Soğuk lipoliz ile zayıflama-cryo

pinarkaracar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
180
1
46
İstanbul
Soğuk Lipoliz Nedir:

Yağ aldırma zahmetine gerek yok.

İstenmeyen bölgesel yağlar, bayan erkek günümüz insanının en büyük sorunlarından biridir. Ne yazık ki, eskiye oranla oturarak, masa başında yapılan işler arttıkça, bu sorunun çözümüne yönelik pek çok teknoloji de sunulmaya başlanmıştır.

Bu konuda en son teknoloji ise, ‘Soğuk Lipoliz Yöntemi’. Bu yöntem, bugüne kadarki yöntemlerden daha gelişmiş ve farklıdır. Vücutta istenmeyen yağ birikimi olan bölgelerdeki yağları, belirli dereceye kadar, etraftaki diğer dokulara zarar vermeden soğutarak , zarlarını eritip vücudun çöpçü hücreleri olan makrofajlar tarafından emilerek yok edilmesi esasına dayanan bir vücut biçimlendirilme yöntemidir (tedavisidir).

CRYO E ACTION ( Soğuk lipoliz ) yağ hücrelerini dondurarak işlevsiz hale gelerek onların yokolmasını sağlayan kontrollü ve bölgesel bir cilt soğutma yöntemidir. Aslında yağ hücrelerinin soğuğa maruz kaldığı zaman dermatolojide “soğuk kaynaklı panikülit” olarak da ifade edilen programlanmış hücre ölümüne (apoptoz) girdikleri yaygın bilinen bir gerçektir.

Cryolipoliz ( Soğuk lipoliz ) cihazı ile yağ hücreleri hedef alınarak yağ tabakasının bulunduğu bölgeler soğuk aracılığıyla parçalanır. Yağ hücreleri soğuğun etkisiyle daralıp büzülünce lenfatik sistem tarafından vücuttan atılır.

Cryolipoliz ve Cryo Elektroforez uygulama alanları

Liposuction yöntemine karşı serin bir alternatif

Cryo-lipoliz ( Soğuk lipoliz ) yağ hücrelerini dondurarak onların işlevsiz hale gelmesini sağlayan kontrollü ve bölgesel bir cilt soğutma yöntemidir. “Kulağa gerçek olamayacak kadar hoş geliyor değil mi? Aslında yağ hücrelerinin soğuğa maruz kaldığı zaman dermatolojide “soğuk kaynaklı panikülit” olarak da ifade edilen programlanmış hücre ölümüne (apoptoz) girdikleri yaygın bilinen bir gerçektir. Cryolipoliz ( Soğuk lipoliz ) cihazı ile yağ hücreleri hedef alınarak yağ tabakasının bulunduğu bölgeler soğuk aracılığıyla parçalanır. Yağ hücreleri soğuğun etkisiyle daralıp büzülünce lenfatik sistem tarafından vücuttan atılır.

•Cerrahi müdahale gerektirmeyen bir uygulamadır.
•Lipoliz diğer adıyla yağ parçalanmasını tetiklemek için yağ hücrelerini dondurur ve lenfatik sistem tarafından atılmalarını sağlar.
•Tedavi esnasında 8’e 12 cm boyutunda disk şeklinde bir cihaz doğrudan cilde uygulanır.

•Bu cihaz uygulama bölgesine yerleştirildikten hemen sonra aktif olarak çalışmaya başlar ve etkisini giderek arttırır.
•Cihaz yerleştirildikten 5 ila 20 dk içersinde 4 ℃ soğuklukta yağ parçalayıcı etkisini göstermeye başlar.
•Diğer dokulara zarar vermez.
•Apoptotik yağ hücrelerinin ölmesini sağlar.
•Doğal olarak meydana gelen bir iltihaplanma süreci sonrasında ölü yağ hücreleri vücuttan atılır ve yağ tabakasında incelme olur

•Sinirler, kas dokusu ve kemiklerin etrafındaki yağ dokusunu azaltan zararsız bir uygulamadır.•Yağ tabakasının yoğun olarak bulunduğu bölgelerde daha etkilidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende duymuştum gecenlerde ama kullanıcı yorumlarına hiç rastlamadım yaptıranlar paylaşırsa bizlere de haberdar oluruz ...

