- Konu Sahibi pinarkaracar
-
Bugün soğuk lipoliz yaptırdım.4 tane vücuda yapıştırılacak aparatı olan ,bu aparatların üzerine ultrason jeli gibi bir jel sürülen 45 dk süren bir işlem.Karnıma ve bacak dışlarına yerleştirildi bu aparatlar.O bölgeler soğuyor ama sen o jel sayesinde hissetmiyorsun soğuğu.Pasif jimlastik gibi vücudumda giderek artan titremede oluyordu bende ama bu titretme olayı galiba ekstradan.Yani her soğuk lipolizde bu titretme olmuyor.Ölçülerim (göbek bacak kalça) alındı bakalım nasıl olucak sonuç? Yarın dr la konusucam yazarım.
Merhaba, zeltiq tamamen yalan bir yöntem.Ben uygulattım en küçük bir etkisi olmadı.Üstelik normal kiloda bir insanım.Bu tip şeylere para vermeyin yazık olur.Zaten yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim.Bölgesel falalıklar için tek çözüm , liposakşın .Başka çaresi yok .Sevgiler....
Zeltiq tamamen yalan.Boş yere para vermeyin ve hayale kapılmayın.Ben göbek bölgesine yaptırmıştım.2 ay oldu ama en ufak bir değişiklik yok.Daha önce basen bölgeme lazerli liposuction(smart lipo) yaptırmıştım.Operasyondan sonra çok morarma olmuştu ama sonuç gerçekten başarılıydı.Üstelik kalıcı.Operasyon maliyetli bile olsa bence kavitasyon, zeltiq vs gibi yöntemlerle ne zamanınızı harcayın ne paranızı..
peki siz liposakşınız denediniz mi memnun kaldın mı önerirmisiniz
Arkadaşlar , bu tip yöntemlere sakın inanmayın .Soğuk lipoliz , zeltq aynı şey.Yalan yöntemler .Medikal zayıflatma yöntemlerinin hiçbirine inanmayın . Hepsini denedim çok param gitti .Evet lipsakşın yaptırdım .Smart lipo yapıldı .Süper sonuç ladım .Bu ağustosta 2 yıl olacak .İhtiyacınız varsa doğru olan tek yöntem cerrahi yöntem .Hiçbir sporun yapamadığını hiçbir diyetin yapmadığını yapıyor .Ben inanılmaz sonuç aldım.mutluyum.
Merhaba rosenoire; bende tüm yöntemleri denedim hiçbiri işe yaramadı. çok zayıfım ama göbek bölgem sorunlu soğuk lipolizle smart lipo arasında kararsız kalmıştım senin yazını okuyana kadar. Sence kesin çözüm smart lipo mu yada en kesini klasik liposuction mı yaptırıyım??? teşekkürler
Merhaba, ''Soğuk lipoliz ile zayıflama-cryo'' başlığı altında yazmış olduğun yazı dikkatimi çekit ben de ''Zeltiq'' yöntemini uygulamak istiyorum bu konuda beni bilgilendirebilir misin?Şimdiden sağ ol.
Merhaba rosenoire; bende tüm yöntemleri denedim hiçbiri işe yaramadı. çok zayıfım ama göbek bölgem sorunlu soğuk lipolizle smart lipo arasında kararsız kalmıştım senin yazını okuyana kadar. Sence kesin çözüm smart lipo mu yada en kesini klasik liposuction mı yaptırıyım??? teşekkürler
İki arkadaşım yaptırdı , liposuction yaptıranlarda daha sonra başka bölgelerde patates gibi yumrular çıkıyor.Çok pişmanlar...Bence klasik liposakşın olur .Göbekde sarkma yoksa tabiki olur .Lazer lipoliz ya da smart lipo daha çok bacak içleri için iyi bir yöntem .Çünkü bacak içleri çabuk sarkıyor. Klasik lipoda göbek bence iyi olabilir .En iyi kararı cerrah verecektir.Bu arada soğuk lipoliz demişsin .Sakın yaptırma uyduruk bir yöntem .Ben yaptırmıştım hiç faydası yok boşuna param gitti.
Merhabalar Hanımlar,
Soğuk lipoliz uygulaması yaptıran (bu sayede 13kg verdim) ve de yapan biri olarak bu konu hakkında nacizhane fikirlerimi söylemek isterim.Konu sahibi arkadaşın ilk sayfada açıklamaları doğrudur.4 ayda bir yapılan bir işlemdir.Uygulama yapıldıktan sonra sizlerden yapmasını istediğimiz bol su tüketmeniz.Çünkü donan yağ kütlesini vücudunuzdan atmanız gerekeçek.Birde şöyle birşey var.Uygulama sonrası 'nasıl olsa uygulama yaptırdım.birşey olmaz'mantığında olmamanız.Uygulama yaptırdıktan sonra size uygun bir diyet programı ile kilolara veda edersiniz.Sorularınız olursa yardımcı olmak isterim...
Bende yaptırmayı düşünüyorum. Yaptırdığınız uzman ve kliniği hakkında bilgi verir misiniz? Ayrıca ücreti hakkında da bilgi sahibi olmak isterim. Bu bilgiyi de paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba Soğuk lipoliz le incelme ne kadar mümkün ve ne kadar kesin sonuç lazer lipodan sonra daha faydalı olur mu be kaç seans da belirgin bi değişim görülebilirİyi geceler
Tek bölge ( göbek basen Vs. ) için 600TL.email adresimi Size yazmak isterim.fakat yasak midir onu bilemiyorum
Merhaba Soğuk lipoliz le incelme ne kadar mümkün ve ne kadar kesin sonuç lazer lipodan sonra daha faydalı olur mu be kaç seans da belirgin bi değişim görülebilir
sonucunuz ne oldu acaba, yarar gördünüz müŞu an soğuk lipoliz cihazına bağlıyım.
4 yıldır spor yapar, suyumu bol içerim,yediklerime dikkat ederim ama şu inatçı minik te olsa göbeğimden kurtulup ya dümdüz bir göbeğe sahip olamadım.
Kavitasyon da işe yaramadı.
Kavitasyondan da önce bu işlemi duymuş, düşünmüştüm. Ancak adını duyduğumda not edemediğimden ve gittiğim merkez kavitasyonu önerdiğinden kavitasyon yaptırmıştım.yaptırmaz olaydım.
Şimdi istediğim işlemi yaptırıyorum. Bu son nokta. O göbek düzleşmezse, salacam gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?