Çocuk büyütmek çok zor ya...
Kısmetse bende ikinciyi istiyorum ama 2 sene sonra...
Nasıl baş edilir 2 çocukla senden tiyo alırım canım...
kolyeleride iyice merak ettim şimdi, hepsini birlikte çekip eklersin artık bacım.
Bu arada bizim kızlar yine gitti...
Kızım arkadaşları gezip davet ettik, kırmayan geldi işte.ayyyyyyy ayyyyyyyyy
gözlerım doldu :))))
ılk defa burayı bu kadar kalabalık göriyim ben genelde kendı kendıme konuşurdum burda arad şimal cevap verirdi işte
funnyda, DreamLover+, serrasu, Şimal
kullanıcılara bak:)
evet bende öyle düşünüyorum ama çok korkuyorum...21 aylık oğluşum ailem falan kimsemiz yok yanımızda eşimde vardiyalı çalışıyor nasıl bakarım diye çok korkuyorum gönlüm çok istiyor ama...
Valla benim iki tarafta yakın ama işten güçten pek kimse uğramaz bana.valla güzelim büyünce daha kıskanç oluyorlar benim arkadaş kızı 9 yaşındayken hamile kaldı koca kız valla nasıl kıskanıyo bi görsen bi de enik gibi kucağında acıyorum bebişe...öle çok zor alış alış rahata 9-10sene sonra bi daha aynı çileeeeee
valla ben 2. yi hiç düşünmüyorummmm....ilkinde yeterince burnumdan getirdiler hamileliğimde...nur topu gişbi çocuğumu 9 ay özürlü olacak diye bekledim dr.ların sayesinde....aynı durumu yaşamak istemiyorum...eşimde doguda görevdeydi o sıra ve ben günleri kan kusarak geçirdimm...eşim kelle koltukta terörle mücadele de ,karnımdaki bebeğim özürlü kabusunu yaşamak istemiyorum...beni mahvettiler..cesaretim yok aslaaaaaaaaaaaaaa
Bende çok seviyorum takı ama imitasyon pek takamıyorum alerjim var ya...
Boncuk boncuk kabarıyorum sonra...
Şu cici takılarını koyda görelim güzelim...
ayyyyyyy ayyyyyyyyy
gözlerım doldu :))))
ılk defa burayı bu kadar kalabalık göriyim ben genelde kendı kendıme konuşurdum burda arad şimal cevap verirdi işte
funnyda, DreamLover+, serrasu, Şimal
kullanıcılara bak:)
evet funda hn dükkanı 5 dakka boş bırakta sen de gel aradasengözlerimebaksanab
dinime küfreden müslüman olsa bariiiiilaelaelaelaelae
2 gömlek satacam deyiii 1 dakka kapamıyon dükkanıııdelikafadulden
sonrada laf söylüyon :icecream:
işte koydum cnmmmhihoyyyt
2. el den aldığım takılarım ama hepside yeniydi ve kullanılmamış etiketliydisositososito:icecream:
iş disiplini bu tamam mı prensip olayı sabah destur der açar, akşam şükreder kaparım ben tükkanımı :dance:
sen misin nan bu takıları alan:mymeka::mymeka:
her yerde garşıma çıkıyın dream bıktım sendenklava:
güzeldi bunnar vala kacırmısım ben , hayret nası farketmedıysem ben kaçmazdı benden ama :jeyyar:
yaşlanıyım anamm yaşlanıyım..
Dream güle güle kullan bebişim, hepsi çok güzeller.
Sanada çok yakışacaktır... Şeniz
selam kızlar.. funda şiirin güzelmiş, saol paylaşım için.... dreamcım takıların harika ama ben takı hiç sevmiyorum , alyansımı bile zoraki takıyorum valla ama takana da imreniyorum... güle güle kullan canım... şimalcim geçen sohbete davet etmiştin ancak gelemedim... bugün de fırsat buldukça uğramaya çalışcam...
herkese mutlu bir gün olsun diliyorum (gerçi günü yarıladık ama)
düşen thy uçağına da çok üzüldüm yaa.. umarım daha fazla ölü olmaz.. Allahtan fazla bir ölü sayısı söylemediler şimdiye kadar... 8-9 kişiymiş.. keşke hiç olmasaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?