Sohbet Cafe 2.Elcilerin Mekanı :)

tşk ederim canım ....1 tane yaramaz kızım var :)
ben çok iştahlı bir tip diilim zaten ...yesemde alamam gibi bir problemim de var ...geçmişten kalan bir iz bu ...lisanslı sporcuyum ben atletizm ile ilgilendim çok uzun yıllar sanırım bu da bir avantaj sağladı bana ...hala gören sen atlet misin diye sorar ...anlaşışılıyor demek ki,fizik yapısından :)

valla şimalim bana sorarsan ikinci yi de hemen doğur derim , eğer ki 2. yi kesin istiyosan en güseli arada 3 yaş fark olucakşakkıdı
hem sizin için hem çocukların anlaşması uyumu vs için derimmsengözlerimebaksanab

dün gece konuşuyoduk eşimle artık özelimizi hiç yaşayamıyoruz diyee
yaş farklarıda olduğu için biri yatsa biri kalkıyo, biri okulda biri evdee

aralarındaki yaş farkından dolayı uyum sorunu da oluyo kimi zaman delikafadulden
5 yaş fark var aralarında
doğal olarak oğlum anasınıfına başladığı hafta doğuma girmiştim bu yüzden oğluşumun ilk okul yılında onunla yeteri kadar ilgilenemedim :1no2:
en azından ben götürüp getiremedim(((

Valla canım hiç doğum yapmış gibi durmuyorsun, fizik süper.
Sporla uğraşmanın faydaları işte...
ben kilo vericem diye canım çıkmıştı doğumdan sonra...

ayyyyyyy ayyyyyyyyy
gözlerım doldu :))))
ılk defa burayı bu kadar kalabalık göriyim ben genelde kendı kendıme konuşurdum burda arad şimal cevap verirdi işte

funnyda, DreamLover+, serrasu, Şimal

kullanıcılara bak:)

evet bende öyle düşünüyorum ama çok korkuyorum...21 aylık oğluşum ailem falan kimsemiz yok yanımızda eşimde vardiyalı çalışıyor nasıl bakarım diye çok korkuyorum gönlüm çok istiyor ama...

dream benim kız o kadar yaramazki, gözüm korktu valla.
Mayısta 3 yaşına girecek.5 yaşında falan ikinciyi alırım diyorum ama ne bileyim.
Biraz daha büyürse kardeşini daha az kıskanır diyorum, öyle bekliyorum büyüsün diye :)))

valla güzelim büyünce daha kıskanç oluyorlar benim arkadaş kızı 9 yaşındayken hamile kaldı koca kız valla nasıl kıskanıyo bi görsen bi de enik gibi kucağında acıyorum bebişe...öle çok zor alış alış rahata 9-10sene sonra bi daha aynı çileeeeee

valla ben 2. yi hiç düşünmüyorummmm....ilkinde yeterince burnumdan getirdiler hamileliğimde...nur topu gişbi çocuğumu 9 ay özürlü olacak diye bekledim dr.ların sayesinde....aynı durumu yaşamak istemiyorum...eşimde doguda görevdeydi o sıra ve ben günleri kan kusarak geçirdimm...eşim kelle koltukta terörle mücadele de ,karnımdaki bebeğim özürlü kabusunu yaşamak istemiyorum...beni mahvettiler..cesaretim yok aslaaaaaaaaaaaaaa

Kızım arkadaşları gezip davet ettik, kırmayan geldi işte.
Bazı arkadaşlar kapalıydı, açık olanları davet ettim bende-tatlicadiarzu-

Valla benim iki tarafta yakın ama işten güçten pek kimse uğramaz bana.
daha 4 günlük sezaryanlıydım kimse yoktu yanımda. Zaten ağır geçti önceden apandisit patladı onun üzerine atmışlar kesiği... ayyy düşündükçe ağrısı artıyor sanki...

senin hamileliğinde çok hüzünlü geçmiş bacım.
Şükür bişey olmamış kızına...
Allah hepimizin evladını korusun.

ehem ehem öncelikle beni buraya davet eden şimal arkadaşıma tşkklerimi sunuorum:1closedeyes: canımcım kendisini insanlara adamayı borç bilen birr tatluşş görüorumm forumdaa ihtiyacı olana yardım etmeyii çok seviorr allahımda onun yar ve yardımcısı olsunn dilediğini gönlünce versin inşallahhŞeniz

hepinisin ya çocuğu var yada hamişş mamişş doğurmuşunuz bita doğursammı die düşünüonuzzkaydirigubbakcemile3

herşeyden önce allah size ve bebişlerinize sağlık sıhhat versinkii onları büyütebilesiniz vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştiresinizz çok klasikk oldu beaakaydirigubbakcemile2 emme bi o kadarda güsel oldu demenaniknanik

