Soğuk lipoliz ile zayıflama-cryo

merhaba memnun kaldın mu benm eşim göbeğine yaptırmayı düşünüyor ama ben engel oluyorum kalıcı olurmu yada kadar süre etkisini görür yan etkisi felan bilgilendirirsen sevinirim

peki siz liposakşınız denediniz mi memnun kaldın mı önerirmisiniz

peki siz lazerli liposuction(smart lipo) nerde yaptırdınız doktorunuzu öneririmisiniz. bilgi veririseniz sevinirim eşim göbeği için düşünüyor

peki siz liposakşınız denediniz mi memnun kaldın mı önerirmisiniz

Arkadaşlar , bu tip yöntemlere sakın inanmayın .Soğuk lipoliz , zeltq aynı şey.Yalan yöntemler .Medikal zayıflatma yöntemlerinin hiçbirine inanmayın . Hepsini denedim çok param gitti .Evet lipsakşın yaptırdım .Smart lipo yapıldı .Süper sonuç ladım .Bu ağustosta 2 yıl olacak .İhtiyacınız varsa doğru olan tek yöntem cerrahi yöntem .Hiçbir sporun yapamadığını hiçbir diyetin yapmadığını yapıyor .Ben inanılmaz sonuç aldım.mutluyum.

Merhaba rosenoire; bende tüm yöntemleri denedim hiçbiri işe yaramadı. çok zayıfım ama göbek bölgem sorunlu soğuk lipolizle smart lipo arasında kararsız kalmıştım senin yazını okuyana kadar. Sence kesin çözüm smart lipo mu yada en kesini klasik liposuction mı yaptırıyım??? teşekkürler

Canım merhaba .Bence klasik lipo ve smart lip kombine yapılırsa çok iyi sonuç veriyor .Çünkü daha çok yağ alma imkanı oluyor .Sanırım bende ikiside yapıldı .Bacak içlerinde muhakkak lazer lipo tercih etmeli. Çünkü daha sıkı oluyor cilt sıkılaşıyor.Soğuk lippliz cerrahi değil sakın bu sahte şeylere inanma .Umut taciri bunlar .Sağlık bakanlığının yerine olsam bu sahte umut tacirlerini yasaklarım .Hiçbir sonuç vermiyor insanları kandırıyorlar .Ben soğuk lipoliz yaptırdım hiç bir sonuç alamdım .Haram olsun verdiğim paralar.Cerrahi çok iyi bir yöntem . Sadece karınsa lazer lipoliz düşünebilirsin ama azıcık yağ alacaksa olmaz. yani burada okuyorum bazı dr .lar lazer lipoda 1 litre yağ alıyor .Bu olmaz.....sonra ikinci seansa yapıyor ayrı para alıyor .Yani bu tüccarlık dr. luk böyle olmaz .Önce dr .la konuş lütfen her detayı öğren .hakkı ile tek seansta yağları alacaksa alsın .sakın çok paralar verme .Bir kaç dr la görüş.Buradaki doktor reklamlarına kanma .Bende burada yazılanlara inanarak basit bir işlem sandım ama çok zordu .Benden 5.5 litre yağ alındı 58 kiloydum .Şimdi 49 kiloyum.2 yıl oldu .Hberlerini bekliyorum canım.

Merhaba, ''Soğuk lipoliz ile zayıflama-cryo'' başlığı altında yazmış olduğun yazı dikkatimi çekit ben de ''Zeltiq'' yöntemini uygulamak istiyorum bu konuda beni bilgilendirebilir misin?Şimdiden sağ ol.

Canım merhaba .Sakın yaptırma .Uydurma ve para tuzağı asla tavsiye etmiyorum .Hatta sağlık bakanlığı bu tip şeyleri kontrol etmeli ve ispatı yoksa yasaklamalı .Çünkü hiç bir faydası yok .Yararı olan tek şey cerrahi yöntem ve diyet .

Bence klasik liposakşın olur .Göbekde sarkma yoksa tabiki olur .Lazer lipoliz ya da smart lipo daha çok bacak içleri için iyi bir yöntem .Çünkü bacak içleri çabuk sarkıyor. Klasik lipoda göbek bence iyi olabilir .En iyi kararı cerrah verecektir.Bu arada soğuk lipoliz demişsin .Sakın yaptırma uyduruk bir yöntem .Ben yaptırmıştım hiç faydası yok boşuna param gitti.

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba araniza yeni katildim, ben ic bacak ve alt karin bolgeme 2ser kere yaptirdim. hic bir degisiklik olmadi, yediklerime de dikkat ettim ama o bolgelerde vadedilen bir kac santim bile incelmedi. bence para tuzagi.

