Soğuk lipoliz ile zayıflama-cryo

Arkadaşlar , bu tip yöntemlere sakın inanmayın .Soğuk lipoliz , zeltq aynı şey.Yalan yöntemler .Medikal zayıflatma yöntemlerinin hiçbirine inanmayın . Hepsini denedim çok param gitti .Evet lipsakşın yaptırdım .Smart lipo yapıldı .Süper sonuç ladım .Bu ağustosta 2 yıl olacak .İhtiyacınız varsa doğru olan tek yöntem cerrahi yöntem .Hiçbir sporun yapamadığını hiçbir diyetin yapmadığını yapıyor .Ben inanılmaz sonuç aldım.mutluyum.
Slm ya bende liposuction ile soğuk lipolizin arasında kaldim bacak ve basen bölgesinde yaptırmak istiyorum fikrin nedir?

bölgesel anlamda ciddi sorunu olan bu işlemi yaptırmasın. benim az sorunum vardı, yanlardan basenlerim, diğer yerlerime göre daha çok çıkıyordu (bel altında) 2 ay arayla 2 kere cyro soğuk lipoliz yaptırdım. %50 den fazla gitti, kalanlar kas belkide. işe yaradı, takıntımdan kurtuldum ama dediğim gibi büyük sorunlar için belki zayıf kalabilir.

bölgesel anlamda ciddi sorunu olan bu işlemi yaptırmasın. benim az sorunum vardı, yanlardan basenlerim, diğer yerlerime göre daha çok çıkıyordu (bel altında) 2 ay arayla 2 kere cyro soğuk lipoliz yaptırdım. %50 den fazla gitti, kalanlar kas belkide. işe yaradı, takıntımdan kurtuldum ama dediğim gibi büyük sorunlar için belki zayıf kalabilir.
Benim de sorunum azdı. 1 seans yaptırdım, işe yaramadı. 2.nci seanstan sonra mı işe yarıyor acaba. Siz de 2.nci seanstan sonra mı fayda gördünüz?

Slm arkadaşlar, Zeltiq CoolSculpting soğuk lipoliz yöntemine bir açıklık getirmek istiyorum. Bu yöntem arkadaşların çoğu tarafından biraz yanlış algılanmış. Genellikle hiç etkisi olmadığını, zayıflatmadığını, kilo vermediklerini söylemişler. Bu yöntem zaten kilo verme ve zayıflama yöntemi değildir, cerrahi işlem yaptırmak istemeyenler için, bölgesel fazlalıkları azaltmada alternatif bir yöntemdir. Yağ katmanında %20 oranında yağ azalması gözlemlenir, ikinci seansı yaptırmak bu etkiyi arttırır. Zaten dünya çapında da kendini kanıtlamış bir yöntem, öncesi ve sonrası fotoğraflara bakabilirsiniz. Bu arada 600 TL'ye yaptıran arkadaşlar var, muhtemelen orijinal Zeltiq değil (Zeltiq adı altında uygulama yapan yerler çok var piyasada, fakat cihazın markası farklı), çünkü Zeltiq'in bölge başı seansları $ 800 - $ 1000 arasında değişiyor.. Yardımcı olabilmişimdir umarım.. :)

Benim de sorunum azdı. 1 seans yaptırdım, işe yaramadı. 2.nci seanstan sonra mı işe yarıyor acaba. Siz de 2.nci seanstan sonra mı fayda gördünüz?

Aslında bu tek seans yapılan cyro yöntemi. ben hem yan, hem basenler için almış oldum, ama her ikisini de yanlarım için uygulattım. etkisi yaklaşık 3 ayda görünür. iğneli yapılan başka bir soğuk lipoliz yöntemini de medicana daki dr sakıncalı buldu.

Ayrıca DR liposuction yönteminde, o bölgeden kilo almak zorlaştığı için, kilo alındığında başka bölgeden pörtlediğini, bazen daha çok estetik sorunlar çıktığını söyledi. Çok ciddi sağlık ve estetik sorunu olmayan bu yöntemi de denemesin. Bazı doğal bölgesel incelme yöntemleri var belki onlar daha etkili olur. vella shape 3 ü de tavsiye edebilirim. ankara da 2 yerde var.

Aslında bu tek seans yapılan cyro yöntemi. ben hem yan, hem basenler için almış oldum, ama her ikisini de yanlarım için uygulattım. etkisi yaklaşık 3 ayda görünür. iğneli yapılan başka bir soğuk lipoliz yöntemini de medicana daki dr sakıncalı buldu.
Siz nerede yaptırdınız acaba, etkisini gördünüz mü?

