- Konu Sahibi pinarkaracar
problem çok muydu azmiydi acaba memnun kalanlar da çok . kafam çok karışık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cyro lipolsys 360 markası. Sizce nasıl?Merhaba ben bu islemi 4,5 senedir uyguluyorum ve en fazla 1-2 seans gerekiyor her defasinda yakilan yaglarin 50% den fazlasi gidiyor
10 cm fark atabiliyor 1. seansda nereye gittiginiz önemli degil ! Önemli olan makine ve kac dereceye ayarlanmasi
kendiniz mi uyguluyorsnuz yeriniz nerede acaba?Merhaba ben bu islemi 4,5 senedir uyguluyorum ve en fazla 1-2 seans gerekiyor her defasinda yakilan yaglarin 50% den fazlasi gidiyor
10 cm fark atabiliyor 1. seansda nereye gittiginiz önemli degil ! Önemli olan makine ve kac dereceye ayarlanmasi
Neresi acaba? Isim veya telefon numarası verebilirmisiniz?bu konuda ben de araştırma yapıyordum. oturduğum bölgede harika bir yer buldum. istanbul avrupa yakasında oturanlar inceleyebilir:
xxxxxxx
Cihazın ismi nedir? tüm vucut için aynı gün mü uygulama yaptılar?Bende gittim Mehmet Akgüne yaptırdım 1 ayda 7 kilo verdim.Bu tür cihazlar anında etki göstermez ilk 1 haftada ilerleme olur.Lenf drenaj'a girmişsiniz vücudunuzda çok ödem olmalı onların gitmesiyle 1 kilo üzeri vermişsiniz.Diyet 3 litre su tüketimi daha hızlı sonuçlar almanızı destekliycektir.merhaba
soğuk lipolizi ben bugün yaptırdım.Vakumlu olarak içine çekerek yapıyor.yaklaşık 2 saat kadar sürüyor.2 uç var yarım saat kadar bölgenin yarısını yarım saat kadar diğer yarısı yapılıyor.yağlı bir mendil konuluyor cihazın altına sonrasında kızarıklık ve morluk olabiliyor.seans bitene kadar 2 defa lavobaya gitmek durumunda kaldım.yağları yaktığı için normalmiş.sonrasında başka bir cihaza aldı kollarımı bacaklarımı ve karın bölgemi kaplayan bir alet.Tansiyon aleti gibi sırasıyla bölgeleri sıkıp bırakıyor.bu işlem lenf bezlerini hızlandırıp donmuş olan yapları parçalıyormu.sonucu 15 gün sonra almaya başlıcakmışım 3 ayda 10 kilo veren hastaları bile varmış.kısacası 1 günlük yani hatta 2 saatlik etkisi bendeki 1kilo 200 gram verdim +4 cm incelme oldu.ben göbek bölgeme yaptırdım.tek seanslık olarak gerekirse ilerleyen zamanlarda 2.seansı yapabilirmişik fiyatı 300 tl.
Merhaba ben bu islemi 4,5 senedir uyguluyorum ve en fazla 1-2 seans gerekiyor her defasinda yakilan yaglarin 50% den fazlasi gidiyor
iyi günler son durumunuz nedir acaba?Cihazın ismi nedir? tüm vucut için aynı gün mü uygulama yaptılar?Bende gittim Mehmet Akgüne yaptırdım 1 ayda 7 kilo verdim.Bu tür cihazlar anında etki göstermez ilk 1 haftada ilerleme olur.Lenf drenaj'a girmişsiniz vücudunuzda çok ödem olmalı onların gitmesiyle 1 kilo üzeri vermişsiniz.Diyet 3 litre su tüketimi daha hızlı sonuçlar almanızı destekliycektir.
iyi günler son durumunuz nedir acaba?
kaç seans yaptırdınızbnde karnima yaptirdim sonuc alamadim blkide siklasmasi lazim
yapan kisi tek seans yaptikaç seans yaptırdınız
herkes en az 5-6 seanstan bahsediyor
selamlar kızlar bende soğuk lipoliz yaptırıcam bu cumartesi ilk seans ve toplam 10 seans olucak basen ve bacak için toplam 600 tl vericem umarım işe yarar :)