soğumus benden

Ben suan agliyorum hemde cok o arkdslaryla.gezmelrde okadar agrima gidiyorki ben onun icin agliyorum suan onun umrunda deil

Canım benim, canım kardeşim ağlama. Beyimiz keyif yaparken , sğrterken sen niye ağlayasın ? Yani sana neden bu ilişkide ağlamak düşüyor yazık değil mi sana ? Seni güldürecek, mutlu edecek, sevecek birini hakediyorsun sen, yazdıklarından anlaşılıyor ne güzel bir insansın.

bu sitelerde binlerce konu var ve hep ağlayan dert çeken kadınlar öyle başlıklar varkineden, kendini vazgeçilmez sanan erkek müsvetteleri yuzünden (istisnalar hariç) lütfen üzülme silkelen kendine gel sen ondan daha değersiz değilsin canım

ALLAH razı olsun destegnz sozlernz icn
Kalbime soz.geciremiyorum agliyorum daga cikti telinkapali cekmiyor hic aklimaa bile gelmiyorium ben burda boyleyken tlfnu cekmeyen bi yere gitti konusmakta bende onemli degilim

ALLAH razı olsun destegnz sozlernz icn
Kalbime soz.geciremiyorum agliyorum daga cikti telinkapali cekmiyor hic aklimaa bile gelmiyorium ben burda boyleyken tlfnu cekmeyen bi yere gitti konusmakta bende onemli degilim

Cehenneme gitsin o zaman , ne diyeyim bilemedim şu anda.

Kendini yıpratma başka şeyler düşün. Çok pişman olucaksın boşuna üzülmüşüm diyeceksin

Evet haklsnz kendimi aglamaktan geri alamiyorum ortada bisi yokken oraya gidersen konusamicaz dedim die sogudum zaten senden denirmi cok agrima gidiyor ne blym ya ben olsam kiramam ne dese yaparım

Senin isin gucun bir ailen yok mu? Baska seylerle ilgilen ne kadar pasifsin! Aramiyorsa koy tlfnu bir yana umursama. Hic mi onurun gururun yok sinirim bozuldu bu pasifligine. Zavalli misin sen? Ayip ya ayip kendine gel

Bana biktim dedi duygusallgim kalmadi dedi simdide sogudum zaten dedi durduk yere sok oldum sanirim bu halim ondan

Senin isin gucun bir ailen yok mu? Baska seylerle ilgilen ne kadar pasifsin! Aramiyorsa koy tlfnu bir yana umursama. Hic mi onurun gururun yok sinirim bozuldu bu pasifligine. Zavalli misin sen? Ayip ya ayip kendine gel

Cok şükür ki melek giibi ailem var ALLAH baismdan eksik etmesin

Cok kırıldım arasin die beklemiyorum yasadiklarima hakszliga agliyorum

canım profil resmin çok güzel bence onu oku ve uygula((verdiğin değerin karşılığını görmüyorsan ,gördüğün değeri verki herkes yerini bilsin))

canım profil resmin çok güzel bence onu oku ve uygula((verdiğin değerin karşılığını görmüyorsan ,gördüğün değeri verki herkes yerini bilsin))

Icimde ole dusunceler var die o yazıyi koydum kendimi bole teselli ediyorum çok guzel bi söz

cok sagolun okadar caresizken sizzler yardimci oluyorsunuz

Bu kadar yoğun bir şekilde soğudum diyen adamdan nasıl oluyorda sen soğumuyorsun?

Sert ama bir okadarda doğru bir yorum.

Canım bu adam hayatı boyunca telefonu çekmeyen bir yere hız gidemeyecek mi? Böyle saçma söz mu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…