sohbet başlatmak icin bahaneler nelerdir? Var mı öyle taktıkler? Sohbet baslatamamakla ılgılı derdim var.

Ayaga yatmak tabırı terbıyesız

Attırmadım attırdım kelımesı hani. Attırmadım. Okuyalım ama anlayarak.

Hoslanmasa davetı olmazdı dıye tahmınlerde ıdım.

Sosyal medyadan atmıs dıye yazmıştım sanırsam. Belırtmıs olduğumu zan edıyodum.

Soguk olmam ıle ılgılı konu açıldı bnde zaten sebebı acıkladım msjda.beraberknde acıklamıstım
dogru dusuncelı yaklasm kurdum kendım sucluydum bukadar soguk tavırlar yaptıgım ıcınn cekıngenlgmden.hatalarm uzdu yıprattı. Yazdıklarnız kırmadı hos yazmıssınz uslubunuz hos hıssetttırdı. Icten ederım tsekkurumu. hatalı bn oldgumdan mı trıplenıyo incindi mi ki dedim. Çünkü dıkkat et kndine dedıkten snra 1 hafta konuşmama sonrası benı çıkarması dusundurttu. Hemen cıkarmadı da bı hafta mı bekledı dedım. O gune kdr da her attığım duruma bakıyodu. Muhattap olmak istemese belkı koydugum hıkayelere bakmazdı diye dusundurttu. Ben ınu ekledıkten snra ılk msjı onun atması tanısması hoştu. Bunları bırlestırınce acaba hatamı anlamam icin mi boyle uzak durmayı sectı diye dusundurttuu. Bugun de sosyal hesabını silmis. Nden sildigini dusunmekteyım

Bana da öyle geldi maalesef
Başka hesaptan da baktım bi hesap daha açıp da baktım oyle bı hesap yok kapanmış. Engellemis de olsaydı engellemıs derdım sosyal hesap kullandıgım ıcın engellemekle kapanma arası farkı bılıyorum anlamak da zor degil.

Engellenenden hesap gorunmez ama kapattıysa başka hesaplardan da görünmez. Engellendıgımı sanmam sebebıyle başka hesap acıp baktım. Yanlış anlaşılma olmasın engel yok kapandı sadece.

Erkek arkadaşımın bende bulduğu en önemli şey nedir biliyor musunuz: Huzur
Çünkü olgun bir karakterim var, gereksiz trip yapmam, gereksiz sinirlenmem, küçük şeyleri kafama takmam, dır dır etmem. Gergin bir yapım yoktur.
Sizin ne kadar gergin olduğunuz taaaa buradan belli oluyor. İnsan yeni tanıştığı birinden huzur bekliyor. Görüşmek istediği kadının gerginlik abidesi olmasını veya kadının annesinin instagramına yorum yapmasını değil.

KONU bu değil :) ben kapatmış hesabı dedım sadece. Ki zaten yazmadım ıletısım yoktu bır aydır. Usteleme yapmadım dırdırımı da gormedı trıbi de hıc hayatımdaki bi ınsana ypmadım. Yapım da gergındegıldır utancımdan sapıttım sadece. Gergınım zannettı o ama ben acıkladım ıcımde kalmasın dıye acıklayıp gergınlıgım utancımdan dedm. Gergın degılım siz diyorsunuz ki engellemiş ben diyorum ki KAPATMIS engellemiş olsa engellemis derım. Ben engellememis kapatmıs dıyorum sız gergın kısılıgımden bahsedıyosunuz gergin degılım utancımdan heyecanımdan hep. Dogrusunuz herkesın beklentısı var yani huzur kimisi saygı vs olabılır yolumuz ayrılabılır buna takılmam ben utancımdan bır çoğu seyı berbat etmemden yakınıp yanlış anlasılmaları duzeltme amaçlı care ıstıyordum bı daha konusabılırmıym dıye. bulanık hıslerım. birlıktelıgınızın bir omur olmasını dılerım esenle kalın

Bir de anneler böyle konularda temkinli olur. Daha doğru dürüst tanımadığı kızının iki günlük flörtüne nasıl mesaj atabiliyor? Belki adam sapık. Hiç hoş olmamış yani. Karşı taraf da: "Annesi de devreye girdi, bunlar evlilik amaçlı yaklaşıyor galiba" deyip uzaklaşmış olabilir.

Anlayarak okuyorum. Size sormadan etmeden kendi kafasina göre bir insan nasil mesaj atabilir karsi tarafa? Siz attirmişsiniz işte, boyle seylere kizacak biri olsaniz o aile uyeniz boyle birsey yapamazdi.
Sormadı. Bazı ınsanlar bırıne bır sey sormadan yapar. Sonra da kızarız mesela niye oyle ettın dıye. Bu da boyle bı mevzu. Kimse beni tanımıyor sonucta burada rezil olacağım diye cekınmem bunca seyı anlatmısım bıde derım kı ben ATTIRDIM. Onca seyı anlatıyorum attırdıgımı neden gızlıyım

Olabilir. Bazı şeylerde olması gerektıgı ıcın olabılıyo.yanlıs anlasılmalar olabiliyo. Bu konuyu ben sıze detaylı anlattm msjda ıkı hafta once galıba. Orada detay anlattm. Yaşım daha yırmı. Tecrube edınıyorm yavastan.

Hala aklınızda mı çocuk?

şaka değilse skandal
Sizinde çocuklarınızı rabbim sıze bagıslasın analarıyla buyusunlar. SAnırım esınız yok vefat mı bosanma mı bılemem bn babasız buyudum. Onlara ıyı annelık edecegınızı hıs edıyorum. Her anne de ınsandır yanlış yapabilir bazen bılemeden bazen gerçekten bazı yanlışlar ınsanın boşluğuna gelıyo neyse bunu kapatalım. Bekar yazdığı ıcın esınız olmadığını varsaydm. Mutlulugunuz katlanıp artsın çocuklarınızla. Esenle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…