Soğuk lipoliz ile zayıflama-cryo

Mehmet Akgün'e yaptırdım ben incelmem oldu.Hamileliğe etki edicek bişey yok içteki yağları donduruyor sadece onuda bol su tüketimi ve diyet ile dışarı atıyosun.

bende bu hafta 2. seansımı yaptırdım
su çok tüketmeden ve normal yiyeyerek 3 cm incelmem oldu
diyet yapsaydım ondan verdim derdim ama muhtemelen lipolizin etkisiyle gitti
yapılan bölgede veya vucutta ne kdar yağ fazlaysa bence o kadar ekkili olur
ben kendim 12 kilo verdim yağ oranım iyice düştü artık bölgesel incelmem gerekiyor
o yüzden denemeek istedim ve başladım 4 seans yeterli dedi ön göbek için bakalım nasıl olacak
bu ay bol su sporla destekleyeceğim bakalım

Nerede,kime ve kaça yaptırdınız,paylaşabilir misiniz rica etsem?

kullanilan mendile cihaza yapana cok dikkat edin buz yanigi oluyo o morluklar kalici olabilio en fazla 2 seans yapilmali. eriyen yaglar kana karisabilio iyice arastirmadan hareket etmeyin

Nerede,kime ve kaça yaptırdınız,paylaşabilir misiniz rica etsem?

gop ta bir merkez indirim sitesinden buldum görüştüm
ama şimdi aletli pilatese başlıyorum lipolizi bıraktım
madden daha mantıklı geldi
ön göbek yanlar sırt
en azından pilatesle birebir bana göre bir yöntem belirlenecek inşallah daha faydalı olacağını düşünüyorum

Kizlar merhaba 15 gun arayla mecidiyekoy sislide estemilano adinda bir güzellik firmasinda 3 seans soguk lipoliz yapildi 30 ar dakika 3 seans sonrasida gobegimde kuculme yag erimesi olmadi ucret iadesi istedim vermedilerde sizce sorun bendemi nakinadami ts

Merhaba arkadaslar yorumlari okudum acaba da 2,5 lt su icildigi icin mi zayiflaniyor aklima bu takildi?Bir de daha once yaptiranlar sarkmalari da duzeltiyor mu misal kol arkasi kolu kaldirinca sallanir ya.. onlar da duzeliyor mu?

Bende 3 seans aldim basen için ill seansimi yaptırdım ama çok fazla vakumlamadı yani cihazın içi dolmadı 3 te biri doldu sadace bu durumda etkisi olmaz mı bilgilendirirseniz çok sevinirim yağlarımı eridiğini düşünerek gitmek istiyorum ikinci seansa

Merhaba burada yazılanları okuduğumda konuyla ilgili pek fikir sahibi olunmadığını gördüm. Arkadaşlar bu bir bölgesel zayıflama metodudur. Teknik olarak yağ erittiği parçaladığı kanıtlandı. Ben tesadüfen akupunktur için gittiğim Hüseyn Çick doktorumun dürüst davranışıyla konuya hakim oldum. Kendisine Soğuk lipoliz de yapın bana hızlı kilo vereyim dedim. Doktorum şuanki vücut kitle indeksinle akupunktura devam edeceğiz işe yaramaz şuan dedi. Akupunktur ile 21 kiloyu 108 günde verdikten sonra göbeğimde ve basende oluşan sarkmaları kalan yağ dokusunu 2 seans s. lipolizle 20 günde sıkılaştırarak düzeltti. Size hadi soğuk lipolize hemen alalım formatındaki kişilere gitmeyin. Zayıflama tedavisi istyorsanız akupunktur ve soğuk lipoliz kombini şart. Yok sadece hafif göbeğim bel bölgem fazlalık var diyorsanızda hoca soğuk lipolizle düzeltiyor. Ücretsiz görüşme seansı var hertürlü gerçekçi bilgiyi alırsınız. Fakat soğuk lipoliz sonrası çok fazla su içirip 15 günlük periyotta mümkünse yürüyüş veriyor. parçalanan yağı atamassak yeniden vücutta dolaşıp eski yerine döner diyor. Kısacası bücut yağını yakmıyor parçalıyor dedi. Parçalanan yağı ise siz yürüyüşle ve su içerek çok kolay şekilde normalin on katı bir hızla vücudunuzdan atıyorsunuz dedi. Ben 4 ay sonunda 24 kilo verdim ve hayatımın en muhteşem sürecini yaşadım. Konunun yaşadığım tecrübelerle gerçeği budur. Buradaki umutla sağlığına kavuşmak isteyen insanlara gerçekten yaşadıklarımı anlattım. Çünkü bnde yorumlarla birçok alanda deneme yaptım. Soğuk lipolizin gerçek olayı budur arkadaşlar. GerDarısı başınıza.

Ben iki ay önce (Çok korkarak ) izmir'de bir merkezde yaptırdım.6 başlık 1900 liraya anlaştık.Yanlarım yani "simit" denilen bölgeden rahatsızım.Önce ölçtüler 94 cm'di. 2 başlık mide kısmına, iki başlık sırtta sütyen altı bölge ve iki başlık da bel kısmına...Cumartesi sekiz hafta dolacak kontrole gidicem.Bu süre zarfında kilo almamaya ve de vermemeye özen gösterdim.Bir kilo vermişim ama bence o da işlem sonrası giden yağlardan
Veeee yedi haftada 10 cm gitmişş...Çok memnun kaldım. Hiç kilo vermeden, yüzün çökmeden , cildin sarkmadan, yan etkisiz, istediğin bölgeden kilo vermek muhteşemmmmm.....

Madem öyle neden tv lerde reklam var, eczanelerde satılıyor ? İşe yaramıyorsa değil mi

İki üyede sadece reklam amaçlı yazmış. 1 tane mesaj atmışlar. Ayıptır günahtır. Hiç bir faydası olmayan benimde denediğim yöntemler. Umut tacirliği yapmayın.

Valla soğuk lipoliz bende çok işe yaradı...Ama "bende yaramadı ,olmadı" diyenlere de katılıyorum.Yapılan merkez ,kullanılan makine ve aletler ,iş gücünün bilgisi ,yeteneği ,tecrübesi artı ve belki de en önemlisi sizin bedeninizin verdiği tepki....Bunların hepsi yapılan işlemi etkiler.

Tek çare liposakşın. Böyle saçmalıklara asla para vermeyin. Ben çok popüler yerde yaptırmıştım. Ameliyat parasından fazla para verdim. Cerrahı işlem dışında yağ yok eden bir cihaz yok. Tecrübemle sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…