Soğuk Nevale

bırak dağınık kalsın gittiği yere kadar sıcak durmak istediysen dur bu senin savunma mekanizman olan soğuk nevaleliğini alıp götürmez rahat ol

bırak dağınık kalsın gittiği yere kadar sıcak durmak istediysen dur bu senin savunma mekanizman olan soğuk nevaleliğini alıp götürmez rahat ol

Savunma degil zaten ona karşı soguk durmadigim icin sevdim kızı herkese o kadar yaklaşamıyorum ama evli ciftler oldugumuz icin azicik hassas olmam lazim bekar gibi kanki moduna giremeyiz sonucta seviyeli bir yakin arkadaslik kurmak istiyorum sinirlarda olsun istiyorum :))

bu kadar düşünce adamı yorar tamam istiyosunda belki için çok kaynadı yapamayacan o duvarları kuramayacan o zaman yeme kendini demedi deme

Bende cabalamam illa gorusucez diye ama cok uzun bi zaman oldu kiz kiza oturup biriyle konusmayalı hani herkeslede konusmuyorum benim yerine göre degil sizin gibi her insana oyleyim yaklaşmıyorum elimde degil oyuzden bu kizla anlasabilince arkadaş olalim istedim ama bekar kafasinada gitmek istemiyorum evli insanlar oldugumuz icin kimseye rahatsizlik vermeden ne uzak ya ne cok yakin iyi bi arkadsslik kurmak istiyorum olursa hassas davranasim tuttu fazla dusundum

bu kadar düşünce adamı yorar tamam istiyosunda belki için çok kaynadı yapamayacan o duvarları kuramayacan o zaman yeme kendini demedi deme

Yok içim ısındıda o kadarda cıvık iliski kurmam diger yorumlardada dedigim gibi ben bekar bi kiz olsam karsimdakide oyle olsa sallamamda evli olunca kimseye rahatsizlik vermeyecek ve belli olculerde yakin olunabilecek bi iliski kurmam lazim iyi gelecek galibs bana otesi yok yerimi bilirim

Bence kendini fazla kasma.. Tam kafana göre birini bulmuşken elinden kaçırma derim.. Bu demek değildir ki laubali ol.. Sadece bu şekilde devam et

Amacimda o zaten belli aralikla oturup konusabilecegim biri olmasi cok fazla degil zaten kimseden yardimima kossun ic ice olalim diye beklentim yok uygun birini bulunca sohbet etmeyi seviyorum sadece

hiç bir şey bekarlık gibi değil
ahhh ne güzeldi tabi gençlikte vardı
şimdi olsa da sınırlı ve belkide bi süre sonra sıkıcı olur..
o kızı bırakma sev onu

hiç bir şey bekarlık gibi değil
ahhh ne güzeldi tabi gençlikte vardı
şimdi olsa da sınırlı ve belkide bi süre sonra sıkıcı olur..
o kızı bırakma sev onu

Aynen bekarken guzeldi zaten yapcak bisey mi vardi gezmek okul :)))) simdi ev sorumluluk iş eş bekar gibi bi arkadaslik zaten bekleyemiyorsun cagirsan arasan bile 2 kere dusunursun musait midir ayip olur mu vs diye :)))

Aynen bekarken guzeldi zaten yapcak bisey mi vardi gezmek okul :)))) simdi ev sorumluluk iş eş bekar gibi bi arkadaslik zaten bekleyemiyorsun cagirsan arasan bile 2 kere dusunursun musait midir ayip olur mu vs diye :)))
benim 15 yıllık arkadaşlığım bitti evlendikten sonra
görüşemediğim için kızdı küstü
bir sürü şey, en sonunda ya hep ya hiç dedik ve bitti

adam gibi arkadaşın olmucaksa hiç olmasın ne takıyorsun bu kelimeyi annen filan mı yakıştırıyor

benim 15 yıllık arkadaşlığım bitti evlendikten sonra
görüşemediğim için kızdı küstü
bir sürü şey, en sonunda ya hep ya hiç dedik ve bitti

Dimi iste bekar gibi olmuyor :))) muhtemelen o bekardi eskisi gibi olsun istemistir ama olmuyor malesef simdi bizde iki tarafta evli belli sinirlar icinde bi arkadaslik olmasi gerekiyor bunlari bastan koymakta lazım

kendime bir örneğin" pantolon" alacağım fikre ihtiyacım var benimle alışverişe gelir misin de meselaa
mutlaka alman gerekn bişeyler vardır

adam gibi arkadaşın olmucaksa hiç olmasın ne takıyorsun bu kelimeyi annen filan mı yakıştırıyor

Arkadassizliktan sikayet etmedigimi soyledim :))) cunku genelde soguk dururum uyumsuz arkadsliktansa yalniz durdum simdiye kadar herkesede mesafeliyim ama bu kizi sevdim uzun zaman sonra oyuzden arkadas olmak istiyorum oda baya isindi bana ama evli is guc sahibi insanlar oldugumuz icin bekar kafasiyla hareket edemem belli sinirlar koyarak yakin olmak istiyorum ona gore adim atmam lazim ki kimseye rahatsizlik vermeyelim o yani

kendime bir örneğin" pantolon" alacağım fikre ihtiyacım var benimle alışverişe gelir misin de meselaa
mutlaka alman gerekn bişeyler vardır

Numarasini verirken o soyledi birlikte alisverise gideriz diye en nefret ettigim seyde avmler kiyafet ihtiyacim varsa cok hizli bi alisveris yapip cikiyorum ben oyle magaza magaza gezip icerde vakit gecirmekten hoslanmiyorum yoksa aklima geldi

Dimi iste bekar gibi olmuyor :))) muhtemelen o bekardi eskisi gibi olsun istemistir ama olmuyor malesef simdi bizde iki tarafta evli belli sinirlar icinde bi arkadaslik olmasi gerekiyor bunlari bastan koymakta lazım
canım o da evliydi.
ama eşi çok rahat tavırları olan biraz cıvık mı desem ne desem o tarz biriydi.
benim kide ağır abi, olmadı anlaşamadılar
ee bizde çalışıyoruz h.içi. hafta sonu da olmuyor bir türlü.
eşlerin uyumu da çok önemli bu nedenle..

Anladım .. oylede zor benimkinin universiteden sevdigi bi arkadasi zaten adam, esinide ben sevdim o açıdan problem olmazda dedigin gibi hafta ici gorusulmez zaten zor olur artik ayda 1 filan haftasonu plani yapsakta yeter bana hic yoktan bende cok ic ice olmak istemiyorum zaten herkesin kendi hayati var neticede

en iyi fikir eşinizin arkadasınıza size gelmek istiyoruz demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…