- 3 Ekim 2007
- 3.610
- 968
- 688
- Konu Sahibi pinarkaracar
-
Anladım da 3 mesajında soğuk lipoliz için yazılmış. Üstelik sadece bu konu için yazınca gerçekçi olmuyor. Hatta acaba soğuk lipolizi reklam için övüp dr adresi yazıp reklam yapan önceki üye misin diyede aklıma geldi. :) Lütfen kırılma amacım kavga değil. Ama estetik konusunda oldukça tecrübeli biriyim. Soğuk lipoliz dedikleri olay ultrashep denilen yöntemin aynısıdır. Akıl var mantık var. Hiç bir yöntem yağı eritmez. Nişantaşında yaptırmıştım. Ben iğneli lpolizde yaptırdım. Lipostabil denilen ilacı enjekte ediyorlar. Çukur çukur kalıyor. Hepsini 2011 de denedim. Bir halta yaramadı. Bunlar gerçekten umut tüccarı ve ceza verilmeli. En sonunda gittim liposakşın yaptırdım. Ve iyi sonuç aldım. Sen iyi niyetle de yazmış olabilirsin. Ama bu tarz şeylerde cerrahi dışında sonuç yok. Yani ikna olamam. :)Eee, benimki de tecrübe işte ...
Şimdi sizin açınızdan bakınca hak veriyorum tabii.Deneyip işe yaramayınca sizde ,bi de ben başka konuda yazmayınca...(yeni üyeyim napiiim)Ben hiç ilgilenmemiştim bu tür şéylerle ,karar verince de yorum aradım.Pek bi şey yoktu .Genelde de olumsuzdu.Çok da korkarak gittim.Enjekte filan yapılmadı bana.Bi jel sürüp ,üzerine pedini koyup,bi saat vakumladılar.Bi de reklam olması için yaptırdığım merkezin adını vermem gerekir sanırsam..Neyse uzatmayalım sonuç olarak uğraşmış ve fazlalıklarından kurtulmuşsun.Sevindim valla senin adına.Darısı fazlalıkları olan ve bundan rahatsızlık duyanların başınaAnladım da 3 mesajında soğuk lipoliz için yazılmış. Üstelik sadece bu konu için yazınca gerçekçi olmuyor. Hatta acaba soğuk lipolizi reklam için övüp dr adresi yazıp reklam yapan önceki üye misin diyede aklıma geldi. :) Lütfen kırılma amacım kavga değil. Ama estetik konusunda oldukça tecrübeli biriyim. Soğuk lipoliz dedikleri olay ultrashep denilen yöntemin aynısıdır. Akıl var mantık var. Hiç bir yöntem yağı eritmez. Nişantaşında yaptırmıştım. Ben iğneli lpolizde yaptırdım. Lipostabil denilen ilacı enjekte ediyorlar. Çukur çukur kalıyor. Hepsini 2011 de denedim. Bir halta yaramadı. Bunlar gerçekten umut tüccarı ve ceza verilmeli. En sonunda gittim liposakşın yaptırdım. Ve iyi sonuç aldım. Sen iyi niyetle de yazmış olabilirsin. Ama bu tarz şeylerde cerrahi dışında sonuç yok. Yani ikna olamam. :)
10 gün değil en az bi ay sonra etkisi oluyo.....merhaba,
bu cumartesi yani 13.06.2020 tarihinde bağdat caddesinde ünlü bir güzellik merkezinde soğuk lipoliz işlemi karın bölgeme yaptıracağım. ilgili merkezin sahibinin you tube videolarını ve televizyon programlarında ki soğuk lipoliz cihazı ile ilgili anlattıklarını dinlemiştim ve ön görüşmeye gittim. ilk görüşmede yağ ölçümü yaptılar ve bu cumartesi uygulamaya gideceğim, bu güzellik merkezinde diyetisyen ile görüşme ve diyet programı oluşturmak ücretsiz ayrıca ölçümden sonra vücudumda ödem olduğunu belirttiler ve soğuk lipolizin uygulanacağı gün ödem attırıcı kürleride bu uygulamaya kattılar. normalde ödem attırıcı kür içinde var mıydı bilmiyorum sanki hediye edilmiş gibi konuşuldu. Saat 10:00 da randevum ve 12:30 da bitişi var gerçekten çok merak ediyorum nasıl geçeceğini sizinle pazar günü deneyimlerimi paylaşacağım. bu arada etkisini 10 gün sonra görecekmişim. bol su içmek en önemli kritermiş.
