Soğuk nevale

Ben normalde çok sıcak kanlıyımdım. Ama eşim sevgililk dönemimizde beni sevmiyosun sevgini hissetmiyorum diyip duruyodu.. Bende düşündüm taşındım ve onun ismi yazan gümüş bir kolye aldım kendime. Birde ikimizin resmi olan bir kol saati yaptırdım. Dedim kii.. Seni o kadar çok seviyorum kii her dakika her saniye yanımda hissetmek için saatimi yaptırdım.. O kadar çook seviyorum kii kalbime yakın ol diye ismini boynuma taktım demiştim.. Ayy şuan anlatınca basit gibi geliyor ama o an güzeldi yanii :) Bide onun mutlulugunu görünce daha mutlu olmuştumm :KK200:

Ben sinirlari zorluyorum ama biraz :) kesinlikle öyle et duskunlugu yok. Ben demeden seni seviyorum de bana diyo ben demeden bi askim sevgilim de diyo bunlar beni mutluluktan ucurur diyo ama 1 2 diyorum sonra tik yok. Istiyorum degismek ama ugras vermiyorum bunun icin. Dediginiz gibi oda bana sorar ozledin mi beni diye Hayır derim hic mi der hic derim bende seni cok ozledim der mesela. Anliyo az cok artik benim sirnasik mic mic bi insan olmadigimi ama ona karsi oyle olmami sevmiyor ve bence haklida

özlemedim nedir?! Bak bu olmadi simdi. Bunun sirnasik mic mic olmakla ilgiside yokki. Aranizdaki bag ve sevgiyle alakalidir bence. Bilemedim

Valla ben de soğuk nevalenin tekiyim ama eşime karşı değil. Aşk beni kabuğumdan çıkardı resmen.
Öncesi sonrası diye gösterseler şaşarsın.
Hala dışarıya karşı mesafeliyim tabi orası ayrı.

Hiç kendin ol yapay durur falan diyemeyeceğim çünkü sevdiğin kişiye açık olmak şart gerçekten. Karşında ki senin ne düşündüğünden emin olmak ister.
Bir kaç kere kendini zorla o sözleri söylemeye devamı gelir. Hatta sen bile şaşarsın. Ama bu his gerçekten seviyorsan olur.

Ben sinirlari zorluyorum ama biraz :) kesinlikle öyle et duskunlugu yok. Ben demeden seni seviyorum de bana diyo ben demeden bi askim sevgilim de diyo bunlar beni mutluluktan ucurur diyo ama 1 2 diyorum sonra tik yok. Istiyorum degismek ama ugras vermiyorum bunun icin. Dediginiz gibi oda bana sorar ozledin mi beni diye Hayır derim hic mi der hic derim bende seni cok ozledim der mesela. Anliyo az cok artik benim sirnasik mic mic bi insan olmadigimi ama ona karsi oyle olmami sevmiyor ve bence haklida

Ben bu kısmı görmeden yorum yazdım 'Özledin mi?' sorusuna 'hayır' ve 'hiç' diye mi cevap veriyorsun?!!!
Çok özledim demek sırnaşıklık değildir ki.

Bunu bana eşimin yaptığını düşünüyorum da o hafta boşanır daha fazla vaktini almazdım sanırım.

Bunun şımarık mıç mıç bir insan olmamakla bir ilgisi yok.
Sevdiginden emin misin, yoksa sadece iyi bir insan, iyi anlaşıyoruz modunda bir birliktelik mi.
Seviyorsan üstüne atlamak istersin, bu kadar :110::KK48:

Bence de sevmiyorsunuz
Vakit çalmayın sizin de vaktiniz
Ben dışarda ne kadar soğuk biri olsam da
Nişanlımın yanında şımarığın tekiyim:KK70::KK70:

soğuk nevale değil allah tarafından cilve eksikliğim var benim :KK53::KK53: çok ciddiyimdir hele toplu taşımada bırak sevgili demeyi arkadaş bile demzler herhangi biri gibi koltuga otururum oda yanıma oturur camdan dışarı bakırım yol boyunca konuşmam sevmiyorum sonuç adam sevmediğimi söyleye söyleye ayrıldı :rolleyes::rolleyes::KK45::KK45:

:)
soğuk nevale değil allah tarafından cilve eksikliğim var benim :KK53::KK53: çok ciddiyimdir hele toplu taşımada bırak sevgili demeyi arkadaş bile demzler herhangi biri gibi koltuga otururum oda yanıma oturur camdan dışarı bakırım yol boyunca konuşmam sevmiyorum sonuç adam sevmediğimi söyleye söyleye ayrıldı :rolleyes::rolleyes::KK45::KK45:
eveet :) arkadaşın hayatını size örnek olarak göstererek lafa başlayayım..Erkek arkadaşınız ayrılmış neden..ilgisizlikten..aynı konudan kaç tane gördüm burda..bu sefer mağdur KK üyeleriydi..Bu adam vurdumduymaz..mesaj atarım 3 günde anca cvp atar..HÖDÜK..Seni seviyorum demekten aciz...ODUN..Vay efendim hiç çicek almadı..süpriz yapmadı..hurraaa gelsin yorumlar. KK dan:KK53: Daha öncede buraya yazmıştım..bi felsefik söz var..Çiçeğe az su verirsen kurur..Çok dökersen dibi çürür..iş kararında yapmakta...ilgi alak göstermezsen kafasında herkes kurar..ya bu beni sevmiyor mu diye..seviyorsanız gidin söyleyin bence :KK33: gibi gıcık bi espiryle konuyu kapatıyorum saygılar :p