Ayrıca DR liposuction yönteminde, o bölgeden kilo almak zorlaştığı için, kilo alındığında başka bölgeden pörtlediğini, bazen daha çok estetik sorunlar çıktığını söyledi. Çok ciddi sağlık ve estetik sorunu olmayan bu yöntemi de denemesin. Bazı doğal bölgesel incelme yöntemleri var belki onlar daha etkili olur. vella shape 3 ü de tavsiye edebilirim. ankara da 2 yerde var.
Tam 1 yıl öncr karın ve basen bölgemden liposuction yöntemiyle yağ aldırdım. Benim yağ enjeksiyonuna ihtiyacım vardı bu yüzden lazerli değil klasik liposuction yapıldı. Üzerine 8 kilo aldım ve kimse inanmıyor. Doktorum dahi inanmadı. liposuction yapılan bölgelerden kilo almazsın diye bir şey yok. Neticede yağ hücresinin tamamını almıyor. Bi kısmı kalıyor ve sen yağ aldıkça o hücreler tekrar büyüyor. Evet eskisi kadar almadım çünkü önceden 1000 se şuan 500 yağ hücrem var ama yine de yağlandım. Peki başka yerlerimde yumrular çıktı mı? Hayır çıkmadı. Yanlış uygulama yada ameliyat sonrası korseyi aksatma durumlarında o tarz şeyler oluyormuş ve kesinlikle çözümü var.

ben de bağdat caddesinde bir klinikte yaptırdım.2 cm incelme garantisi verdiler 3 cm incelmem oldu çok şükür allahıma.diyette yaptırmadılar bana sadece günde 2,5 lt su iç dediler,dediklerini yaptım.Ve kurtuldum :)

ben de bağdat caddesinde bir klinikte yaptırdım.2 cm incelme garantisi verdiler 3 cm incelmem oldu çok şükür allahıma.diyette yaptırmadılar bana sadece günde 2,5 lt su iç dediler,dediklerini yaptım.Ve kurtuldum :)

Merhaba fisun hanım bağdat caddesinde nerede acaba msj ile bana bilgi verirmisiniz sigara bıraktım şiştim birşeyler yapmam gerekiyor

Kızlar bende soğuk lipo yaptırdım bacak arkası babana kısmında vardı fazlalık kozyatağında bir doktora ilk seanssa biter derdi yapıldı birde üstüne diyar verdi 2 kilo kaybettim ama yağ olduğu gibi duruyordu parama yazık oldu

balciki arkadaşım kusura bakma yeni gördüm mesajını çok aktif giremiyorum.Burdan yazılıyor mu bilemedim.özel mesajlaşmayıda pek bilemiyorum da, Via clinic diye bir yerde yaptırdım ben bağdat caddesinde.güzellik salonu gibi değil doktor diyetisyen falan var içinde.paramı ayırabilirsem biraz daha başka bölgemede yaptırmak istiyorum allah izin verirse bakalım

Merhaba fisun hanım bağdat caddesinde nerede acaba msj ile bana bilgi verirmisiniz sigara bıraktım şiştim birşeyler yapmam gerekiyor
balciki arkadaşım kusura bakma yeni gördüm mesajını çok aktif giremiyorum.Burdan yazılıyor mu bilemedim.özel mesajlaşmayıda pek bilemiyorum da, Via clinic diye bir yerde yaptırdım ben bağdat caddesinde.güzellik salonu gibi değil doktor diyetisyen falan var içinde.paramı ayırabilirsem biraz daha başka bölgemede yaptırmak istiyorum allah izin verirse bakalım

Merhaba, ben yurtdışındayım. Doğum sonrasında kilolarım gitti fakat karnım kaldı. Bu beni çok rahatsız ediyor. Cyro yaptırmak istiyorum. Türkiyedeki fiyatlardan bilgisi olan varmı? Nerde kaça yapılıyor?

Fisunhanım, tavsiyenizle ben de Via clinc'e gittim,memnun kaldım.Güvenilir bir yer,mucize vadetmediler,maddi olarak da uygundu.Kolaylık gösteriyorlar zaten.Benim fazla kilom yok sadece bacaklarda ve göbekte problemim var.Yaptıralı bir ay kadar oluyor göbekten 4 cm,bacaklardan birer cm inceldim.O çıkıntı şeklinde göbeğim gitti,küçüldü.Suyu içebilseydim daha fazla incelme olabilirdi.İncelme üç ay kadar sürüyormuş,kendimi su içmeye zorluyorum hala.Yaptırmayı düşünen arkadaşlar tam etkisini görmek için 2.5 litre su içmelisiniz.

