Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptırdınız mıBakalim pazartesi yaptircam
Nerede yaptırdınız? Ne kadar ödediniz?Ben yazanların aksine 10 kilo verdim ayrıca bölgede zayıflamada oldu farklı cihazlar var piyasada. Diyet ve düzenli su tüketimi hedeflediğim kiloma ulaşmamı sağladı.
Özel Clnc Medilife da yaptırdım seans başı 1 bölge için 500 tl ödedim 2 bölge için yapıldıNerede yaptırdınız? Ne kadar ödediniz?
Bende göbek bölgeme yaptıracağım istanbul ataşehir ay güzellik merkezi ne gideceğim salı günü için randevu aldım seans başına 200 tl dediler ama bakalım ne sormam gerektiğini de bilmiyorumBen yazanların aksine 10 kilo verdim ayrıca bölgede zayıflamada oldu farklı cihazlar var piyasada. Diyet ve düzenli su tüketimi hedeflediğim kiloma ulaşmamı sağladı.
Nerde yaptırdınız geçmiş olsun yanık geçti mıarkadaslar bilincsizce yapilan yerde yaptirdim. grupanyadan aldim. ic bacagimda buz yanigi olustu. bi daha mi aslaa .. spor neyime yetmio. hem sikilasiom hem zayifliyom. kavitasyon g5 masaj pasif lenf hepsini denedim. hepsi yalan..
Sahte bir cihaz olabilir lütfen dikkat edin ucuz etin yahnisi pek olur.Aman dikkat genel fiyatlar bellidir cunku.Bende göbek bölgeme yaptıracağım istanbul ataşehir ay güzellik merkezi ne gideceğim salı günü için randevu aldım seans başına 200 tl dediler ama bakalım ne sormam gerektiğini de bilmiyorum