bu ne yaa artık ıkı gunde asık olup ıkı gunde soğuyorlar yurusun gıtsın bence hııc uzulme emınım cok emek vermıssındır cok sevmıssındır ama degmedıgı surece karsılık gormedıgın surece neye yararkı yıpranmaktan başka uzulme sende gerı cek kendını eger gerı teperse zaten devam eder ama oda ıyıce koparsa bıter gıderArtik her tartismamizda sogudugunu belirtiyor artik sadece belirtmekle kalmiyor telefondada belli ediyor ariyor soguk buz gibi tlelefonu kapatmaya yer ariyor aradim demek icin ariyormus gibi sanirim bitiyor bilen olaylari bilir duygusallığı kalmamisti seviodu ama nasil oluyorsa simddide bana karisma artik sogudum zaten filan dedi artik bende bisey demiyorum herseye tamam diyorum sorun cikaran ben degilmisim onu anladim benden soğumus hersey sanriim yavas yavas bitiyor. . 1 ay tlelefonda gorusmeyeyim kabuguma cekiliyim diyorum sizce bu ters teper mi ???bilemedim ama cok ağladım bunlari hak etmedim ben ne olduysa sogumadimda iki kere disari cikma dedim diyemi soğudu benim sevgim baskaymis ozmn.. yazik cok yazik yoruldum. .
Soğumasının sebebi neymis ??
Bence izinizi silin. Sogumusmus. Bu soguma baska yerden bir isi almayla oluyo bence. Ona unutamayacagi icine dert olacak bir ayrilik yasatin.pisman olsun ama siz geri donmeyin bence. Degmez bir erkek icin. Sogudum demek neymis ya
bu tavırları sizi Ondan sogutmaya yetmiyor mu?
bu ne yaa artık ıkı gunde asık olup ıkı gunde soğuyorlar yurusun gıtsın bence hııc uzulme emınım cok emek vermıssındır cok sevmıssındır ama degmedıgı surece karsılık gormedıgın surece neye yararkı yıpranmaktan başka uzulme sende gerı cek kendını eger gerı teperse zaten devam eder ama oda ıyıce koparsa bıter gıder
Soğusa aramazdı sizi yola getirmeye çalışıyo .İyi soğuduysan arama bidaha deyin.Tokat gibi afallasın.O aradığında meşgule alın.Keyfinize bskıyomuş gibi yapın gezin tozun O yola gelsinArtik her tartismamizda sogudugunu belirtiyor artik sadece belirtmekle kalmiyor telefondada belli ediyor ariyor soguk buz gibi tlelefonu kapatmaya yer ariyor aradim demek icin ariyormus gibi sanirim bitiyor bilen olaylari bilir duygusallığı kalmamisti seviodu ama nasil oluyorsa simddide bana karisma artik sogudum zaten filan dedi artik bende bisey demiyorum herseye tamam diyorum sorun cikaran ben degilmisim onu anladim benden soğumus hersey sanriim yavas yavas bitiyor. . 1 ay tlelefonda gorusmeyeyim kabuguma cekiliyim diyorum sizce bu ters teper mi ???bilemedim ama cok ağladım bunlari hak etmedim ben ne olduysa sogumadimda iki kere disari cikma dedim diyemi soğudu benim sevgim baskaymis ozmn.. yazik cok yazik yoruldum. .
Soğusa aramazdı sizi yola getirmeye çalışıyo .İyi soğuduysan arama bidaha deyin.Tokat gibi afallasın.O aradığında meşgule alın.Keyfinize bskıyomuş gibi yapın gezin tozun O yola gelsin
E be canım bak gördün mü kötü hareket görürsün yutarsın,küfür duyarsın yutarsın,herseyi yutarsın bak adam en ufak seyde soğudum diye tepkiyi koyar. Niye biliyo çünkü bu kız bunu da yutar. Arama sorma Allah askına bırak kendi haline o aradığı zaman hic ilk sederde açma bi iki saat sonra geri dön duymamışıö arkafaşım vardı falan diye gece kalk Çevrimiçi ol kapat bırak o seni takip etsin. Bırak o senin derdine düşsünYa kiskanclik yaptım iki disaro cikma dedim doe soğumus sonra kendimi topladim tamam dedim disari cik bana ilgli ol dedim
her defasinda sende sodugum duygusallgm bitti deyip duruyor okadar agrima gidiyor ki ben onun icn ailesinin yaptigi kötülükleri bile yuttum hep bana kufurler etti yuttum azarladi yuttum ben sogumadimda o sogmus 7 yillik ilskmz bu hale geldi ben sadece biraz ilgi biraz beni dinlesin istedim sogumusagliyorum suan tamam hatalarm oldu ama onun benden daha cok oldu ben nie sevmeye devam ettettm ki
E be canım bak gördün mü kötü hareket görürsün yutarsın,küfür duyarsın yutarsın,herseyi yutarsın bak adam en ufak seyde soğudum diye tepkiyi koyar. Niye biliyo çünkü bu kız bunu da yutar. Arama sorma Allah askına bırak kendi haline o aradığı zaman hic ilk sederde açma bi iki saat sonra geri dön duymamışıö arkafaşım vardı falan diye gece kalk Çevrimiçi ol kapat bırak o seni takip etsin. Bırak o senin derdine düşsün
Kendini dusurdugun duruma bak yazik. Adamin umurunda değilsin evlensen ne olur daha beter olur. Bosandikta bu kadar aglasmadik yahu. Kendine gel adam soğudum diyorsa gule gule de bu kadar da gurursuz olmayin cok yazık
Artik her tartismamizda sogudugunu belirtiyor artik sadece belirtmekle kalmiyor telefondada belli ediyor ariyor soguk buz gibi tlelefonu kapatmaya yer ariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?