bencede canım.herşeyin aşırısı zarar.sen o dozu ayarlayabilecek birisin ben bunu hissettim.tatile gidecek kadar severseniz birbirinizi nasıl hissediyorsan öyle yaparsın :) daha tam tanımıyorsun sonuçta.
aynen canım en güzeli.bence sen soğuk nevale değilsin.sadece hemen kaynaşamıyorsun ama sevdiğindede çok değer veriyorsun :)Yok o kibarlik yapti sevdiginden oyle birliktede gidebiliriz dedi muhtemelen ben hemen atlayip plan kurmadim zaten ozaman bi gelsinde hala iyiysek neden olmasin
İlk onlar size geldiğine göre yakın zamanda onların sizi kendi evlerine davet etmesi gerekir zaten. En olmadı eşine söylersin çiftli bir randevu ayarlayıverir. Bazı şeyler üzerinde çok düşünmeye gerek yok, kız da senden elektrik aldıysa zaten bir şekilde arkadaş olacaksınız.
En doğrusunu yapıyorsun bence...Ya oyle tabide siniri iyi ayarlamak istiyorum ne rahatsiz olayim ne rahatsiz edeyim seviyeli ama yakin arkadaslik olsun diye bakiyorum muhtemelen eşime citlatirimo ayarlasin ustunden biraz gecince
En doğrusunu yapıyorsun bence...
Iyi geceler
Not:Yıllar sonra kafasina uygun arkadaş goren masum ķöylü :))))
Bence zamana birak. Yavas yavas tani. Insanlara belli olmuyor.
Tabi cokta ustelememde hani diger yorumlardada belirttigim gibi evli olunca insan hassas olmak istiyor hani denge nasil iyi kurarim rahatsizlik vermiyeyim hem yakin olalim hem seviyeli tutayim nerden basliyim diye fazla dusundum bekar kiz olsam oda bekar olsa cok sallamazdim zaten estigi gibi gorusulurdu :)) bide evet iyi tanimakta lazimda bende kolay kolay kimse uzun uzun muhabbet edemezbende etmem cok duvar gibiyimdir ama 40 yilda bir isininca .. bi kiz arkadasla keyifli sohbet etmeyi biraz ozlemisim dedim tabi :))
Ben de cok ozledim. Soyle karsilikli kahve icip keyifli bir sohbeti cok ariyorum. Bir yandan da insanlara guven olmuyor. artik insanoglu cok acimasiz ve bencil.
Iyi geceler
Evvett ,şöyle bir başlıyayım..
Benim hiiiç arkadaşım yok bundanda şikayetlenmiyorum hiç ,çok fazla arkadaş iliskilerine önem vermiyorum zaten tek cocuktum yalniz buyudum.
Evlenmeden once bazi arkadaşlarim vardi tabi ki ama evlenip başka sehre geldim ,5 ayı geçti kimseyle arkadaş olmadim. 3 tane gorumce var, elti var filan ama hicbiriyle fazla iletisime gecmedim bir gorumcemle bir eltim yakin sayilir evleri ama hic oturmaya filanda gitmedim simdiye kadar onlarda pek gelmez eşimle gittim sadece oda sayılıdır yani
Gecen gun esim universiteden arkadaşiyla karsilasmiş oda evliymiş bize oturmaya gelmek istemişler banada soyledi tamam dedim.
Geldiler ben tabi her zaman ki soğuk nevale baş kosede oturmuş duruyorummuhabbete cok karismiyorum ,sonucta onlar birbirini oncende taniyor ben ne konusucam araya karisip her neyse yedik yemekleri filan mutfaga gectim sigara icecegim ,o kizda geldi biyerden muhabbet başladı ama bende nevalelik filan kalmadı sohbet akıyor resmen , gulmekten agrılar giriyor artik eşlerimizde bize katılıyor filan kız numaramı istedi verdim haberlesiriz diye yani hersey iyi guzel
Liseden en yakin bitane arkadasim vardi ama artik gorusmuyoruz bu kızı ona cok benzettim bu yuzden isindim belkide oyuzden onunla vakit gecirmeyi cok istiyorum amma velakin ben mesafeli biriyim bidaha nezaman gorusebiliriz ,naparız ,ne derim bilemiyorum bide evli barkli calisan insanlariz sonucta bekar zamanlarimdaki gibi olmaz heraldebiyandanda mesafe mi korumak istiyorum anlamsızca ...
Hiç cekingen ve utangac degilim ama cok mesafeliyim oyuzden kopru kurmak benim icin cok zor .. bosver diyorum ama uzun zamandan sonra keyifli sohbet ettigim ilk insan diyebilirim "esimden sonra"napsam da sicak davransam sonucta oda beni tam tanimiyor ... kek yap oturmaya git diceniz belki ama oda hic tarzim degil yada eşime mi soylesem kizi cok sevdim gidelim diye
kek yapıp oturmaya gitmek tarzın değilse civardaki bir kafeye davet edebilirsin kek börek işlerine sonra girersin tatlımIyi geceler
Evvett ,şöyle bir başlıyayım..
Benim hiiiç arkadaşım yok bundanda şikayetlenmiyorum hiç ,çok fazla arkadaş iliskilerine önem vermiyorum zaten tek cocuktum yalniz buyudum.
Evlenmeden once bazi arkadaşlarim vardi tabi ki ama evlenip başka sehre geldim ,5 ayı geçti kimseyle arkadaş olmadim. 3 tane gorumce var, elti var filan ama hicbiriyle fazla iletisime gecmedim bir gorumcemle bir eltim yakin sayilir evleri ama hic oturmaya filanda gitmedim simdiye kadar onlarda pek gelmez eşimle gittim sadece oda sayılıdır yani
Gecen gun esim universiteden arkadaşiyla karsilasmiş oda evliymiş bize oturmaya gelmek istemişler banada soyledi tamam dedim.
Geldiler ben tabi her zaman ki soğuk nevale baş kosede oturmuş duruyorummuhabbete cok karismiyorum ,sonucta onlar birbirini oncende taniyor ben ne konusucam araya karisip her neyse yedik yemekleri filan mutfaga gectim sigara icecegim ,o kizda geldi biyerden muhabbet başladı ama bende nevalelik filan kalmadı sohbet akıyor resmen , gulmekten agrılar giriyor artik eşlerimizde bize katılıyor filan kız numaramı istedi verdim haberlesiriz diye yani hersey iyi guzel
Liseden en yakin bitane arkadasim vardi ama artik gorusmuyoruz bu kızı ona cok benzettim bu yuzden isindim belkide oyuzden onunla vakit gecirmeyi cok istiyorum amma velakin ben mesafeli biriyim bidaha nezaman gorusebiliriz ,naparız ,ne derim bilemiyorum bide evli barkli calisan insanlariz sonucta bekar zamanlarimdaki gibi olmaz heraldebiyandanda mesafe mi korumak istiyorum anlamsızca ...
Hiç cekingen ve utangac degilim ama cok mesafeliyim oyuzden kopru kurmak benim icin cok zor .. bosver diyorum ama uzun zamandan sonra keyifli sohbet ettigim ilk insan diyebilirim "esimden sonra"napsam da sicak davransam sonucta oda beni tam tanimiyor ... kek yap oturmaya git diceniz belki ama oda hic tarzim degil yada eşime mi soylesem kizi cok sevdim gidelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?