• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğuk nevale

Başlığı görünce bana sesleniyosunuz sandım :KK53:
Bende genele bakılınca soğuk bi tipimdir
Ama eşimde bundan memnun
Her yerde her an mıç mıç olmayı sevmem
Arkadaşlık kurmam bile zaman alır, ha deyince kanki canki olamam.
Yapı bu zorla şöyle olayım deme, seversen bi tık ilerliyosun zaten eski halinden

Konudan bağımsız yazıyorum:KK17: Özür dilerim:110:
Çekirge ben senin soğuk bir insan olduğuna inanamıyorum gerçekten.
Aksine bana çok sıcak sempatik samimi geliyorsun. :KK8::KK51:
Böyle anında ortamı sıcaklığıyla çekip çeviren tipler var ya
Onlara benzetiyorum ben seni aksine:KK22:

Konudan bağımsız yazıyorum:KK17: Özür dilerim:110:
Çekirge ben senin soğuk bir insan olduğuna inanamıyorum gerçekten.
Aksine bana çok sıcak sempatik samimi geliyorsun. :KK8::KK51:
Böyle anında ortamı sıcaklığıyla çekip çeviren tipler var ya
Onlara benzetiyorum ben seni aksine:KK22:
Samimi olunca evet çenem durmaz :KK53:
Ama samimi olana kadar ha ben ha duvar
Ortasını bulsam iyiydi
Teşekkür ederim, tabi kkda da uzun zamandır varım daha rahat yazıyorum eskiye oranla

beni özledin mi dediğinde özlemedim derken ,utandığınız için mi özlemedim diyorsunuz yoksa gerçekten özlemediğiniz için mi
Utandigim icin heralde. Kucuklukten hep biraz ezik yetistirildim cekiniyorum askim demeye ozledim demeye sevdigimi söylemeye. Sevmedigimi soyleyen arkadaslar olmus ama oyle bisey olsa neden zamanimi suan burada harciyim onu mutlu etmek icin size sorayim ?

Şimdi ne desem bilemedim. Bende soğuk nevaleyimdir dışarıya karşı, önceden hayatıma giren insanlara bırak aşkım, sevgilim demeyi canım falan diyordum o da zorla içimden gelmiyordu. Sokakta sarılmak, öpmek falan mümkün değil. Ama şimdi sevgilime sarılmazsam işim kötü gidecek sanki:KK68: Acaba kendini kasıyor musun, rahat değil misin onunlayken? Sürekli kontrol halindeysen bundan olabilir.

Gelelim ne yapabileceğine... Ona hissettiklerini madem söyleyemiyorsun yaz:cool:
Onunlayken nasıl hissettiğini, onsuz kalınca yaşadığın boşluğu, onunla gelecek planlarını...
Ama bunları gerçekten hissedersen yazabilirsin.

Ona bir hediye al mesela, atkı olur sürekli çay/kahve içiyorsa kupa olur. Benim hayatımda olmasan eksik kalırdım gibi içinden gelen bir sözü iliştir kağıda altına sevdiğin bir şiiri/şarkı sözünü ekle...

Eğer yeteneğin varsa onun için kurabiye yap içine yağlı kağıda yazılmış notlar ekleyip pişir, her kurabiye yeni bir not...

Birlikte geçirdiğiniz güzel anlardan resimler bastır, arkasına minicik notlar yaz...
Bu soylediklerinin cogunu yaptim aslinda :) atki ordum gecen yilbasi kurabiyeler pastalar yaptim kupa aldim resmimizin arkasina guzel seyler yazip ona verdim bi defter alip duygularimi ve paylastigimiz seyleri yazdım. Bazen bisey oldugunda telefondayken kapatta mesaj olarak at der :) yazabiliyorum ama konusamiyorum resmen

Utandigim icin heralde. Kucuklukten hep biraz ezik yetistirildim cekiniyorum askim demeye ozledim demeye sevdigimi söylemeye. Sevmedigimi soyleyen arkadaslar olmus ama oyle bisey olsa neden zamanimi suan burada harciyim onu mutlu etmek icin size sorayim ?
Birden seni özledim demeye çekindin diyelim
Ama bunu sana o sorduğunda özlemedim diyorsan hiç mi dediğinde hiç diyorsan tabi ki insanlar duygun yok sanır ona karşı
Ben yazdım sevmiyosun demek ki diye, sevgi varsa özlem de olur çünkü. Özleyip sakladığını mı söylüyorsun ?

