- 28 Mayıs 2019
- 465
- 939
- 53
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bir insanı seversin ama sevgiden daha ağır basan şeyler vardır. Bazen davranışları, bazen sözleri, bazen hayata bakış açıları, para harcama şekli vs hepsi birikir birikir ve insanda biriken bu duygu ve düşünceler karşıdaki kişiye olan duygulara duvar örer. Adamı çok seversin ama çok cimridir. Soğursun. Çok seversin ama temiz değildir, temizliğine önem vermez. Soğursun. Çok seversin, arkadaş ortamında yaptığı konuşmalar seni rahatsız eder, fikir ayrılığı olur ve soğursun. Ama bunlar birden olmaz. Zamanla birikir birikir ve patlar. Bu benim görüşüm tabi
Daha iki hafta önce hep beraber buluştuğumuzda aşkımlar canımlar havada uçuşuyordu ne olduysa 6-7 gündür olmuş. 7 gün önce mesajlaşırken kuzenim “ayrılmak istemiyorum ama bu hareketine devam edersen zorunda kalacağım” gibi bir cümle kurmuş. Buna yordu ama bilemiyorum
Ayrılmak zorunda kalacağım diyen kuzenim. Acaba çocuk buna mı bozuldu diye düşündükşimdi daha da emin oldum. başkasını bulmuş ayrılmaya bahane uydurmuş.
doğrusunu söyleyecek kadar delikanlı olmadığından suçu kuzenine yıkmış. söyle üzülmesin.
Tek bir soz olamaz, bir seylerin birikimidir. Bu olay son noktayi koymustur.Ayrılmak zorunda kalacağım diyen kuzenim. Acaba çocuk buna mı bozuldu diye düşündük
Kapris biraz ama haklı sebeplerle. Bir kız arkadaşı artık kuzenimin görümcesi gibi olmuştu ve her şeye karışıyordu kuzenimde kızı pek sevmediği için nişanlısı onla görüştüğünde modu düşüyordu genelde tartışma konuları buyduKuzeniniz surekli ayrilacagim diye tehdit ediyor muydu? Ya da cok kapris yapiyor mudu?
Artik sevgiler de eskilerin sevgileri gibi degil. Cok cabuk sıkılıyor yeni nesil, ya da cok cabuk sevgisi bitebiliyor. Bilemedim. Nisanlisi eger kuzeninizin bazi seylerinden hoslanmiyorsa icinde biriktirmek yerine keske soyleseymis. Ancak bu saatten sonra uzulmesin kuzeniniz. Her bitis yeni bir baslangictir. Evren biri gitmeden baskasini gondermez. Evli iken sogudum deseydi daha agir yıkım olurdu.Kapris biraz ama haklı sebeplerle. Bir kız arkadaşı artık kuzenimin görümcesi gibi olmuştu ve her şeye karışıyordu kuzenimde kızı pek sevmediği için nişanlısı onla görüştüğünde modu düşüyordu genelde tartışma konuları buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?