bırak dağınık kalsın gittiği yere kadar sıcak durmak istediysen dur bu senin savunma mekanizman olan soğuk nevaleliğini alıp götürmez rahat olIyi geceler
Evvett ,şöyle bir başlıyayım..
Benim hiiiç arkadaşım yok bundanda şikayetlenmiyorum hiç ,çok fazla arkadaş iliskilerine önem vermiyorum zaten tek cocuktum yalniz buyudum.
Evlenmeden once bazi arkadaşlarim vardi tabi ki ama evlenip başka sehre geldim ,5 ayı geçti kimseyle arkadaş olmadim. 3 tane gorumce var, elti var filan ama hicbiriyle fazla iletisime gecmedim bir gorumcemle bir eltim yakin sayilir evleri ama hic oturmaya filanda gitmedim simdiye kadar onlarda pek gelmez eşimle gittim sadece oda sayılıdır yani
Gecen gun esim universiteden arkadaşiyla karsilasmiş oda evliymiş bize oturmaya gelmek istemişler banada soyledi tamam dedim.
Geldiler ben tabi her zaman ki soğuk nevale baş kosede oturmuş duruyorummuhabbete cok karismiyorum ,sonucta onlar birbirini oncende taniyor ben ne konusucam araya karisip her neyse yedik yemekleri filan mutfaga gectim sigara icecegim ,o kizda geldi biyerden muhabbet başladı ama bende nevalelik filan kalmadı sohbet akıyor resmen , gulmekten agrılar giriyor artik eşlerimizde bize katılıyor filan kız numaramı istedi verdim haberlesiriz diye yani hersey iyi guzel
Liseden en yakin bitane arkadasim vardi ama artik gorusmuyoruz bu kızı ona cok benzettim bu yuzden isindim belkide oyuzden onunla vakit gecirmeyi cok istiyorum amma velakin ben mesafeli biriyim bidaha nezaman gorusebiliriz ,naparız ,ne derim bilemiyorum bide evli barkli calisan insanlariz sonucta bekar zamanlarimdaki gibi olmaz heraldebiyandanda mesafe mi korumak istiyorum anlamsızca ...
Hiç cekingen ve utangac degilim ama cok mesafeliyim oyuzden kopru kurmak benim icin cok zor .. bosver diyorum ama uzun zamandan sonra keyifli sohbet ettigim ilk insan diyebilirim "esimden sonra"napsam da sicak davransam sonucta oda beni tam tanimiyor ... kek yap oturmaya git diceniz belki ama oda hic tarzim degil yada eşime mi soylesem kizi cok sevdim gidelim diye
Not:Yıllar sonra kafasina uygun arkadaş goren masum ķöylü :))))
bırak dağınık kalsın gittiği yere kadar sıcak durmak istediysen dur bu senin savunma mekanizman olan soğuk nevaleliğini alıp götürmez rahat ol
bu kadar düşünce adamı yorar tamam istiyosunda belki için çok kaynadı yapamayacan o duvarları kuramayacan o zaman yeme kendini demedi demeSavunma degil zaten ona karşı soguk durmadigim icin sevdim kızı herkese o kadar yaklaşamıyorum ama evli ciftler oldugumuz icin azicik hassas olmam lazim bekar gibi kanki moduna giremeyiz sonucta seviyeli bir yakin arkadaslik kurmak istiyorum sinirlarda olsun istiyorum :))
canım seni anlar gibi oldum
ben de insanlarla balıklama bir ilişkiye giremem
girmek de istemem
eşimin evli arkadaşlarıyla görüşürüz
uzunca bir süre gözlemlemeden hanımlarla gündüz de görüşmeye çabalamam
yani özellikle çabalamam
olayları akışına bırakırım
siz anladığım kadarıyla onları yemeğe davet etmişiniz
şimdi davet sırası onlarda
onlar davet edince, siz de gidersiniz
duruma göre bu karşılıklı ziyaretlerler artar veya biter
daha sonra samimyet ilerlerse, dışarıda buluşmak için davet edebilirsin
mesela birlikte alışverişe çıkıp, sonrasında oturup bir kahve içebilir veya yemek yiyebilirsiniz
ayrıca neden kasıyorsun?
görgü kuralları içinde doğal olman yeterli
bu kadar düşünce adamı yorar tamam istiyosunda belki için çok kaynadı yapamayacan o duvarları kuramayacan o zaman yeme kendini demedi deme
Valla benimde çok arkadaşım var ama hiçbiri bir işime yardım etmez koşmazinsanlarla mesafeli oluyorsun çok kendini beğenmiş diyorlar sıcak kanlı olursun konuşursun edersin geveze derler azıcık değer verirsin en ufak şeyde arkandan iş çevirir bazen bırakıp gidesim var insanların olmadığı bir yere akışına bırak hiçççç sıcak kanlı olayım şöyle böyle yapma çokda değer verme kaybeden sen olursun çağır kafeye için karşılıklı bi kahve yeterde artar bile
onlar nasıl oturmaya gelelim demiş..aradan 1-2 hafta geçsin siz onlara oturmaya gidin..
hiç bir şey bekarlık gibi değil
ahhh ne güzeldi tabi gençlikte vardı
şimdi olsa da sınırlı ve belkide bi süre sonra sıkıcı olur..
o kızı bırakma sev onu
iyi oluyor arkadaş gezmesi..akşamları dışardada buluşursunuz aradaSoyledim zaten eşime bugun sevdim filan gidelim bir ara diyeadamda sasirdi
benim 15 yıllık arkadaşlığım bitti evlendikten sonraAynen bekarken guzeldi zaten yapcak bisey mi vardi gezmek okul :)))) simdi ev sorumluluk iş eş bekar gibi bi arkadaslik zaten bekleyemiyorsun cagirsan arasan bile 2 kere dusunursun musait midir ayip olur mu vs diye :)))
benim 15 yıllık arkadaşlığım bitti evlendikten sonra
görüşemediğim için kızdı küstü
bir sürü şey, en sonunda ya hep ya hiç dedik ve bitti
adam gibi arkadaşın olmucaksa hiç olmasın ne takıyorsun bu kelimeyi annen filan mı yakıştırıyor
kendime bir örneğin" pantolon" alacağım fikre ihtiyacım var benimle alışverişe gelir misin de meselaa
mutlaka alman gerekn bişeyler vardır
canım o da evliydi.Dimi iste bekar gibi olmuyor :))) muhtemelen o bekardi eskisi gibi olsun istemistir ama olmuyor malesef simdi bizde iki tarafta evli belli sinirlar icinde bi arkadaslik olmasi gerekiyor bunlari bastan koymakta lazım
canım o da evliydi.
ama eşi çok rahat tavırları olan biraz cıvık mı desem ne desem o tarz biriydi.
benim kide ağır abi, olmadı anlaşamadılar
ee bizde çalışıyoruz h.içi. hafta sonu da olmuyor bir türlü.
eşlerin uyumu da çok önemli bu nedenle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?