- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.923
- 408
Ben genel olarak kafasına her şeyi takan, en ufak detayına kadar inceleyen, sürekli aklında bir sonraki adım için hesaplar yapan biriyim.
Spontane biri hiçbir zaman olamadım.
Hal böyle olunca, insanların dediklerini de bazen fazla ciddiye alabiliyorum.
Genel olarak soğukkanlıyım, hoşlanmadığım insanlara cevap dahi vermem, söylediklerini duymam çok ileri gitmedikleri sürece.
Bazen düşünüyorum, cevap vermeyip soğukkanlı olmak, yokmuş gibi davranmak karşımızdaki insana cesaret mi veriyor?
İçimden, şuna bir laf söyleyeyim de sussun diyorum, dilime kadar geliyor, sonra en iyisi onu adam yerine koymayayım hem kalp kırmamış olurum, hem de ciddiye alınmadığını anlamış olur diye vazgeçiyorum.
Çoğu zaman cevabımı da oturtuyorum ama sonradan gerek var mıydı diye düşünüyorum ve pişman oluyorum.
Size asıl sormak istediğim şu.
Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
Sağlıklı ve doğru olan tavır sizce nedir?
Spontane biri hiçbir zaman olamadım.
Hal böyle olunca, insanların dediklerini de bazen fazla ciddiye alabiliyorum.
Genel olarak soğukkanlıyım, hoşlanmadığım insanlara cevap dahi vermem, söylediklerini duymam çok ileri gitmedikleri sürece.
Bazen düşünüyorum, cevap vermeyip soğukkanlı olmak, yokmuş gibi davranmak karşımızdaki insana cesaret mi veriyor?
İçimden, şuna bir laf söyleyeyim de sussun diyorum, dilime kadar geliyor, sonra en iyisi onu adam yerine koymayayım hem kalp kırmamış olurum, hem de ciddiye alınmadığını anlamış olur diye vazgeçiyorum.
Çoğu zaman cevabımı da oturtuyorum ama sonradan gerek var mıydı diye düşünüyorum ve pişman oluyorum.
Size asıl sormak istediğim şu.
Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?
Sağlıklı ve doğru olan tavır sizce nedir?