- 14 Temmuz 2016
- 6
- 0
- 1
- 46
- Konu Sahibi pinarkaracar
Hangi Dr isim verebilirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasim merhaba,Şuanda belimin yanlarına soguk lipoliz yaptiriyorum. cihaz cooltech -8 dereceye sogutuyor ve 70 dk. suruyor. ılk vakumla çekmesinden baska bir aci yok. birde biten bölgede kizariklik ve hissizlik var. ve fazla soguk. bakalim sonuc ne olacak.
fisunhanim ve balciki burdan sizin yazdıklarınızdan dolayı gittim ben de o kliniğe bağdat caddesinde.işlem yaptıralı 3 hafta oldu henüz ben 3 bölge işlem yaptırdım,annem bir bölge yaptırdı,annemde çok erken sonuç gördük benim göbüş 4 cm inceldi henüz,ama annemde daha fazla incelme oldu.benim incelmem de devam edermiki,sizinki ne kadar sürdü?aradım konuştum bugün via klinik ile bana bazı kişilerde daha erken reaksiyon veriyor,3 hafta için 4 cm incelme iyi ama hala devam devam ediyor atılım dedi.annemle yarışa girdik resmensiz bana birşey söyleseniz annemi geçermiyim,incelmeniz ne kadar oldu toplamda falan yani
Simya hn. merhaba, ben de uygulamayı düşünüyorum. zayıf sayılacak derecedeyim fakat üst bacak basen bölgemde yağlanma var. bunun için faydasını görebilir miyim? bir de fiyat skalası hakkında bilginiz var mı?Fisunhanım, tavsiyenizle ben de Via clinc'e gittim,memnun kaldım.Güvenilir bir yer,mucize vadetmediler,maddi olarak da uygundu.Kolaylık gösteriyorlar zaten.Benim fazla kilom yok sadece bacaklarda ve göbekte problemim var.Yaptıralı bir ay kadar oluyor göbekten 4 cm,bacaklardan birer cm inceldim.O çıkıntı şeklinde göbeğim gitti,küçüldü.Suyu içebilseydim daha fazla incelme olabilirdi.İncelme üç ay kadar sürüyormuş,kendimi su içmeye zorluyorum hala.Yaptırmayı düşünen arkadaşlar tam etkisini görmek için 2.5 litre su içmelisiniz.
merhaba,Füsun hanim cok tesekkur ederim evet ben ondeyim simdi dediğiniz gibi oldu gercekten![]()
kaç cm incelme oldu peki memnun kaldınız mı?Ben bacak yaptırmadım bel göbek bide sırt yaptırdım
Ben hepsini farklı zamanlarda yaptırdım maddiyattan dolayı aynı anda yaptıramadim, sırt bölgem gitti hemen, aslında basen çok istedim ama etim çok sertti beklentiniz karşılanmayabilir dediler. O yüzden sırt yaptırdım ikinciye. İlk göbek yaptırmıştım 8-9 cm arasında gidip geliyorum göbekten. En son da yanlarımı yaptırdım, bi ölcuyorum 5 cm bi ölcuyorum 6 cm fark oluyor öyle işte yani, ama birazda sıkıldım açıkçası su içmekten.yaz geldi gerçi su içerim derseniz öneririm.
Ben basladim 2. Seansim . Cok gozle gorulur bi fark yok bana gore ama yag olcumumde yag kaybim var . Insallah 6 seansin sonunda gozle gorulur bi incelme olur .