Soğuk lipoliz ile zayıflama-cryo

Şuanda belimin yanlarına soguk lipoliz yaptiriyorum. cihaz cooltech -8 dereceye sogutuyor ve 70 dk. suruyor. ılk vakumla çekmesinden baska bir aci yok. birde biten bölgede kizariklik ve hissizlik var. ve fazla soguk. bakalim sonuc ne olacak.

Şuanda belimin yanlarına soguk lipoliz yaptiriyorum. cihaz cooltech -8 dereceye sogutuyor ve 70 dk. suruyor. ılk vakumla çekmesinden baska bir aci yok. birde biten bölgede kizariklik ve hissizlik var. ve fazla soguk. bakalim sonuc ne olacak.
Arkadasim merhaba,
durumun nedir? merak ettim. bende yaptirmayi dusunuyorum. anacak cok fazla yorum bulamadım.
tesekkurler

Slm kizlar arladasim bügun yaptirdi isvicrede oldukca pahali bir tedavi yöntemi
Bende 10 aralik icin randevu aldim
Soguk ve vakkumlu size zaman zaman durumlari yazarim

fazla kilo verilmesinden son sarkan midedeki sarkıklık icin ise yarar mı ? 20-30 kg verenleriniz varsa beni anlayacaklardir :(

fisunhanim ve balciki burdan sizin yazdıklarınızdan dolayı gittim ben de o kliniğe bağdat caddesinde.işlem yaptıralı 3 hafta oldu henüz ben 3 bölge işlem yaptırdım,annem bir bölge yaptırdı,annemde çok erken sonuç gördük benim göbüş 4 cm inceldi henüz,ama annemde daha fazla incelme oldu.benim incelmem de devam edermiki,sizinki ne kadar sürdü?aradım konuştum bugün via klinik ile bana bazı kişilerde daha erken reaksiyon veriyor,3 hafta için 4 cm incelme iyi ama hala devam devam ediyor atılım dedi.annemle yarışa girdik resmen En Büyük TÜRKİYE siz bana birşey söyleseniz annemi geçermiyim,incelmeniz ne kadar oldu toplamda falan yani

fisunhanim ve balciki burdan sizin yazdıklarınızdan dolayı gittim ben de o kliniğe bağdat caddesinde.işlem yaptıralı 3 hafta oldu henüz ben 3 bölge işlem yaptırdım,annem bir bölge yaptırdı,annemde çok erken sonuç gördük benim göbüş 4 cm inceldi henüz,ama annemde daha fazla incelme oldu.benim incelmem de devam edermiki,sizinki ne kadar sürdü?aradım konuştum bugün via klinik ile bana bazı kişilerde daha erken reaksiyon veriyor,3 hafta için 4 cm incelme iyi ama hala devam devam ediyor atılım dedi.annemle yarışa girdik resmen En Büyük TÜRKİYE siz bana birşey söyleseniz annemi geçermiyim,incelmeniz ne kadar oldu toplamda falan yani

Oooo daha yeni arkadaşım devam eder tabii ki benim totalde 9 cm oldu ilk yaptırdığım bölge,annen durur sen geçersin onu bence :halay:ama daha öncede yazmıştım buraya kesinlikle su içmeyi bırakma :KK16: nasıl ilerledi annen mi geçti sen mi geçtin bizede yaz

Fisunhanım, tavsiyenizle ben de Via clinc'e gittim,memnun kaldım.Güvenilir bir yer,mucize vadetmediler,maddi olarak da uygundu.Kolaylık gösteriyorlar zaten.Benim fazla kilom yok sadece bacaklarda ve göbekte problemim var.Yaptıralı bir ay kadar oluyor göbekten 4 cm,bacaklardan birer cm inceldim.O çıkıntı şeklinde göbeğim gitti,küçüldü.Suyu içebilseydim daha fazla incelme olabilirdi.İncelme üç ay kadar sürüyormuş,kendimi su içmeye zorluyorum hala.Yaptırmayı düşünen arkadaşlar tam etkisini görmek için 2.5 litre su içmelisiniz.
Simya hn. merhaba, ben de uygulamayı düşünüyorum. zayıf sayılacak derecedeyim fakat üst bacak basen bölgemde yağlanma var. bunun için faydasını görebilir miyim? bir de fiyat skalası hakkında bilginiz var mı?

Merhaba
Bende haziranda Turkiyede olacagim ve soguk lipoz yaptirmak istiyorum. Istanbulda nerde yaptirdiginiz ve ne kadar tuttutugunu bana mesaj atabilirmisiiniz?

Ben hepsini farklı zamanlarda yaptırdım maddiyattan dolayı aynı anda yaptıramadim, sırt bölgem gitti hemen, aslında basen çok istedim ama etim çok sertti beklentiniz karşılanmayabilir dediler. O yüzden sırt yaptırdım ikinciye. İlk göbek yaptırmıştım 8-9 cm arasında gidip geliyorum göbekten. En son da yanlarımı yaptırdım, bi ölcuyorum 5 cm bi ölcuyorum 6 cm fark oluyor öyle işte yani, ama birazda sıkıldım açıkçası su içmekten.yaz geldi gerçi su içerim derseniz öneririm.

Ben hepsini farklı zamanlarda yaptırdım maddiyattan dolayı aynı anda yaptıramadim, sırt bölgem gitti hemen, aslında basen çok istedim ama etim çok sertti beklentiniz karşılanmayabilir dediler. O yüzden sırt yaptırdım ikinciye. İlk göbek yaptırmıştım 8-9 cm arasında gidip geliyorum göbekten. En son da yanlarımı yaptırdım, bi ölcuyorum 5 cm bi ölcuyorum 6 cm fark oluyor öyle işte yani, ama birazda sıkıldım açıkçası su içmekten.yaz geldi gerçi su içerim derseniz öneririm.

çok teşekkürler cevaplarınız için. ben çok su içerim normalde de bir sıkıntım yok o konuda. tek derdim işe yarasın kalıcı olsun

Merhaba . Cuma günü karın germe ve yanlara lipo yaptirdim. Basenlerin kaldı. Soguk lipo onerdi doktorum. Etkili okur mu bilemedim ?

Merhaba arkadaslar bende sali gobegime yaptiracagim. Toplamda 6hafta 6 seans surecek
Haftada bir kez uygulaniyormus . Cok arastirdim kafam iyice karisti . Kimi cok ise yariyor kimi hic ise yaramiyor diyor.

mrb arkadaşlar ankara'da Dr aslı Eralp yapıyormuş. bilen var mı gidip memnun kalan var mı? bu gobegi ne yaptıysam eritemedim. sigarayı da bırakınca çok kilo aldım. 8 kilo fazlam var 8 ı de göbeğinde. bacaklar basen fln da 36 beden:kızgın:.

Ben basladim 2. Seansim . Cok gozle gorulur bi fark yok bana gore ama yag olcumumde yag kaybim var . Insallah 6 seansin sonunda gozle gorulur bi incelme olur .

Back
X