• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğuktan ders çalışamıyorum..

merhabalar:)

evimiz çok soğuk. dört öğrenciyiz. elektrik parası vs ortak malumunuz. hep yüksek geliyo elektrik sobası yaktığımız için. o yüzden yakamıyoruz artık.

gündüz sokağın gürültüsü araba sesi vs derken ben odaklanamıyorum gece çalışıyorum. haliyle geceleri daha soğuk olduğundan çok üşüyorum ellerim buz gibi oluyor.

elektrikli battaniye alsam da sandalyeme sersem ne kadar yakar? ne kadar artar fatura? bir de öyle durduk yere yangın falan çıkar mı ki?

hazır konu açılmışken son bir soru :p geceleri çalışıyorum, sabaha hayal meyal hatırlıyorum geceyi. verimli çalışma tüyolarınızı da ısınma tüyolarıyla beklerim:) çok teşekkür ederim:) eğer çok yakmaz diyorsanız kızlarla birer tek kişilik battaniye alıcaz:) bu arada hemen cevap veremeyebilirim konu sahibi kayıplara karıştı demeyin :-)
elektrikli battaniye pek öyle sarılınılacak battaniye değil. onu alıp yatağınızın altına sermeniz lazım. şöyle yapmanı tavsiye ederim,yatakta kendine bir ortam kur. battaniyeyi altına ser,o bütün yatağı ısıtacak zaten.içine gir. ayağına vs de termofor koyabilirsin.

var sobamız kömür sobası da var.

kömür sobasını korkudan yakamıyoruz malum hadi uyuyalım diyo insan gündüz okul gece ders. elektrik sobamız da var.
çook teşekkür ederiz ama çok güzel insanlarsınız ❤
Kömür sobasını yakarken içine biraz kömür biraz odun atın kömür daha uzun gider okuldan kaçta geliyorsunuz mesela 4 te geliyorsanız yakın yatıncaya kadar söner ama oda sıcak olur elektrikten daha uyguna gelir.Kömürler top kömür ise uzun süre gider 25 kg oluyor poşetlerin içine paylaştırırsınız poşetle koyabilirsiniz kürekle değil.Akşam 4-5 gibi yaksanız gece yatıncaya kadar söner.

Ayrıca çay makinesi-kettle-kahve makinesi bunlar varsa elektriği çok çeker.Bulaşık makinesini hergün açıyorsanız hergün açmayın iyice biriktirin öyle açın tost makinesini hergün kullanmayın eğer hergün açıyorsanız,ütü haftada bir gün toplu yapın ütüde çok çeker elektriği.

evimiz çok soğuk. dört öğrenciyiz. elektrik parası vs ortak malumunuz. hep yüksek geliyo elektrik sobası yaktığımız için. o yüzden yakamıyoruz artık.

gündüz sokağın gürültüsü araba sesi vs derken ben odaklanamıyorum gece çalışıyorum. haliyle geceleri daha soğuk olduğundan çok üşüyorum ellerim buz gibi oluyor.

elektrikli battaniye alsam da sandalyeme sersem ne kadar yakar? ne kadar artar fatura? bir de öyle durduk yere yangın falan çıkar mı ki?

hazır konu açılmışken son bir soru :p geceleri çalışıyorum, sabaha hayal meyal hatırlıyorum geceyi. verimli çalışma tüyolarınızı da ısınma tüyolarıyla beklerim:) çok teşekkür ederim:) eğer çok yakmaz diyorsanız kızlarla birer tek kişilik battaniye alıcaz:) bu arada hemen cevap veremeyebilirim konu sahibi kayıplara karıştı demeyin :-)

ablacım, inanki beş yıldır işsiz olmasam elektirik abone no nuzu alır yatırırdım her ay, öyle üzüldüm mesajıma. can-ı gönülden söylüyorum bak. inşallah okulunu bitir de böyle soğuklarda ders çalışma.

üç ay önce yatak ısınsın diye elektrikli battaniye yaktım çocuklara uyutmak için yanlarına uzandım dedim uyuduklarında kapatırım diye uyumuşuz oğlum kokuya uyandı bağırıyor bir şey yanıyor anne gözümü amamla mutfağa koştum bir şey yok odanın lambasını yatım iki kızım oğlu uyanmış yatağın içindeler o an yorganda ki dumanı fark ettim yorganı bir açtım yatak yorgan yeni yeni tutuşmaya başlamış nasıl bir bağırdıysan yanıyor yatak yanıyor diye 11 yaşında ki kızım fişi çekti hemen ıslak havluyla söndürdük sakın almayın ve kullanmayın oğlum uyanmasaydı 3 çocuğumla beraber yanarak ölecektik Rabbim ne bize nede başkasına göstersin.
Geçmiş olsun
Verilmiş sadakadır varmış

gündüzleri ders çalışamıyormuşsunuz ya parttime iş bakın bence kış doğalgaz yakmadan geçmiyor ne yazık ki :( Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm :(

var sobamız kömür sobası da var.