bu konuda ben de araştırma yapıyordum. oturduğum bölgede harika bir yer buldum. istanbul avrupa yakasında oturanlar inceleyebilir:

xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
çok ilgileniyorum yaptıran varsa paylaşırsa sevinirim....

herkese merhaba, bir süredir yazılmamış bir konu ama belki açıp bakan birilerine faydalı olur diye edindiğim bilgileri yazmak istedim.
ben uzun süredir lazer lipoliz yaptırmak isteyordum. fakat bu arada kardeşim tv de bir programda konuk olan bir doktorun soğuk lipolizi methede methede bitirememesini dinlemiş. bana da; lazer lipolizde yanık ve morarıklar olabiliyormuş soğuk lipolizi düşün dedi. ben öyle aklımın bir köşesine yazdım ama üstünde durmadım. daha doğrusu diyet ve sporla biraz daha kilo verip kalan bölgesel fazlalıklarım için yaptırırım diye düşündüm.
sonra evelsi gün bir fırsat sitesinde tesadüf 180 TL'ye soğuk lipoliz yapıldığına dair bir fırsat gördüm. 4-5 tane farklı semtte klinik adresi vermişlerdi. 180 tl böyle bir işlem için sudan ucuzdu. hatta fazla inanılmazdı. çünkü en az 1000tl ye yapıldığını duymuştum. önce soğuk lipolizi amerikadaki uygulayan yerlerden epey araştırdım(tr deki sitelerde hep aynı şeyler yazıyordu) fda onaylı bir uygulama olduğunu uygulanan bölgede en az %20 yağ kaybı olduğunu falan yazıyordu. görünürde her şey muhteşemdi. fakat hiç bir şeyi hemen araştırıp soruşturmadan alma huyum olmadığından fırsat sitesinde verilen adreslerden birine gittim. gittiğim yerde öncelikle o merkezden bunun yapılmadığı, 4-5 tane yer gösterilse de sadece şişlideki yerlerinde bu uygulamanın yapıldığı söylendi. ikinci olarak soğuk lipolizin 2 çeşidi varmış. vakumlu ve vakumsuz diye. vakumlu olanı 1 seanslık olanmış. yani bizim her yerde okuduğumuz soğuk lipoliz vakumlu olan. sadece bir kaç estetik cerrah yapıyormuş ve bu kilinikde yokmuş. fırsat sitesine konan ve onların yaptığı soğuk lipoliz vakumsuzmuş ve 6-8 seans civarında etki ediyormuş. 180 liraya sunulan ilk seanslık promosyon fiyatıymış. üstüne 5-7 seans daha almak lazımmış. yararını hiç bilmediğim bir şeye o kadar para vermeyi düşünmediğimden tabii ki olumlu bakmadım.
siz de aman diyeyim soğuk lipoliz düşünüyorsanız iyice sorup soruşturun hangi çeşidiymiş.

Arkadaşlar,

Yaptıran var mı bu uygulamayı? Kilo problemim olmamasına rağmen, bacak içlerimdeki yağlanma artık nerdeyse plajda insan içine çıkamama sebep oldu. Selülit görüntüsünü azaltmak için LPG yaptırıyorum, ve bir noktaya kadar gerçekten etkili, ama sanırım bu işlem daha etkili olacak gibi gözüküyor. Lütfen yaptıran varsa deneyimlerini paylaşsın.

Bugün soğuk lipoliz yaptırdım.4 tane vücuda yapıştırılacak aparatı olan ,bu aparatların üzerine ultrason jeli gibi bir jel sürülen 45 dk süren bir işlem.Karnıma ve bacak dışlarına yerleştirildi bu aparatlar.O bölgeler soğuyor ama sen o jel sayesinde hissetmiyorsun soğuğu.Pasif jimlastik gibi vücudumda giderek artan titremede oluyordu bende ama bu titretme olayı galiba ekstradan.Yani her soğuk lipolizde bu titretme olmuyor.Ölçülerim (göbek bacak kalça) alındı bakalım nasıl olucak sonuç? Yarın dr la konusucam yazarım.