Annem olsa Allah tependen baksın derdi :KK45:

Ben normalde çok sıcak kanlıyımdım. Ama eşim sevgililk dönemimizde beni sevmiyosun sevgini hissetmiyorum diyip duruyodu.. Bende düşündüm taşındım ve onun ismi yazan gümüş bir kolye aldım kendime. Birde ikimizin resmi olan bir kol saati yaptırdım. Dedim kii.. Seni o kadar çok seviyorum kii her dakika her saniye yanımda hissetmek için saatimi yaptırdım.. O kadar çook seviyorum kii kalbime yakın ol diye ismini boynuma taktım demiştim.. Ayy şuan anlatınca basit gibi geliyor ama o an güzeldi yanii :) Bide onun mutlulugunu görünce daha mutlu olmuştumm :KK200:
vay vay vay:KK14: bu teknik başarıyla şahsım tarafından kayıt altına alınmıştır..zamanı geldiğinde sinsice patenti bana aitmiş gibi kullanılacaktir hi hi:KK53::KK70::KK70:

:)

eveet :) arkadaşın hayatını size örnek olarak göstererek lafa başlayayım..Erkek arkadaşınız ayrılmış neden..ilgisizlikten..aynı konudan kaç tane gördüm burda..bu sefer mağdur KK üyeleriydi..Bu adam vurdumduymaz..mesaj atarım 3 günde anca cvp atar..HÖDÜK..Seni seviyorum demekten aciz...ODUN..Vay efendim hiç çicek almadı..süpriz yapmadı..hurraaa gelsin yorumlar. KK dan:KK53: Daha öncede buraya yazmıştım..bi felsefik söz var..Çiçeğe az su verirsen kurur..Çok dökersen dibi çürür..iş kararında yapmakta...ilgi alak göstermezsen kafasında herkes kurar..ya bu beni sevmiyor mu diye..seviyorsanız gidin söyleyin bence :KK33: gibi gıcık bi espiryle konuyu kapatıyorum saygılar :p
içimden gelmiyor ben aşkım canım demezdim hep hocam derdim biraz ağız alışkanlığı birazda sinir olması hoşuma gidiyordu aşkım seni seviyorum diyince adam şoka giriyordu :KK53::KK53: ayrılma mevzusu farklı bizim aldatma var işin içinde :stop:

Annem olsa Allah tependen baksın derdi :KK45:
ne yapayım içimden gelmiyor benim ona karşı sevgi anlayışım göbeğini sıktırıp gözünden yaş getirmekti zavallım seste çıkarmazdı annesi görse öldürürüdü beni beyaz tenli morarıyordu :KK71::KK71: ne günlerdi ya bileydim kopartırdım etini :KK19:

Arkadaslaar. Erkek arkadasimla tek kavgamiz benim soguk olmam. Ve isin kotusu haklı adam. 2 yıldır beraberiz ve ben yapim geregi slguk bi insanim 1 bucuk yil ayni sehirdeydik simdi 6 7 aydir ayri yerlerdeyiz ayda 1 belki 2 görüşüyoruz. Yaninda oldugumda bi sorun olmadigini ama uzaktauken cok soğuk oldugumu soyluyor ve dun yine bu yuzden kavga ettik onu sevmedigimi vs soyledi.Simdi pazar gunu benim dogum gunum ve o gelecek. Ben sana sevdigimi yaptıklarımla gösteriyorum sende goster dedi bende pazar gel gostericem dedim. Simdi ben napicam bu çocuğa hala sevdigimi anlasin diye oyle askim sevgilim su bu diyemem sarilip duramam surekli yapim geregi ona bi askim desem bile mutlu oluyo ama yapamiyorum. Pazar gunu icin fikir rica ediyorum sizlerden
Kendiniz gibi biriyle olmayı deneyin o zaman sorun çıkmaz bence ;) Böyle biyerde yine patlak verir çünkü :(

Bence sizde ona bir hediye alın, şaşırtın onu kimse bu duruma katlanmaz . Etrafta öyle insanlar var ki onları görünce ilerde kıyaslamaya gidecek. Bende pek sevemem soğuk duruşlu bakışlı insanları ama tabi apınız buysa bieazcık çabalayın derim. Yarın bir gün evleneceksin ailesi de fark edecek bu durumu.
Sevdiği bir filmin biletini alabilirsin ,yada gelmeden önce çiçek sepetinden ona kek kurabiye tarzı gurmeler var onlardan yollayabilirsin hiç aklına gelmez yani böyle birşey yapacağın çok şaşırtmış olursun

bende soğuk nevale olanlardanım. birisi bana bir taktik vermişti, onu paylaşıcağım. yağmıyorsan bile gürle diye bir laf varmış. yani boş, sessiz, soğuk durma, senin orda olduğun hareketlerinden, konuşmalarından belli olsunmuş.

Mıç mıç olmak değil, sizden 1-2 güzel söz isteyecek kadar basit şeyler. "Beni özledin mi" gibi bir soruya soğuk soğuk hayır demek de odunluk oluyor biraz kusura bakmayın. Burada konu açılsa, bunu erkek kıza demiş olsa görmeyin burada o adama saydırılanı... kadın deyince de aynı şey işte. İnsan soğuk yapılı olur filan da, odun gibi olmak farklı bir şey. İnsanlara karşısında duvarla konuşuyor hissi veriyorsanız orada bir durup kendinize bakacaksınız işte. Azıcık kendinizi eğitin bence.

bende herkese öyleyim..
ama kocama çok yılışırım..
ah ona da olsam..olamıyom..
görünce ıssırasım geliyo:KK53:

Back
X