Bende bu hafta temassız estetiğe başlıyorum. soğuk lipolizi araştırdım bazı kişilerde çok ağrı olduğu söyleniyor bazende nekroz diye birşey olup kalıp şeklinde o yerde obek obek yağ kalabiliyormuş. İki farklı kliniğe gittim bağdat caddesi ve nişantaşına ikisi de baya kaliteli yerler ama göbek yanlar bacaklar hem fazla maliyetli oluyordu hemde uygulama çok uzun sürecekti. Araştırdım ama ne bileyim buradakilerde demişti önceki forumlarda da okudum realself de soğuk lipoliz için iyi şeylerde söylüyorlar kötü şeylerde bir çok marka varmış o yüzden zaten herkeste iyi sonuç alınamıyormuş en azından klinikler bana böyle açıkladı cihaz rakamları 10.000 dolar ile 80.000 dolar arası değişiyor şimdi ikisindende aynı verimi beklemen normal mi mantık olarak değil ama iyiside çok pahalı geldi. Araştırırken temassız estetik diye birşey buldum realselfdede vanquish me diye geçiyor inceledim doktorları da inceledim klinikleride aradım daha mantıklı geldi bana fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim çarşamba gününe randevu aldım o zamana kadar yinede araştırmaya devam ediyorum. uygulama yaptıran varsa lütfen buradan yazsın.

Fisunhanım, tavsiyenizle ben de Via clinc'e gittim,memnun kaldım.Güvenilir bir yer,mucize vadetmediler,maddi olarak da uygundu.Kolaylık gösteriyorlar zaten.Benim fazla kilom yok sadece bacaklarda ve göbekte problemim var.Yaptıralı bir ay kadar oluyor göbekten 4 cm,bacaklardan birer cm inceldim.O çıkıntı şeklinde göbeğim gitti,küçüldü.Suyu içebilseydim daha fazla incelme olabilirdi.İncelme üç ay kadar sürüyormuş,kendimi su içmeye zorluyorum hala.Yaptırmayı düşünen arkadaşlar tam etkisini görmek için 2.5 litre su içmelisiniz.

simya123 çok sevindim senin adına,ben suyumu içtim bazen 2 bazen 2,5 içtim benim buraya yazdığımda 3 cm incelmem olmuştu o tarihten beri 3 cm daha inceldim totalde 6 cm oldu.Göbeği açık giymesemde en azından dışarı taşmadan dar tşirt bluz giyiyorum artık.ağustos ikinci haftası da basenlerim için gidicem sonundaaa:KK73::KK73:

Canım merhaba .Bence klasik lipo ve smart lip kombine yapılırsa çok iyi sonuç veriyor .Çünkü daha çok yağ alma imkanı oluyor .Sanırım bende ikiside yapıldı .Bacak içlerinde muhakkak lazer lipo tercih etmeli. Çünkü daha sıkı oluyor cilt sıkılaşıyor.Soğuk lippliz cerrahi değil sakın bu sahte şeylere inanma .Umut taciri bunlar .Sağlık bakanlığının yerine olsam bu sahte umut tacirlerini yasaklarım .Hiçbir sonuç vermiyor insanları kandırıyorlar .Ben soğuk lipoliz yaptırdım hiç bir sonuç alamdım .Haram olsun verdiğim paralar.Cerrahi çok iyi bir yöntem . Sadece karınsa lazer lipoliz düşünebilirsin ama azıcık yağ alacaksa olmaz. yani burada okuyorum bazı dr .lar lazer lipoda 1 litre yağ alıyor .Bu olmaz.....sonra ikinci seansa yapıyor ayrı para alıyor .Yani bu tüccarlık dr. luk böyle olmaz .Önce dr .la konuş lütfen her detayı öğren .hakkı ile tek seansta yağları alacaksa alsın .sakın çok paralar verme .Bir kaç dr la görüş.Buradaki doktor reklamlarına kanma .Bende burada yazılanlara inanarak basit bir işlem sandım ama çok zordu .Benden 5.5 litre yağ alındı 58 kiloydum .Şimdi 49 kiloyum.2 yıl oldu .Hberlerini bekliyorum canım.

Back
X