kömür sobasını korkudan yakamıyoruz malum hadi uyuyalım diyo insan gündüz okul gece ders. elektrik sobamız da var.
çook teşekkür ederiz ama çok güzel insanlarsınız ❤
ufo fılan yokmu ne kadar fazla gelebılır kı elektrık?

ay nolur yapmayın gerçekten bi yanım kötü hissediyo kendini ben sizi üzmek istemedim hiç :( ailelerimiz var ama elektrik çok geliyo diye vicdan yaptık biz.

allah hepinizden razı olsun siz nasıl insanlarsınız çok teşekkür ederim bilemiyorum ne diyeceğimi şuan..

ilimizi söylemeyeyim (:

allah hepinize gönlünün ekmeğini yedirsin inşallah❤

umarım bir gün daha güzel günleri de görürüm allah hepimize göstersin❤

sıcak sulu ev istiyorum yalnız en çok ona amin :p

Sizin eğitiminizi tamamlamanız herşeyden önemli. İlinizi söylerseniz ev yada ısınma alternatifi sunarız size. Söyleyin kızlar bunda çekinecek bir şey yok. Hepimiz geçtik benzer yollardan. Ders çalışırken uzun süre hareketsiz kalıyorsunuz üşümemelisiniz. Akşamdan beri dert ettim sizi

üzülmeyin lütfen❤ gündüz okul var ora daha sıcak:KK70: okulun kütüphanesi hamam hamammm :KK70:
öğrenci olmak gerçekten zor :( okul kütüphanesinde çalışsanız? hem gündüz daha yararlı olur hem de sessiz ortamda bir sürü kaynak ile desteklersiniz...inşallah bu günlerinizi ileride sıcacık şöminenizin başında sıcak çikolata yudumlarken gülümseyerek anımsarsınız:KK37:

Elektrik faturaniz cok gelmiş gercekten. Sürekli çalışan aletleri kapatın tasarruf olur belki. Ben de bu yil mezun oldum. Yurtta kaldığım icin barınma isinma problemim olmadı ama biliirm evde kalmak masraflı özellikle kışın. Bir kac ay fazla odeyin hasta olmayın. Soba onerisi gelmiş ama ben de korkarım senelerce sobali evde yaşadık hala dogalgaz yok. Elektrikli ısıtıcı kullanıyoruz fakir marka. Kışın full açtık geçen ay 200 gibi birşey geldi. Dört kisi aileyiz. Tv çamaşır makinası bilgisayarlad full acik. Belki kullandığıniz bişey daha fazla elektrik yakiyordur. Ona dikkat edim. Sömestr geldi evinize gidin mutlaka. Başarılar dilerim :)

Elektrik faturaniz cok gelmiş gercekten. Sürekli çalışan aletleri kapatın tasarruf olur belki. Ben de bu yil mezun oldum. Yurtta kaldığım icin barınma isinma problemim olmadı ama biliirm evde kalmak masraflı özellikle kışın. Bir kac ay fazla odeyin hasta olmayın. Soba onerisi gelmiş ama ben de korkarım senelerce sobali evde yaşadık hala dogalgaz yok. Elektrikli ısıtıcı kullanıyoruz fakir marka. Kışın full açtık geçen ay 200 gibi birşey geldi. Dört kisi aileyiz. Tv çamaşır makinası bilgisayarlad full acik. Belki kullandığıniz bişey daha fazla elektrik yakiyordur. Ona dikkat edim. Sömestr geldi evinize gidin mutlaka. Başarılar dilerim :)
teşekkürler hoşçakalın ❤

Öğrencilik günlerim geldi aklıma ama siz hata yapıyorsunuz bu şekil hastalıktan da kurtulamazsiniz çalıştığınızı da anlayamazsiniz bizim de ev sobaliydi çevreden kaymakamlıktan öğrenciyiz diye odun kömür yardımı yapıyorlardı en azından gündüz evde olan arkadaş yakıyordu akşam da sekiz gibi yakiyoduk uyuyana kadar köz oluyodu ztn bu zararı olmuodu en azından evin o buz soğuğu kiriliyodu battaniye yorganla olcak iş değil o sobanizi az yakın soğuk kirilsin

Back
X