Ben normalde çok sıcak kanlıyımdım. Ama eşim sevgililk dönemimizde beni sevmiyosun sevgini hissetmiyorum diyip duruyodu.. Bende düşündüm taşındım ve onun ismi yazan gümüş bir kolye aldım kendime. Birde ikimizin resmi olan bir kol saati yaptırdım. Dedim kii.. Seni o kadar çok seviyorum kii her dakika her saniye yanımda hissetmek için saatimi yaptırdım.. O kadar çook seviyorum kii kalbime yakın ol diye ismini boynuma taktım demiştim.. Ayy şuan anlatınca basit gibi geliyor ama o an güzeldi yanii :) Bide onun mutlulugunu görünce daha mutlu olmuştumm :KK200:
Cok begendim saati suan alamam yaptiramam sanirim ama kolyeyi yapabilirim ve tesekkur ederim paylastiginiz icin cok hosuma gitti :)

Bence de sevmiyorsunuz
Vakit çalmayın sizin de vaktiniz
Ben dışarda ne kadar soğuk biri olsam da
Nişanlımın yanında şımarığın tekiyim:KK70::KK70:
Siz nisanlinizin yaninda sirnasiksiniz diye bu benim sevmedigim anlamina gelmez. Ben onu cok seviyorum ve onun icin uğraşıyorum suan. Karakter huy meselesi

Erkek arkadaşınla rolleri değişmişsiniz, bir daha değişin.
Kesinlikle o kiz ben erkek resmen. Birde su var yanyanayken bi sorunumuz yok zaten sokakta cok sirnasik olmamami anlayisla karsiliyo cunku guzelce aciklamasini yaptim o yuzden tek sorunumuz ayri oldugumuz 1 aylik sure

Birden seni özledim demeye çekindin diyelim
Ama bunu sana o sorduğunda özlemedim diyorsan hiç mi dediğinde hiç diyorsan tabi ki insanlar duygun yok sanır ona karşı
Ben yazdım sevmiyosun demek ki diye, sevgi varsa özlem de olur çünkü. Özleyip sakladığını mı söylüyorsun ?
Ozlemedim hic demem ciddi bi konusma degil ben onu arkadas esinin beni seviyor musun sorusuna hayir cevabini verdiğiicin paylastim. O zaman o arkadasada kocani sevmiyosun demeliyiz. Demek istedigim cogu seyi soyleyemiyorum ama o anliyo. Nasil o arkadasin kocası hayir demenin evet cok seviyorum demek oldugunu artik biliyosa benim erkek arkadaşımda ozlemedim dememin cook ozledim demek oldugunu biliyo. Cok fazla takilmis herkes bu konuya ama ciddi bi konusma olmaz bu asla

Ozlemedim hic demem ciddi bi konusma degil ben onu arkadas esinin beni seviyor musun sorusuna hayir cevabini verdiğiicin paylastim. O zaman o arkadasada kocani sevmiyosun demeliyiz. Demek istedigim cogu seyi soyleyemiyorum ama o anliyo. Nasil o arkadasin kocası hayir demenin evet cok seviyorum demek oldugunu artik biliyosa benim erkek arkadaşımda ozlemedim dememin cook ozledim demek oldugunu biliyo. Cok fazla takilmis herkes bu konuya ama ciddi bi konusma olmaz bu asla
O arkadaş dediğini de görmedim ama
Biri bana özlemiyorum hemde hiç dese ben sevmiyo der ayrılırım
Sizin yaptığınız fazla naz da aşık usandırmaz umarım

İki uçtan bahsediyorsunuz. Şımarık mıc mıc olmakla soğuk nevale olmak.
Sürekli canım cicim demeyin ama Her insan güzel söz duymak sevildiğini duymak ister
Bu kadar zor olmamalı sevdiğin biri için değişmek. Vıc vıc olmaya gerek yok ama hiç düşündünüz mü sürekli şikayet ettiğine göre belkide kendini sizin için değerli hissetmiyor

İki uçtan bahsediyorsunuz. Şımarık mıc mıc olmakla soğuk nevale olmak.
Sürekli canım cicim demeyin ama Her insan güzel söz duymak sevildiğini duymak ister
Bu kadar zor olmamalı sevdiğin biri için değişmek. Vıc vıc olmaya gerek yok ama hiç düşündünüz mü sürekli şikayet ettiğine göre belkide kendini sizin için değerli hissetmiyor
Evet o yuzden artik duygularimi saklamicam ozlediysem ozledim seviyosam seviyorum en azindan elimden geleni yapicam fazlasiyla

2 sene iyi sabretmisse sizi seviyor gercekten.Mıc mıc olmak degil zaten icten samimi davran heyecanini hissettir yeter.O da sen soguksun diye sevgini olcuyor ne yapsin artik.Ben pat diye soylerim negatif enerji veriyorsun diye karsi tarafa oyle bi durum olursa valla.Fakat yapınız buysa degismeniz zor ve boyle kabullenecek artik arkadasiniz.

Bende oyleydim zamanla asiliyo bu tarz seylet hic dert etmr. Bende bi donem dert etmistim fakat bi muddet sonra hicbiri kalmiyo zaten sende sasiriyosun :KK16:

Back
X