- 23 Ağustos 2012
- 51.477
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.599
- 898
Ben suan agliyorum hemde cok o arkdslaryla.gezmelrde okadar agrima gidiyorkiben onun icin agliyorum suan onun umrunda deil
bacım sen sen ol sakın ağlama yada ağladığını belli etme bu onları daha bir tavan yapmış erkek egosuna sokarBen suan agliyorum hemde cok o arkdslaryla.gezmelrde okadar agrima gidiyorkiben onun icin agliyorum suan onun umrunda deil
Canım benim, canım kardeşim ağlama. Beyimiz keyif yaparken , niye ağlayasın ? Yani sana neden bu ilişk düşüyor yazık değil mi sana ? Seni güldürecek, mutlu edecek, sevecek birini hakediyorsun sen, yazdıklarından anlaşılıyor ne güzel bir insansın.
ALLAH razı olsun destegnz sozlernz icn
Kalbime soz.geciremiyorum agliyorum daga cikti telinkapali cekmiyor hic aklimaa bile gelmiyorium ben burda boyleyken tlfnu cekmeyen bi yere gitti konusmakta bende onemli degilim
bacım sen sen ol sakın ağlama yada ağladığını belli etme bu onları daha bir tavan yapmış erkek egosuna sokar
Cehenneme gitsin o zaman , ne diyeyim bilemedim şu anda.
Kendini yıpratma başka şeyler düşün. Çok pişman olucaksın boşuna üzülmüşüm diyeceksin
Senin isin gucun bir ailen yok mu? Baska seylerle ilgilen ne kadar pasifsin! Aramiyorsa koy tlfnu bir yana umursama. Hic mi onurun gururun yok sinirim bozuldu bu pasifligine. Zavalli misin sen? Ayip ya ayip kendine gel
canım profil resmin çok güzel bence onu oku ve uygula((verdiğin değerin karşılığını görmüyorsan ,gördüğün değeri verki herkes yerini bilsin))
Bu kadar yoğun bir şekilde soğudum diyen adamdan nasıl oluyorda
Bu zmanlar bkktim duugusalgm kalmadi dedi son olarak bu sogudum zaten demesi beni can evmden vurdu ama ben soguyamiyorum nedeni bilmiyorum
Senin isin gucun bir ailen yok mu? Baska seylerle ilgilen ne kadar pasifsin! Aramiyorsa koy tlfnu bir yana umursama. Hic mi onurun gururun yok sinirim bozuldu bu pasifligine. Zavalli misin sen? Ayip ya ayip kendine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?