Fiyatı ne kadar su acabamerhaba,
size haziran ayında gittiğimi söylemiştim güzellik merkezindeki diyetisyenle yememe içmeme kararverdikten sonra benim için verdiği ödem attırıcı çayı 1 hafta içtim daha sonra da regli döneminden önce şişkinlik için içtiğimde gerçekten işe yaradğını farkettim. soğuk lipoliz bende işe yaradı ama yediğime içtiğime de dikkat ettim örnek ;alkol, ekmek, pilav, bulgur, makarna, patates yoktu hayatımda düzenli beslenme ile beraber 8 cm inceldim ve 6 kilo verdim. uzun zaman oldu ve verdiğim kiloyu şimdilik almadım. ilk 1ay yediğime içtiğime dikkat ettim şimdi tekrar saldım ama yine de kilo almadım. Tabi bu almayacağım anlamına gelmiyor. :)
seans fiyatı mı 1000 tlherkese merhaba, bir süredir yazılmamış bir konu ama belki açıp bakan birilerine faydalı olur diye edindiğim bilgileri yazmak istedim.
ben uzun süredir lazer lipoliz yaptırmak isteyordum. fakat bu arada kardeşim tv de bir programda konuk olan bir doktorun soğuk lipolizi methede methede bitirememesini dinlemiş. bana da; lazer lipolizde yanık ve morarıklar olabiliyormuş soğuk lipolizi düşün dedi. ben öyle aklımın bir köşesine yazdım ama üstünde durmadım. daha doğrusu diyet ve sporla biraz daha kilo verip kalan bölgesel fazlalıklarım için yaptırırım diye düşündüm.
sonra evelsi gün bir fırsat sitesinde tesadüf 180 TL'ye soğuk lipoliz yapıldığına dair bir fırsat gördüm. 4-5 tane farklı semtte klinik adresi vermişlerdi. 180 tl böyle bir işlem için sudan ucuzdu. hatta fazla inanılmazdı. çünkü en az 1000tl ye yapıldığını duymuştum. önce soğuk lipolizi amerikadaki uygulayan yerlerden epey araştırdım(tr deki sitelerde hep aynı şeyler yazıyordu) fda onaylı bir uygulama olduğunu uygulanan bölgede en az %20 yağ kaybı olduğunu falan yazıyordu. görünürde her şey muhteşemdi. fakat hiç bir şeyi hemen araştırıp soruşturmadan alma huyum olmadığından fırsat sitesinde verilen adreslerden birine gittim. gittiğim yerde öncelikle o merkezden bunun yapılmadığı, 4-5 tane yer gösterilse de sadece şişlideki yerlerinde bu uygulamanın yapıldığı söylendi. ikinci olarak soğuk lipolizin 2 çeşidi varmış. vakumlu ve vakumsuz diye. vakumlu olanı 1 seanslık olanmış. yani bizim her yerde okuduğumuz soğuk lipoliz vakumlu olan. sadece bir kaç estetik cerrah yapıyormuş ve bu kilinikde yokmuş. fırsat sitesine konan ve onların yaptığı soğuk lipoliz vakumsuzmuş ve 6-8 seans civarında etki ediyormuş. 180 liraya sunulan ilk seanslık promosyon fiyatıymış. üstüne 5-7 seans daha almak lazımmış. yararını hiç bilmediğim bir şeye o kadar para vermeyi düşünmediğimden tabii ki olumlu bakmadım.
siz de aman diyeyim soğuk lipoliz düşünüyorsanız iyice sorup soruşturun hangi çeşidiymiş.
Sonuç aldınız mı?Ben de iki hafta önce coolsculpting isimli bir cihazla yaptırdım iki yanıma takıldı cihaz başlıkları 35 dakika sürdü o bölgede uyuşukluk hissizlik hala sürüyor ancak normalmiş tam sonuç 2-3 ay sonra görünür dediler bekliyorum heyecanla.
Sonuç aldınız mı?
inanın anlayamıyorum fazla kilom yok kavis istiyordum ama bana etki etmedi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?