Soğuk Nevale

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.758
147.401
798
Iyi geceler
Evvett ,şöyle bir başlıyayım..
Benim hiiiç arkadaşım yok bundanda şikayetlenmiyorum hiç ,çok fazla arkadaş iliskilerine önem vermiyorum zaten tek cocuktum yalniz buyudum.

Evlenmeden once bazi arkadaşlarim vardi tabi ki ama evlenip başka sehre geldim ,5 ayı geçti kimseyle arkadaş olmadim. 3 tane gorumce var, elti var filan ama hicbiriyle fazla iletisime gecmedim bir gorumcemle bir eltim yakin sayilir evleri ama hic oturmaya filanda gitmedim simdiye kadar onlarda pek gelmez eşimle gittim sadece oda sayılıdır yani

Gecen gun esim universiteden arkadaşiyla karsilasmiş oda evliymiş bize oturmaya gelmek istemişler banada soyledi tamam dedim.
Geldiler ben tabi her zaman ki soğuk nevale baş kosede oturmuş duruyorum muhabbete cok karismiyorum ,sonucta onlar birbirini oncende taniyor ben ne konusucam araya karisip her neyse yedik yemekleri filan mutfaga gectim sigara icecegim ,o kizda geldi biyerden muhabbet başladı ama bende nevalelik filan kalmadı sohbet akıyor resmen , gulmekten agrılar giriyor artik eşlerimizde bize katılıyor filan kız numaramı istedi verdim haberlesiriz diye yani hersey iyi guzel

Liseden en yakin bitane arkadasim vardi ama artik gorusmuyoruz bu kızı ona cok benzettim bu yuzden isindim belkide oyuzden onunla vakit gecirmeyi cok istiyorum amma velakin ben mesafeli biriyim bidaha nezaman gorusebiliriz ,naparız ,ne derim bilemiyorum bide evli barkli calisan insanlariz sonucta bekar zamanlarimdaki gibi olmaz heralde biyandanda mesafe mi korumak istiyorum anlamsızca ...
Hiç cekingen ve utangac degilim ama cok mesafeliyim oyuzden kopru kurmak benim icin cok zor .. bosver diyorum ama uzun zamandan sonra keyifli sohbet ettigim ilk insan diyebilirim "esimden sonra" napsam da sicak davransam sonucta oda beni tam tanimiyor ... kek yap oturmaya git diceniz belki ama oda hic tarzim degil yada eşime mi soylesem kizi cok sevdim gidelim diye

Not:Yıllar sonra kafasina uygun arkadaş goren masum ķöylü :))))

Niye kastın bukadar yahu:) bırak akışına sevıyelı ol kırmızını çizgini bilsin yeter insanlara karsı zaten sevıyelıysen karsındakı yüzsüz olmadıgı sürece sıkıntı olmaz herkez yerını bılır:) bıdahaki görüşmeyede onlar nasıl sıze geldıyse sizde onlara öyle gıdersınız

Nebiliyim niye kastım dedim ya ben anlaşmasi zorinsanim ve uzun zamandir dogru duzgun arkadas olara kimseyle muhattap olmadim özlemişim demekki ama yeni tanişinca ne uygundur degildir bilemedim evli ciftler olunca isinde gucunde herkes bekarken ki gibi arkadaslik kuramam gibide geliyor -.

Esli gorusmussunuz ve size ilk onlar gelmis, esin arkadasina bigun size gelelim desin al bi ev hediyesi gidin beraber bence

Doğru aradan bi 2 3 hafta filan geçsin madem karsilik olarak bu seferde musait olduklari zamanda biz ziyaret edelim barı ama iste umarım eşli haricindede kiz kiza takilabilecegim bi arkadas haline gelebiliriz bakalimmm artik

Evlenince boyut degistirmiyosun ya neden bekarkenki gibi arkadas olamayacaksin anlayamadim..zaten esi de esinin arkadasiymis..

onlar size gelmiş ya sıra sizde.biraz süre geçsin siz gidersiniz.muhabbetiniz ilerler.sen sanırım aşırı samimi olmadan güzel bi arkadaşlığınız olsun istiyorsun değil mi

Normalde soğuk kanlı bi yapıdaysan, sıcak veya şirin görünmeye çalışırken o mimikler falan üstünde çok eğreti durabiliyor, kendimden biliyorum.
Onçün, kasma, ekstra sıcak davranmaya da çalışma. Ama bi yakınlık belirtisi gösterebilmek için "işte ben de böyle soğuk kanlıyım ama senden hoşlandım" imajı vermek için kek yapıp evine gitmek gerçekten de iyi fikir, yabana atma.

Evlenince boyut degistirmiyosun ya neden bekarkenki gibi arkadas olamayacaksin anlayamadim..zaten esi de esinin arkadasiymis..

