Soğuk Nevale

bencede canım.herşeyin aşırısı zarar.sen o dozu ayarlayabilecek birisin ben bunu hissettim.tatile gidecek kadar severseniz birbirinizi nasıl hissediyorsan öyle yaparsın :) daha tam tanımıyorsun sonuçta.

Yok o kibarlik yapti sevdiginden oyle birliktede gidebiliriz dedi muhtemelen ben hemen atlayip plan kurmadim zaten ozaman bi gelsinde hala iyiysek neden olmasin

Yok o kibarlik yapti sevdiginden oyle birliktede gidebiliriz dedi muhtemelen ben hemen atlayip plan kurmadim zaten ozaman bi gelsinde hala iyiysek neden olmasin
aynen canım en güzeli.bence sen soğuk nevale değilsin.sadece hemen kaynaşamıyorsun ama sevdiğindede çok değer veriyorsun :)

İlk onlar size geldiğine göre yakın zamanda onların sizi kendi evlerine davet etmesi gerekir zaten. En olmadı eşine söylersin çiftli bir randevu ayarlayıverir. Bazı şeyler üzerinde çok düşünmeye gerek yok, kız da senden elektrik aldıysa zaten bir şekilde arkadaş olacaksınız.

Ya oyle tabide siniri iyi ayarlamak istiyorum ne rahatsiz olayim ne rahatsiz edeyim seviyeli ama yakin arkadaslik olsun diye bakiyorum muhtemelen eşime citlatirim o ayarlasin ustunden biraz gecince

Ya oyle tabide siniri iyi ayarlamak istiyorum ne rahatsiz olayim ne rahatsiz edeyim seviyeli ama yakin arkadaslik olsun diye bakiyorum muhtemelen eşime citlatirim o ayarlasin ustunden biraz gecince
En doğrusunu yapıyorsun bence...

En doğrusunu yapıyorsun bence...

Iste oyuzden dusunuyorum nezaman nereye ne sekilde davet etsem nasil yapsam diye ama onlara uyarsa ayda 1 veya 2 defa haftasonlari gorusuruz bi sekilde hani ne arayi cooook acalim nede dipdibe olalim tabi bunlar benim dememle olmaz karsi tarafta onemli oyuzden dikkat etmek istiyorum yoksa bekar olsam karsimdakide bekar bi kiz olsa zaten takilmam rahat olurda
ev sorumluluk eş is guc herkes hayatinda bende dahil oyuzden hassas durdum baya sanirim

Bence zamana birak. Yavas yavas tani. Insanlara belli olmuyor.

Tabi cokta ustelememde hani diger yorumlardada belirttigim gibi evli olunca insan hassas olmak istiyor hani denge nasil iyi kurarim rahatsizlik vermiyeyim hem yakin olalim hem seviyeli tutayim nerden basliyim diye fazla dusundum bekar kiz olsam oda bekar olsa cok sallamazdim zaten estigi gibi gorusulurdu :)) bide evet iyi tanimakta lazimda bende kolay kolay kimse uzun uzun muhabbet edemez bende etmem cok duvar gibiyimdir ama 40 yilda bir isininca .. bi kiz arkadasla keyifli sohbet etmeyi biraz ozlemisim dedim tabi :))

Ben de cok ozledim. Soyle karsilikli kahve icip keyifli bir sohbeti cok ariyorum. Bir yandan da insanlara guven olmuyor. artik insanoglu cok acimasiz ve bencil.

Ben de cok ozledim. Soyle karsilikli kahve icip keyifli bir sohbeti cok ariyorum. Bir yandan da insanlara guven olmuyor. artik insanoglu cok acimasiz ve bencil.

Aynen bende iste kiytiriktan sirf yalniz kalmiyim diye arkadas olmaktansa hep yalniz dururum cunku uyusmadimmi yok muhabbet ilerlemiyor bile zaten sarmiyor a bu kizla okadar akti ki cok keyifliydi simdilik bakalim iste sonrasi nolucak bilemiyorum cok sık olmasada ayda 1 veya iki tarafinda musait oldugu zamanlar cay kahveyle kiz kiza muhabbet etsek yeter kimsede rahatsiz olmaz boylece arada bir lazimmiş :)) iyi geliyor baya civik olmayan arkadaslik ,uyusmak zor bulunuyor cok :/

Valla şok oldum nasıl mı yapacaksınız kızı arayıp alışverişe gidelim mi ya da bana gelsene işin yoksa diyeceksiniz bu kadar basit. Kasmayın kendinizi bu kadar ya :)

canım seni anlar gibi oldum
ben de insanlarla balıklama bir ilişkiye giremem
girmek de istemem
eşimin evli arkadaşlarıyla görüşürüz
uzunca bir süre gözlemlemeden hanımlarla gündüz de görüşmeye çabalamam
yani özellikle çabalamam
olayları akışına bırakırım
siz anladığım kadarıyla onları yemeğe davet etmişiniz
şimdi davet sırası onlarda
onlar davet edince, siz de gidersiniz
duruma göre bu karşılıklı ziyaretlerler artar veya biter
daha sonra samimyet ilerlerse, dışarıda buluşmak için davet edebilirsin
mesela birlikte alışverişe çıkıp, sonrasında oturup bir kahve içebilir veya yemek yiyebilirsiniz

ayrıca neden kasıyorsun?
görgü kuralları içinde doğal olman yeterli

kek yapıp oturmaya gitmek tarzın değilse civardaki bir kafeye davet edebilirsin kek börek işlerine sonra girersin tatlım

ben çok sıcak, çok arkadaş canlısı bir insanım ama iş yerinde soğuk nevaleyim bende.
mesela şu an odada hararetli bi konuşma geçiyor ama ben en baştan bir iki şey söyleyip şimdi kenara çekildim.
sessiz sakin kk yı okuyorum.
ne alaka diyceksiniz halime gülesim geldi birden buraya da yazıyım dedim

Size gelmişler, telefon numaraları verilmiş, sizde eşinizle gidin bir gün oturmaya.
Ordayken sözleşin şuraya gidelim kahve içelim vs gibi. Sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten.

Müsait oluklarinda bi ziyaret edin hediyeli pastali vs.Sevdiginiz begendiginiz kadinsal şeyler kiyafet ayakkabi vs yokmu şurda var bura indirim bi bakalimmi vs bi bakmissiniz disardaa 1 ,2 saatlik bi gezi olur bi kahve vs icersinizz iyi olurr yani ben olsam bole yapardim

onlar nasıl oturmaya gelelim demiş..aradan 1-2 hafta geçsin siz onlara oturmaya gidin..

Valla benimde çok arkadaşım var ama hiçbiri bir işime yardım etmez koşmazinsanlarla mesafeli oluyorsun çok kendini beğenmiş diyorlar sıcak kanlı olursun konuşursun edersin geveze derler azıcık değer verirsin en ufak şeyde arkandan iş çevirir bazen bırakıp gidesim var insanların olmadığı bir yereakışına bırak hiçççç sıcak kanlı olayım şöyle böyle yapma çokda değer verme kaybeden sen olursun çağır kafeye için karşılıklı bi kahve yeterde artar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…