Ayaga yatmak tabırı terbıyesızAdamın sana ilgisi yok. Yazarak ya da dükkana giderek kendini küçük düşürme. Çılgın kız ayaklarına girecem diye yapışkan kız olursun. Emin ol, o istese yazar.
İlk görüşme sonrası ölümcül hatayı yapmışsın. Sabretmeli, onun yazmasını beklemeliydin. Bir de üstüne üstüne gitmişsin. Az konuştuysan az konuştun. Acaba kızı sıktım mı diye o düşünmeliydi
Bu kadar takintili olmayin ya.
Agzim acik kaldi okurken. Hani tamam bir adim atilir da gerisi olmuyorsa olmuyordur. Üstelik tanidiginiza mesaj attirmaniz feci birşey.
Hele o yazdigiz "soguk durabiliyormuş insan uzaktaki gözler yakin olunca" tarzi cumleniz tam facebooktaki dayılar gibi.
[/QUOTE
Ah anlayarak okusanız. Attırmadım. attırdım kelımesını bulun bi.
Attırmadım attırdım kelımesı hani. Attırmadım. Okuyalım ama anlayarak.Bu kadar takintili olmayin ya.
Agzim acik kaldi okurken. Hani tamam bir adim atilir da gerisi olmuyorsa olmuyordur. Üstelik tanidiginiza mesaj attirmaniz feci birşey.
Hele o yazdigiz "soguk durabiliyormuş insan uzaktaki gözler yakin olunca" tarzi cumleniz tam facebooktaki dayılar gibi.
Hoslanmasa davetı olmazdı dıye tahmınlerde ıdım.Bundan sonra ne yaparsan kendini küçük düşürmüş olacaksın. Senin soğuk durmandan bilmemneden soğumamış. Senden hoşlanmamış o kadar. Hayata çok romantik bakıyorsun. Bu şekilde çok üzülürsün.
Sosyal medyadan atmıs dıye yazmıştım sanırsam. Belırtmıs olduğumu zan edıyodum.Annenizin mesaj atması çok kötü olmuş maalesef. Çocuğun bu noktadan sonra döneceğini zannetmiyorum. Bana kalırsa haksız da sayılmaz, benim flörtümün annesi de bana mesaj atsa ben de bunu itici bulurdum. Yalnız, anneniz bu çocuğun numarasını kimden almış?
Ulaa kapamıs bugn hesabnı. Nıye acep.enerji tutmamistir, ortamin atmosferi karsilikli olusmamis , olussa utanc filan olmaz yardirir insan
Soguk olmam ıle ılgılı konu açıldı bnde zaten sebebı acıkladım msjda.beraberknde acıklamıstımAdamın sana ilgisi yok. Yazarak ya da dükkana giderek kendini küçük düşürme. Çılgın kız ayaklarına girecem diye yapışkan kız olursun. Emin ol, o istese yazar.
İlk görüşme sonrası ölümcül hatayı yapmışsın. Sabretmeli, onun yazmasını beklemeliydin. Bir de üstüne üstüne gitmişsin. Az konuştuysan az konuştun. Acaba kızı sıktım mı diye o düşünmeliydi
dogru dusuncelı yaklasm kurdum kendım sucluydum bukadar soguk tavırlar yaptıgım ıcınn cekıngenlgmden.hatalarm uzdu yıprattı. Yazdıklarnız kırmadı hos yazmıssınz uslubunuz hos hıssetttırdı. Icten ederım tsekkurumu. hatalı bn oldgumdan mı trıplenıyo incindi mi ki dedim. Çünkü dıkkat et kndine dedıkten snra 1 hafta konuşmama sonrası benı çıkarması dusundurttu. Hemen cıkarmadı da bı hafta mı bekledı dedım. O gune kdr da her attığım duruma bakıyodu. Muhattap olmak istemese belkı koydugum hıkayelere bakmazdı diye dusundurttu. Ben ınu ekledıkten snra ılk msjı onun atması tanısması hoştu. Bunları bırlestırınce acaba hatamı anlamam icin mi boyle uzak durmayı sectı diye dusundurttuu. Bugun de sosyal hesabını silmis. Nden sildigini dusunmekteyımKonularınızı biliyorum fakat daha önce yazıp yorumu göndermeden silmiştim. Amacım sizi kırmak değil. Fakat bu kişiyi sosyal medyadan takip etmeyi bırakmayı öneririm. Sizinle konuşmak istemiyor. Siz çok ince düşünceli olduğunuzdan ve muhtemelen yaşınızın verdiği tecrübesizlikten (bu kötü bir şey değil) dolayı acaba ben mi onu uzaklaştırdım, kendim gibi davranamadım, kırdığım için mi uzak duruyor vb şeylerle meşgul oluyorsunuz. Onu siz uzaklaştırmadınız, konuşmak istemiyor. Sizin de hatanız yok -anlattığınız kadarı ile- kim ilk buluşmada sıcak davranmadı diye hatalı olur. Ayrıca kırılacak biri varsa o da siz olmalısınız, gönlü alınması gereken varsa siz olmalısınız. Her durum için detaylı düşünüyorsunuz. Çocuk size görüldü atmış, bana cevap yazmadı acaba kırıldığı için mi yazmadı, ben kırdım diye düşünüyorsunuz. Çocuk cevap yazıp kısa kesmiş konuşmayı, kendine dikkat et demiş bu kez de ara vermek istediğini sonradan konuşmak istediğini düşünmüşsünüz. Kendine dikkat et, iyi bak gibi cümleleri birçoğumuz cümlelerimizin sonunda kullanabiliriz. Daha sonra hiç konuşmayacağım kişilere de nezaketen kullanırım. Bu yazdıklarım sizi umarım kırmamıştır. Bugünden itibaren bir daha hiç o kişiye bakmamak üzere bir karar verin ve önünüze bakın bence. Bu dediğimi yaparsanız büyük ihtimalle bundan bir yıl sonra bu olanlar için gülüp geçeceksiniz.