Ya oyle tabide benim benim yakin olarak bi tane arkadasim vardi oda ta lisedeydi bir ara ee tabi ozamanlar ustunde sorumluluk yok is guc yok estigi gibi takilip geziyorsun simdi evli calisiyorsun sorumlu oldugun ev eş var illaki farkli olur heralde diye dusundum kendimden cok onun acisindanda dusunuyorum kimse kimseye rahatsizlikta versin istemem asla ama arkadasta olasim var o cizgiyi korumak lazim bi sekilde onun icin

onlar size gelmiş ya sıra sizde.biraz süre geçsin siz gidersiniz.muhabbetiniz ilerler.sen sanırım aşırı samimi olmadan güzel bi arkadaşlığınız olsun istiyorsun değil mi

Hah aynen oyleeee tam ustune bastin ne cok siradan olsun istiyorum nede coook yakin ama vakit gecirmek isteyecegim biri o cizgi iste

Doğru aradan bi 2 3 hafta filan geçsin madem karsilik olarak bu seferde musait olduklari zamanda biz ziyaret edelim barı ama iste umarım eşli haricindede kiz kiza takilabilecegim bi arkadas haline gelebiliriz bakalimmm artik
Esli gittiginizde laf arasida YA BEN SENI COK SEVDIM BURDA DA YALNIZIM HAFTAICI KALK GELSENE BANA BI GUN LAFLARIZ falan de, sonra da bigun arayip davet edersin evine

Yok kiza isinmamin sebebi normalde herkese sogukken onla konusunca sogukluk kalmamasi aslinda oyle insanida ben zor buluyorum

Canım karsındakı ınsanlar ıyımı kötümü zaten bi görüşmede anlayamazsan.dedıgım gıbı sende eşinle onların sıze geldıgı gıbı gıt. Hemen anlayamasanda bır kac gorusmeden sonra en azından nasıl bırılerı oldugunu anlayacak kadar ön izlenim olusur kafanda. Ondan sonrada ya samımı olursun yada diyalogu kesersin

Hah aynen oyleeee tam ustune bastin ne cok siradan olsun istiyorum nede coook yakin ama vakit gecirmek isteyecegim biri o cizgi iste
anladım canım :) eşinle bide siz gidin oturmaya.muhabbetiniz bu sefer dahada samimi olur ikinci görüşme olunca.sonrasında telefonla ararsın hal hatır sormak için.eğer karşılığında oda ararsa öylece ilerler gider.zaten çalışan insanlarmışınız aşırı samimiyet olmaz canım.ona göre dozunu ayarlarsın.

Esli gittiginizde laf arasida YA BEN SENI COK SEVDIM BURDA DA YALNIZIM HAFTAICI KALK GELSENE BANA BI GUN LAFLARIZ falan de, sonra da bigun arayip davet edersin evine

Yok hafta icleri davet edemem kiz calisiyor onuda dusundum dinlenmek ister mi bilmiyorum dedim ya rahatsizlik vermeden yakin olabilmek lazim fazla dusunuyorum galiba ee hafta sonuda belki esiyle olmak ister ki bende isterim yani o bakimdan bekarliktaki gibi bi arkadaslik pek olmayacak gibi muhtemelen esli biraraya geliriz yada coook nadiren bi haftasonu anca artik oyle olcak gibi :)

hersey olacagina varir
üstünde düsündükce gözünde büyür sacmaliga yol alir..
görüsürsünüz elbet ..sizi davet ederler yakinda
insanin dostu olmasi cok önemli
iyi anlastiginiza göre gerisi gelir merak etme

Calisiyosa sana tek vakit ayirmasini bekleme tabii ki bi haftasonu var kocasini birakip sana mi vakit ayirsin :) zaten kocalariniz da arkadas, ikili takilirsiniz rahat rahat

Aynen oyle cok yakin iki kiz arkadas moduna gecemeyiz is guc malum onlari dusundum hep zaten oyuzden sinirli yakin arkadas olabiliriz heralde gerci kiza esimle yazin dusundugum plani anlatmistim laf arasinda oda direk bizde boyle boyle dusunuyoruz beraber gidebiliriz filan yapti yani oda sevdi muhtemelen ama uzun periyodlarda gorusebiliriz sadece diye dusunuyorum o daha dogru olur herhalde

bencede canım.herşeyin aşırısı zarar.sen o dozu ayarlayabilecek birisin ben bunu hissettim.tatile gidecek kadar severseniz birbirinizi nasıl hissediyorsan öyle yaparsın :) daha tam tanımıyorsun sonuçta.

Calisiyosa sana tek vakit ayirmasini bekleme tabii ki bi haftasonu var kocasini birakip sana mi vakit ayirsin :) zaten kocalariniz da arkadas, ikili takilirsiniz rahat rahat

Aynen oyuzden tutup oyle bir teklif yapmam haftaicine ancak
Haftasonu ayda 1-2 defa esli yada yalniz gorussek yeter gibi sanki ne cok ara acilsin ne cok dipdibe olsun diyorum boylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…