Arkadaşlar, ben bir kaç ay önce soğuk lipoliz yaptırdım.Jel sürüp vakumlu bir cihazla tek seans yapılan bir işlem.İndirimli fiyatı 600 tl. ödedim.Bu tip şeylere sakın para vermeyin.Uydurma ve para tuzağı yöntemler....Ben medikal yani ameliyatsız olan her yöntemi denedim.Denediğim yöntemler ; Soğuk lipoliz diğer adı zeltiq, ultrashappe denilen tamamen sahtekar bir cihaz, iğneli lipoliz . Olan paranıza olur bilesiniz.Aslıında bu tip mucize vaad eden şeylerin yasaklanması gerekli.Soğuk lipoliz konusunda avrupa sitelerine de bakın.Memnuniyet oranı sıfır.En küçük bir değişme olmayacak inanın.
Şişmansanız diyet ve spor yapın.Bölgesel fazlalığınız varsa tek çare liposakşın.Cerrahi dışında hiçbir yöntem gerçekçi değil.

Merhaba, ''Soğuk lipoliz ile zayıflama-cryo'' başlığı altında yazmış olduğun yazı dikkatimi çekit ben de ''Zeltiq'' yöntemini uygulamak istiyorum bu konuda beni bilgilendirebilir misin?Şimdiden sağ ol.

Merhaba, ''Soğuk lipoliz ile zayıflama-cryo'' başlığı altında yazmış olduğun yazı dikkatimi çekit ben de ''Zeltiq'' yöntemini uygulamak istiyorum bu konuda beni bilgilendirebilir misin?Şimdiden sağ ol.
Merhaba, zeltiq tamamen yalan bir yöntem.Ben uygulattım en küçük bir etkisi olmadı.Üstelik normal kiloda bir insanım.Bu tip şeylere para vermeyin yazık olur.Zaten yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim.Bölgesel falalıklar için tek çözüm , liposakşın .Başka çaresi yok .Sevgiler....

liposakşın yaptırdınızmı?bende düşünüyorum

Soğuk lipoliz, kavitasyon,radyo frekans vs. ,bölgesel zayıflama yöntemleridir.Bu sistemdeki cihazlar bizlere sadece destek olur.

İstenilen protokollere uyulmadığı takdirde yani yemenize -içmenizedikkat etmediğiniz takdirde sadece paranızı ve zamanınızı harcamış olursunuz.

Ancak işlem yapılan dönemde diyet ve sporla desteklediğinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Aynı durum yap aldırma işleminde de geçerlidir.

Bizzat tecrübe de edinilmiştir:)

Zeltiq tamamen yalan.Boş yere para vermeyin ve hayale kapılmayın.Ben göbek bölgesine yaptırmıştım.2 ay oldu ama en ufak bir değişiklik yok.Daha önce basen bölgeme lazerli liposuction(smart lipo) yaptırmıştım.Operasyondan sonra çok morarma olmuştu ama sonuç gerçekten başarılıydı.Üstelik kalıcı.Operasyon maliyetli bile olsa bence kavitasyon, zeltiq vs gibi yöntemlerle ne zamanınızı harcayın ne paranızı..

Arkadaşlar ben estetisyenim,yakında da güzellik salonumu faaliyete geçirip bu cihazdan müşterilerimin hizmetine sunacağım. Tek bölgeden ( yan karın) eğitim aldığım yerde girdim,hafta sonu acayip bir şişlik hissettim,pazartesi günü olunca da lenf drenaj ( Bu cihazı mutlaka soğuk lazer sonrası uygulattırın,yağ atımını sağlar,metabolizmayı hızlandırır) cihazı ile işlem gördüm. Bu arada da hafif bir diyet ie 1 hafta da arada kaçamaklarım olmasına rağmen 3 kilo verdim,bölgeden de 5 cm inceldim. Uygulama yaptıracağınız cihazda tek seansta gözle görülür sonuç alabilecek olmanız önemli,ayrıca da tek bölgenizden yada bir kaç bölgenizden girebilirsiniz farketmez,lakin en az haftada 1 lenf drenaj ve imkan varsa oksijen kabinine girmeyi de ihmal etmeyin.. Kendime alacağım cihazı ararken karşıma çıktı topic,düzgün cihazlarla fayda görebilirsiniz,sevgiler :)

Zaten bu işlemleri yaptırınca ister istemez yediğine dikkat ediyor insan, o sebeple incelme de olur. Yani ciddi bir fark yoksa 2-3 cm.i işleme bağlamak ne kdr dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…