Ayni problem bende de annemde de var.. Ustelik Norvec gibi dondurucu bir memlekette yasiyorum. Cok rahatsizlik edici bir hastalik. Bende de el ayak ve bacak sismesi kizarma ve kasinti olusuyor... Sicaga gecincede yanma basliyor. Anneminki daha ileri bir safhadaydi, cildine yagmur damlasi degse bile o bolge kizarip sisiyordu. Biz gercekten cok cektik. Anneminki birden gecti. Benimki hala devam ediyor. Gecirdiginiz rahatsizliklarla ortada kaybolup baslayabiliyor. Annemin gecirdigi bir rahatsizlik neden olmustu ve onunki iki yil kadar surdu. Ama bende kendimi bildim bileli var. Alerji hapi ise yaramisti. Ama o ilaci turkiyede bulamamistik ben yurtdisindan yollamistim. Ben de ise gittigimde bir sure eldivenlerimi cikarmiyorum. Cunku soguktan sicaga ani gecisler de alerjiyi daha da arttiriyor. Yavas yavas gecerseniz acisi biraz daha az oluyor. Ise yurumeye basladigimda once biraz eldivensiz yuruyorum sonra eldiven takiyorum. bes dakika sonra ellerimi cebime sokuyorum. ise gidincede eldivenleri cikarip masaj yapiyorum. Doktora gidin ve antibiyotik falan kullanmayin. Alakasi yok. Vazelin yalitim gorevi goreceginden ise yarayabilir. Ben hic denemedim ama deneyecegim.