Niye kastın bukadar yahu:) bırak akışına sevıyelı ol kırmızını çizgini bilsin yeter insanlara karsı zaten sevıyelıysen karsındakı yüzsüz olmadıgı sürece sıkıntı olmaz herkez yerını bılır:) bıdahaki görüşmeyede onlar nasıl sıze geldıyse sizde onlara öyle gıdersınız
Esli gorusmussunuz ve size ilk onlar gelmis, esin arkadasina bigun size gelelim desin al bi ev hediyesi gidin beraber bence
Evlenince boyut degistirmiyosun ya neden bekarkenki gibi arkadas olamayacaksin anlayamadim..zaten esi de esinin arkadasiymis..
onlar size gelmiş ya sıra sizde.biraz süre geçsin siz gidersiniz.muhabbetiniz ilerler.sen sanırım aşırı samimi olmadan güzel bi arkadaşlığınız olsun istiyorsun değil mi
Esli gittiginizde laf arasida YA BEN SENI COK SEVDIM BURDA DA YALNIZIM HAFTAICI KALK GELSENE BANA BI GUN LAFLARIZ falan de, sonra da bigun arayip davet edersin evineDoğru aradan bi 2 3 hafta filan geçsin madem karsilik olarak bu seferde musait olduklari zamanda biz ziyaret edelim barıama iste umarım eşli haricindede kiz kiza takilabilecegim bi arkadas haline gelebiliriz bakalimmm artik
Normalde soğuk kanlı bi yapıdaysan, sıcak veya şirin görünmeye çalışırken o mimikler falan üstünde çok eğreti durabiliyor, kendimden biliyorum.
Onçün, kasma, ekstra sıcak davranmaya da çalışma. Ama bi yakınlık belirtisi gösterebilmek için "işte ben de böyle soğuk kanlıyım ama senden hoşlandım" imajı vermek için kek yapıp evine gitmek gerçekten de iyi fikir, yabana atma.
Canım karsındakı ınsanlar ıyımı kötümü zaten bi görüşmede anlayamazsan.dedıgım gıbı sende eşinle onların sıze geldıgı gıbı gıt. Hemen anlayamasanda bır kac gorusmeden sonra en azından nasıl bırılerı oldugunu anlayacak kadar ön izlenim olusur kafanda. Ondan sonrada ya samımı olursun yada diyalogu kesersinNebiliyim niye kastım dedim ya ben anlaşmasi zorinsanim ve uzun zamandir dogru duzgun arkadas olara kimseyle muhattap olmadim özlemişim demekki ama yeni tanişinca ne uygundur degildir bilemedim evli ciftler olunca isinde gucunde herkes bekarken ki gibi arkadaslik kuramam gibide geliyor -.
anladım canım :) eşinle bide siz gidin oturmaya.muhabbetiniz bu sefer dahada samimi olur ikinci görüşme olunca.sonrasında telefonla ararsın hal hatır sormak için.eğer karşılığında oda ararsa öylece ilerler gider.zaten çalışan insanlarmışınız aşırı samimiyet olmaz canım.ona göre dozunu ayarlarsın.Hah aynen oyleeee tam ustune bastinne cok siradan olsun istiyorum nede coook yakin ama vakit gecirmek isteyecegim biri o cizgi iste
Esli gittiginizde laf arasida YA BEN SENI COK SEVDIM BURDA DA YALNIZIM HAFTAICI KALK GELSENE BANA BI GUN LAFLARIZ falan de, sonra da bigun arayip davet edersin evine
Calisiyosa sana tek vakit ayirmasini bekleme tabii ki bi haftasonu var kocasini birakip sana mi vakit ayirsin :) zaten kocalariniz da arkadas, ikili takilirsiniz rahat rahatYok hafta icleri davet edemem kiz calisiyor onuda dusundum dinlenmek ister mi bilmiyorum dedim ya rahatsizlik vermeden yakin olabilmek lazim fazla dusunuyorum galibaee hafta sonuda belki esiyle olmak ister ki bende isterim yani o bakimdan bekarliktaki gibi bi arkadaslik pek olmayacak gibi muhtemelen esli biraraya geliriz yada coook nadiren bi haftasonu anca artik oyle olcak gibi :)
anladım canım :) eşinle bide siz gidin oturmaya.muhabbetiniz bu sefer dahada samimi olur ikinci görüşme olunca.sonrasında telefonla ararsın hal hatır sormak için.eğer karşılığında oda ararsa öylece ilerler gider.zaten çalışan insanlarmışınız aşırı samimiyet olmaz canım.ona göre dozunu ayarlarsın.
bencede canım.herşeyin aşırısı zarar.sen o dozu ayarlayabilecek birisin ben bunu hissettim.tatile gidecek kadar severseniz birbirinizi nasıl hissediyorsan öyle yaparsın :) daha tam tanımıyorsun sonuçta.Aynen oyle cok yakin iki kiz arkadas moduna gecemeyiz is guc malum onlari dusundum hep zaten oyuzden sinirli yakin arkadas olabiliriz heralde gerci kiza esimle yazin dusundugum plani anlatmistim laf arasinda oda direk bizde boyle boyle dusunuyoruz beraber gidebiliriz filan yapti yani oda sevdi muhtemelen ama uzun periyodlarda gorusebiliriz sadece diye dusunuyorum o daha dogru olur herhalde
Calisiyosa sana tek vakit ayirmasini bekleme tabii ki bi haftasonu var kocasini birakip sana mi vakit ayirsin :) zaten kocalariniz da arkadas, ikili takilirsiniz rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?