soğumus benden

Icinde sevgi kalmayan bi insan icin 1 ay ortaliktan kaybolsan bile fayda etmez... Adi üstünde sogumus senden. Sende biran önce onu bosvermeye bakarsan bu ona en iyi cevap olur. Öyle unutulmaz böyle unutulur misali..
Sana acik acik senden sogudum diyen birinin pesinden kosmaya degmez. Sevgini ziyan etme

Tabi tepki gösteriyorum bi süre gorusmeyelim dedim aradi surekli magdem ole sogudu biraksin ozmn bu nasil is son haftalardir duugusaligim kalmadi biktim sogudum diyor aklm ermiyor kesin bi dille tepki vermeyldim bu konuda haklsnz

Yaprak sıkılmıştı ağaçtan, bahane idi sonbahar.. demiş Necip Fazıl.. Senin ki de o hesap.. Şunu yaptım bundan mı soğudu, bunu yaptım şundan mı soğudu diye yiyip bitirme kendini boşuna.. Sadece geri çek kendini. Arama, sorma kendi ile baş başa bırak. Bu süreçte ya sevdiğini anlar hatasını farkeder, geri döner. Yada bitirmek istediğini söyler. Ne olursa olsun asla gurursuz olup peşinden koşma..

O.da dogru ben neyin mucadelesndeyimki o keyfinde bende agliyim com adaletsiz dunya bu

Asla aramam zaten ole cok arayan biri deilm gerekmedikce onun aramasini beklerim sogumasini gerektiren bisi yapmadım ki o.zoruma giden ama dedgm gibi kendimi geri cekicem bensziligi gorsun belkide mutlu olur tamamen biterim belkide kendine gelir zmanla artik..

Tabi tepki gösteriyorum bi süre gorusmeyelim dedim aradi surekli magdem ole sogudu biraksin ozmn bu nasil is son haftalardir duugusaligim kalmadi biktim sogudum diyor aklm ermiyor kesin bi dille tepki vermeyldim bu konuda haklsnz

"Soğudum" diyen adama "bir süre görüşmeyelim" demek ne anlama gelir biliyor musunuz?

"Hayatım, soğudun biliyorum, bir süre görüşmeyelim, sen o arada rahatla, kendine gel, beni tekrar özlediğinde görüşelim"...

Sizin ne maksatla söylediğinizin bir önemi yok, meal bu...

Sizden soğuduğunu söyleyen insana verilecek tepki bu değil.

"Yaza düğünümüz var, soğuduğun biriyle nasıl evleneceksin?" diye sorun, artık her ne saçmalarsa ona göre tavrınızı koyun.

Buraya "Madem soğudu bıraksın o zaman" yazmakla olmaz.

Bunu kati bir tavırla ona söylemeniz lazım.

O size karşı çok rahat ama siz esaslı bir tepki verirseniz onu kaybedeceğinizden korkuyorsunuz.

Onu bu kadar vazgeçilmez, sizi ise bu kadar değersiz yapan şey nedir merak ettim.

O her an cayabilir de siz bu evliliğe mecburmuşsunuz gibi...

Kendinizi böyle lanse ederseniz daha beter şeyler de duyarsınız, net olun, tavrınızın devamlılığında da onun kadar tutarlı olun.

Baksanıza adam soğuduğundan ne kadar da emin ve kararlı...

Ona sevmedigin insanla evlenmek zorunda degilsin bitirelimm mi diyim bilemiyorum ki zaten soğuduysa bitmeli bole evlilik olmaz haklsn ilk basta guclu olmam lazim

bence o ayrılmak istiyor ama bunun kendi tarafından değil sana pisikolojik baskı uygulayarak topu sana atıyor sogudum demek zaten seni beyninde bitirdi demek bence sende ona asıl ben artık senden soğudum de...yani benim nacizane fikrim.

Ne kadar guzel soguyorlar bianda ben nie yapamıyorum soguyamiyorum

umursamaz davran bence umurunda değilmiş gibi. seven insanlar neleri çekiyorda soğumuyor. bence içini ferah tut kendi haline bırak bakalım ne oluyor. 7 yıllık ilişkinin vermiş olduğu rahatlık var, güven var, alışkanlıklar var nereye giderse gitsin bin pişman dönecek sana... o zaman ne yapacağına kararı sen vereceksin.. bırak seni kaybetme korkusunu yaşasın.

Bi tane msj atip 1 ay ortadan kaybolcam belki tam biter en azindan hep sogudum kelimesini duymam 1 dk arasin die beklemem buz gibi sesini duymasamda olur dahada mahvoluyorum buz gibi oldugunda anlıyormusunuz beni belkide hatasini anlar bilmiyorum zamana birakicam hayrlisi ni diliyorum ALLAHIMdan

Bende böyle düşünüyorum bi rahatlik var nasil olsa bitmez ne yapsamda bitmez ihanet haric ALLAH korusunnn

hani sogugum desemde bi arasam hersey duzelir gozuyle görüyor 7 yilin verdiği guven var ben kendimi geri cekiyim zaten gercekten soğuduysa biter ama sogumadysa pesimden gelir uzun ilskiler bole yipraniyor ne yazikki

kolay kolay vazgeçemez. soğudum diyorsa sende sıcak davranma. sen daha çok uzaklaş ki korksun, öyle kolayca soğudum diyemesin. başka arayış içindeysede gelip geçici olur. yaşanmışlıklar var yerini dolduramaz ama ona ders ver.

Ne kadar guzel soguyorlar bianda ben nie yapamıyorum soguyamiyorum
canım sen şuan onun yaptığını hazmedemiyorsun seni anlıyorum bu konuda ama en çok soğudum demesi seni üzmüş. yaptığı çok yanlış ama bence bunu kasıtlı yapmış çümkü insan sevdiğinin kalbini kırmaktan korkar diya düşünüyorum,seni şimdiden üzen evlenince canına okur senden soğuduğumu bile bile benimle evlendin der.. ALLAH yardımcın olsun RABBİM hakkında hayırlı olan yolu seçmeni nasib eder inşallah canım

Madem öyle erkek adam gibi çıksın ben istemiyorum artık ayrılmak istiyorum desin, psikolojik sömürü yapıp baskı yapıyor bizim kızın ayrılması için. Bu nasıl bir kafa anlayamadım, çık adam gibi evlenmek istemiyotum de kardeşim.

Bence de, konu sahibesi kendine iğrenç davranan bu herifin peşinde niye koşuyor , çözemedim.

Ben suan agliyorum hemde cok o arkdslaryla.gezmelrde okadar agrima gidiyorki ben onun icin agliyorum suan onun umrunda deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…