soğuk lipoliz yaptıran var mı

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.223
613
163
merhaba arkadaşlar bir merkezde soğuk lipoliz ilanı görünce gidip konuştum hiç bilgim yoktu öncesinde
incelme garantili diyor dahs önce yaptıran oldu mu

Arkadaşlar Merhaba,
Kavaklıdere Amastris güzellik salonunda resmen dolandırıldım. Kredi kartımdan 185 TL yerine 435 TL çekmiş. Bana sormadan yaptığı işlemlerin ücretiymiş. Kodu grupanyadan almıştım. Oraya da şikayet ettim. Böyle yerleri duyurmak lazım ki başkaları da dolandırılmasın

arkadaşlar zaten bu 100 le 200 le olacak bir iş değil. bu işin gerçek aleti 1000 TL ile.... 1000 TL lik aletle yapılan galiba en az 6 cm inceltiyo. yeterli gorulmezse bu işlem 3 seansa kadar çıkıyor . 200 TL fiyat verenler 8 seansa kadar yapıyorlar ama yine de ciddi sonuç alan yok

arkadaslar bilincsizce yapilan yerde yaptirdim. grupanyadan aldim. ic bacagimda buz yanigi olustu. bi daha mi aslaa .. spor neyime yetmio. hem sikilasiom hem zayifliyom. kavitasyon g5 masaj pasif lenf hepsini denedim. hepsi yalan..

Bende yaptirmayi dusunuyorum Ankaradayim mehmet akgune gitcem bakalm nasil olucak

Çok araştırıp bende gittim inanmayın bence hiç bir işe yaramayan bir şey aldıkları makinanın parasını çıkarmak için kampanya yapmışlar bana göre pişman değilim en azından aklımda kalmadı kavitasyonmuş şuymuş buymuş boş olduğunu anladım daha da böyle şeylere inanacağımı sanmıyorum :)

Ben londra’da yaptirdim bosa paranizi harcamayin hicbir faydasi olmayan gereksiz bir islem.

Ben yazanların aksine 10 kilo verdim ayrıca bölgede zayıflamada oldu farklı cihazlar var piyasada. Diyet ve düzenli su tüketimi hedeflediğim kiloma ulaşmamı sağladı.

Ben yazanların aksine 10 kilo verdim ayrıca bölgede zayıflamada oldu farklı cihazlar var piyasada. Diyet ve düzenli su tüketimi hedeflediğim kiloma ulaşmamı sağladı.
Bende göbek bölgeme yaptıracağım istanbul ataşehir ay güzellik merkezi ne gideceğim salı günü için randevu aldım seans başına 200 tl dediler ama bakalım ne sormam gerektiğini de bilmiyorum

arkadaslar bilincsizce yapilan yerde yaptirdim. grupanyadan aldim. ic bacagimda buz yanigi olustu. bi daha mi aslaa .. spor neyime yetmio. hem sikilasiom hem zayifliyom. kavitasyon g5 masaj pasif lenf hepsini denedim. hepsi yalan..
Nerde yaptırdınız geçmiş olsun yanık geçti mı

Bende göbek bölgeme yaptıracağım istanbul ataşehir ay güzellik merkezi ne gideceğim salı günü için randevu aldım seans başına 200 tl dediler ama bakalım ne sormam gerektiğini de bilmiyorum
Sahte bir cihaz olabilir lütfen dikkat edin ucuz etin yahnisi pek olur.Aman dikkat genel fiyatlar bellidir cunku.

Kızlar herkese selam , ben de uzun zamandır soğuk lipoliz araştırıyorum. Daha önce bir arkadaşım yaptırmıştı sonuç ta fena değildi , şimdi 4D SOĞUK lipoliz diye bişey çıkmış , önceden soğukliğoliz yaptıran arkadaşım gitti, çok iyi diyor, ataşehirde bir klinikte yaptırmış. 2 beden inceldim diyor , ilk fırsatta ben de gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…