Ulaa kapamıs bugn hesabnı. Nıye acep.
Bana da öyle geldi maalesefEngellediğinden %100 eminim ama ispatlayamam
Oncekı hesaptan da baktm kapatmıs engellemedı engellenmek ıle hesapkapatılma arasındaki farkı bılıyoruzEngellediğinden %100 eminim ama ispatlayamam
Başka hesaptan da baktım bi hesap daha açıp da baktım oyle bı hesap yok kapanmış. Engellemis de olsaydı engellemıs derdım sosyal hesap kullandıgım ıcın engellemekle kapanma arası farkı bılıyorum anlamak da zor degil.Bana da öyle geldi maalesef
Erkek arkadaşımın bende bulduğu en önemli şey nedir biliyor musunuz: HuzurBaşka hesaptan da baktım bi hesap daha açıp da baktım oyle bı hesap yok kapanmış. Engellemis de olsaydı engellemıs derdım sosyal hesap kullandıgım ıcın engellemekle kapanma arası farkı bılıyorum anlamak da zor degil.
Attırmadım attırdım kelımesı hani. Attırmadım. Okuyalım ama anlayarak.
KONU bu değil :) ben kapatmış hesabı dedım sadece. Ki zaten yazmadım ıletısım yoktu bır aydır. Usteleme yapmadım dırdırımı da gormedı trıbi de hıc hayatımdaki bi ınsana ypmadım. Yapım da gergındegıldır utancımdan sapıttım sadece. Gergınım zannettı o ama ben acıkladım ıcımde kalmasın dıye acıklayıp gergınlıgım utancımdan dedm. Gergın degılım siz diyorsunuz ki engellemiş ben diyorum ki KAPATMIS engellemiş olsa engellemis derım. Ben engellememis kapatmıs dıyorum sız gergın kısılıgımden bahsedıyosunuzErkek arkadaşımın bende bulduğu en önemli şey nedir biliyor musunuz: Huzur
Çünkü olgun bir karakterim var, gereksiz trip yapmam, gereksiz sinirlenmem, küçük şeyleri kafama takmam, dır dır etmem. Gergin bir yapım yoktur.
Sizin ne kadar gergin olduğunuz taaaa buradan belli oluyor. İnsan yeni tanıştığı birinden huzur bekliyor. Görüşmek istediği kadının gerginlik abidesi olmasını veya kadının annesinin instagramına yorum yapmasını değil.
Sormadı. Bazı ınsanlar bırıne bır sey sormadan yapar. Sonra da kızarız mesela niye oyle ettın dıye. Bu da boyle bı mevzu. Kimse beni tanımıyor sonucta burada rezil olacağım diye cekınmem bunca seyı anlatmısım bıde derım kı ben ATTIRDIM. Onca seyı anlatıyorum attırdıgımı neden gızlıyımAnlayarak okuyorum. Size sormadan etmeden kendi kafasina göre bir insan nasil mesaj atabilir karsi tarafa? Siz attirmişsiniz işte, boyle seylere kizacak biri olsaniz o aile uyeniz boyle birsey yapamazdi.
Olabilir. Bazı şeylerde olması gerektıgı ıcın olabılıyo.yanlıs anlasılmalar olabiliyo. Bu konuyu ben sıze detaylı anlattm msjda ıkı hafta once galıba. Orada detay anlattm. Yaşım daha yırmı. Tecrube edınıyorm yavastan.Bir de anneler böyle konularda temkinli olur. Daha doğru dürüst tanımadığı kızının iki günlük flörtüne nasıl mesaj atabiliyor? Belki adam sapık. Hiç hoş olmamış yani. Karşı taraf da: "Annesi de devreye girdi, bunlar evlilik amaçlı yaklaşıyor galiba" deyip uzaklaşmış olabilir.
Hala aklınızda mı çocuk?Olabilir. Bazı şeylerde olması gerektıgı ıcın olabılıyo.yanlıs anlasılmalar olabiliyo. Bu konuyu ben sıze detaylı anlattm msjda ıkı hafta once galıba. Orada detay anlattm. Yaşım daha yırmı. Tecrube edınıyorm yavastan.
Sizinde çocuklarınızı rabbim sıze bagıslasın analarıyla buyusunlar. SAnırım esınız yok vefat mı bosanma mı bılemem bn babasız buyudum. Onlara ıyı annelık edecegınızı hıs edıyorum. Her anne de ınsandır yanlış yapabilir bazen bılemeden bazen gerçekten bazı yanlışlar ınsanın boşluğuna gelıyo neyse bunu kapatalım. Bekar yazdığı ıcın esınız olmadığını varsaydm. Mutlulugunuz katlanıp artsın çocuklarınızla. Esenle kalınşaka değilse skandal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?