin 2 çeşidi varmış. vakumlu ve vakumsuz diye. vakumlu olanı 1 seanslık olanmış. yani bizim her yerde okuduğumuz soğuk lipoliz vakumlu olan. sadece bir kaç estetik cerrah yapıyormuş ve bu kilinikde yokmuş. fırsat sitesine konan ve onların yaptığı soğuk lipoliz vakumsuzmuş ve 6-8 seans civarında etki ediyormuş. 180 liraya sunulan ilk seanslık promosyon fiyatıymış. üstüne 5-7 seans daha almak lazımmış. yararını hiç bilmediğim bir şeye o kadar para vermeyi düşünmediğimden tabii ki olumlu bakmadım.
siz de aman diyeyim soğuk lipoliz düşünüyorsanız iyice sorup soruşturun hangi çeşidiymiş.
Arkadaşlar, ben bir kaç ay önce soğuk lipoliz yaptırdım.Jel sürüp vakumlu bir cihazla tek seans yapılan bir işlem.İndirimli fiyatı 600 tl. ödedim.Bu tip şeylere sakın para vermeyin.Uydurma ve para tuzağı yöntemler....Ben medikal yani ameliyatsız olan her yöntemi denedim.Denediğim yöntemler ; Soğuk lipoliz diğer adı zeltiq, ultrashappe denilen tamamen sahtekar bir cihaz, iğneli lipoliz . Olan paranıza olur bilesiniz.Aslıında bu tip mucize vaad eden şeylerin yasaklanması gerekli.Soğuk lipoliz konusunda avrupa sitelerine de bakın.Memnuniyet oranı sıfır.En küçük bir değişme olmayacak inanın.
Şişmansanız diyet ve spor yapın.Bölgesel fazlalığınız varsa tek çare liposakşın.Cerrahi dışında hiçbir yöntem gerçekçi değil.
Merhaba, zeltiq tamamen yalan bir yöntem.Ben uygulattım en küçük bir etkisi olmadı.Üstelik normal kiloda bir insanım.Bu tip şeylere para vermeyin yazık olur.Zaten yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim.Bölgesel falalıklar için tek çözüm , liposakşın .Başka çaresi yok .Sevgiler....Merhaba, ''Soğuk lipoliz ile zayıflama-cryo'' başlığı altında yazmış olduğun yazı dikkatimi çekit ben de ''Zeltiq'' yöntemini uygulamak istiyorum bu konuda beni bilgilendirebilir misin?Şimdiden sağ ol.
Merhaba, zeltiq tamamen yalan bir yöntem.Ben uygulattım en küçük bir etkisi olmadı.Üstelik normal kiloda bir insanım.Bu tip şeylere para vermeyin yazık olur.Zaten yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim.Bölgesel falalıklar için tek çözüm , liposakşın .Başka çaresi yok .Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?