İki arkadaşım yaptırdı , liposuction yaptıranlarda daha sonra başka bölgelerde patates gibi yumrular çıkıyor.Çok pişmanlar...

kızlar bende yaptırmayı düşünüyorum bir denemek için diyet ve sporu zaten yapıyorum ancak bölgesel kilom olduğu için extra bir destek olsun diye deneyeceğim memnun kalan yaptıran oldumu son zamanlarda ?

Merhabalar Hanımlar,
Soğuk lipoliz uygulaması yaptıran (bu sayede 13kg verdim ) ve de yapan biri olarak bu konu hakkında nacizhane fikirlerimi söylemek isterim.Konu sahibi arkadaşın ilk sayfada açıklamaları doğrudur.4 ayda bir yapılan bir işlemdir.Uygulama yapıldıktan sonra sizlerden yapmasını istediğimiz bol su tüketmeniz.Çünkü donan yağ kütlesini vücudunuzdan atmanız gerekeçek.Birde şöyle birşey var.Uygulama sonrası 'nasıl olsa uygulama yaptırdım.birşey olmaz'mantığında olmamanız.Uygulama yaptırdıktan sonra size uygun bir diyet programı ile kilolara veda edersiniz.Sorularınız olursa yardımcı olmak isterim...

Bende yaptırmayı düşünüyorum. Yaptırdığınız uzman ve kliniği hakkında bilgi verir misiniz? Ayrıca ücreti hakkında da bilgi sahibi olmak isterim. Bu bilgiyi de paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza ve gerçek kilomla şuandaki kilom arasında 15 kilo fark var. Aslında cerrahi müdahale taraftarıydım. Güncel beyle görüştüm fakat pek ilgilenmedi. Selülitli ve kilolu bir kalça ve bacak pek ilgisini çekmedi sanırım. Diyetisyen ve sporla zayıflamamı belirtti. Sanki denemeden gitmişim gibi. 2 doğum ve 37 ye gelen yaş yüzünden umutsuzum. Ben lazer lipofiz yaptırmakta kararlıyım tabi iyi bir uzmanın yapması tercihim. Bu şartlarda olupta yaptıranınız veya yaptırdığını duyduğunuz yakınınız varsa hangi uzmana yaptırdığını benimle paylaşırsanız sevinirim.

Bende yaptırmayı düşünüyorum. Yaptırdığınız uzman ve kliniği hakkında bilgi verir misiniz? Ayrıca ücreti hakkında da bilgi sahibi olmak isterim. Bu bilgiyi de paylaşırsanız sevinirim.

İyi geceler
Tek bölge ( göbek basen Vs. ) için 600TL.email adresimi Size yazmak isterim.fakat yasak midir onu bilemiyorum

İyi geceler
Tek bölge ( göbek basen Vs. ) için 600TL.email adresimi Size yazmak isterim.fakat yasak midir onu bilemiyorum
Merhaba Soğuk lipoliz le incelme ne kadar mümkün ve ne kadar kesin sonuç lazer lipodan sonra daha faydalı olur mu be kaç seans da belirgin bi değişim görülebilir

Merhaba Soğuk lipoliz le incelme ne kadar mümkün ve ne kadar kesin sonuç lazer lipodan sonra daha faydalı olur mu be kaç seans da belirgin bi değişim görülebilir

Merhabalar
Soğuk lipoliz 4 ayda bir yapılan bir sistemdir.Uygulama sonrası Size uygun bir diyet programraminin kullanılması ve de en Önemlisi SU içimi ile 6cm ile 12cm arasında incelme sağlanabilir.

merhabalar herkese.. kesinlikle hiçbir faydası yoktur.. ben paramı boşa verdim sizler vermeyin. karın bölgesinde 5 bölgeye yaptırdım 5 saat saçma sapan artı bi dünya param gitti ve hiçbir faydasını görmedim adam akıllı spor yapın zayıflayın böyle şeylere bulaşmayın derim :)

Şu an soğuk lipoliz cihazına bağlıyım.
4 yıldır spor yapar, suyumu bol içerim,yediklerime dikkat ederim ama şu inatçı minik te olsa göbeğimden kurtulup ya dümdüz bir göbeğe sahip olamadım.
Kavitasyon da işe yaramadı.
Kavitasyondan da önce bu işlemi duymuş, düşünmüştüm. Ancak adını duyduğumda not edemediğimden ve gittiğim merkez kavitasyonu önerdiğinden kavitasyon yaptırmıştım.yaptırmaz olaydım.
Şimdi istediğim işlemi yaptırıyorum. Bu son nokta. O göbek düzleşmezse, salacam gitsin

sonucunuz ne oldu acaba, yarar gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…