:roflol::roflol:
Çilekçim çok resmi bir yazı olmuş ama güzel olmuş.a.s.
Senin de topiklerde ki soruların meşhur canım, ölçüleri önü arkasıdelikafadulden
Senin sayende bizde bilgi alıyoruz valla

tebi yavruşcumm maksat vatana millete hizmet ossun yane bütün çabalarumus kk 2.el topikk müdafimleri içinn yupppadelikafadulden

Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun etme
Başka bir yar başka bir dosta meylediyorsun etme

Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı
Hangi hasta gönüllüyü kasdediyorsun etme

Çalma bizi bizden bizi gitme o ellere doğru
Çalınmış başkalarına ediyorsun etme

Ey ay felek harab olmuş alt üst olmuş senin için
Bizi öyle harab öyle alt üst ediyorsun etme

Ey makamı var ve yokun üzerinde olan kişi
Sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun etme

Sen yüz çevirecek olsan ay kapkara olur gamdan
Ayın da evini yıkmayı kastediyorsun etme

Bizim dudağımız kurur sen kuruyacak olsan
Gözlerimizi öyle yaş dolu ediyorsun etme

Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer
Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme

Ey cennetin cehennemin elinde olduğu kişi
Bize cenneti öyle cehennem ediyorsun etme

Şekerliğinin içinde zehir zarar vermez bize
O zehiri o şekerle sen bir ediyorsun etme

Bizi sevindiriyorsun huzurumuz kaçar öyle
Huzurumu bozuyorsun sen mahvediyorsun etme

Harama bulaşan gözüm güzelliğinin hırsızı
Ey hırsızlığa da değen hırsızlık ediyorsun etme

İsyan et ey arkadaşım söz söyleyecek an değil
aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun etme

MEVLANA Celaleddin Rumi

Bende çok seviyorum takı ama imitasyon pek takamıyorum alerjim var ya...
Boncuk boncuk kabarıyorum sonra...
Şu cici takılarını koyda görelim güzelim...

işte koydum cnmmmhihoyyyt
2. el den aldığım takılarım ama hepside yeniydi ve kullanılmamış etiketliydi
sositososito:icecream:

evet funda hn dükkanı 5 dakka boş bırakta sen de gel aradasengözlerimebaksanab

dinime küfreden müslüman olsa bariiiiilaelaelaelaelae

2 gömlek satacam deyiii 1 dakka kapamıyon dükkanıııdelikafadulden

sonrada laf söylüyon :icecream:

iş disiplini bu tamam mı prensip olayı sabah destur der açar, akşam şükreder kaparım ben tükkanımı :dance:

işte koydum cnmmmhihoyyyt
2. el den aldığım takılarım ama hepside yeniydi ve kullanılmamış etiketliydi
sositososito:icecream:

sen misin nan bu takıları alan:mymeka::mymeka:
her yerde garşıma çıkıyın dream bıktım sendenklava:
güzeldi bunnar vala kacırmısım ben , hayret nası farketmedıysem ben kaçmazdı benden ama :jeyyar:
yaşlanıyım anamm yaşlanıyım..

selam kızlar.. funda şiirin güzelmiş, saol paylaşım için.... dreamcım takıların harika ama ben takı hiç sevmiyorum , alyansımı bile zoraki takıyorum valla ama takana da imreniyorum... güle güle kullan canım... şimalcim geçen sohbete davet etmiştin ancak gelemedim... bugün de fırsat buldukça uğramaya çalışcam...
herkese mutlu bir gün olsun diliyorum (gerçi günü yarıladık ama )
düşen thy uçağına da çok üzüldüm yaa.. umarım daha fazla ölü olmaz.. Allahtan fazla bir ölü sayısı söylemediler şimdiye kadar... 8-9 kişiymiş.. keşke hiç olmasaydı...

danam valla takı görünce dayanamıyorum -tatlicadiarzu-ev takı dolu ben yine silip süpürdüm hepsini, kafamçokkarıştı
erken kalkan erken yok katediyo vallaşakkıdı, hep sen süpürecen değil ya topikleri delikafaduldensatamıyos azcık ta biz alışveriş yapalım dedik ne yapalımkaydirigubbakcemile

Dream güle güle kullan bebişim, hepsi çok güzeller.
Sanada çok yakışacaktır... Şeniz

saol güsel arkadaşım gönlü güsel kendi güzel arkadaşımŞenizŞeniz

cnm bende tam bi takı tutkunum inansositososito
illa her kıyafetime uygun bişiyler takıp takıştırıcam,altınla pek aram yok ama gümüş ve imitasyonları çok seviyorumhihoyyyt

düşen uçağa hepimiz çok üzüldük, dediğin gibi umarım ölü sayısında fazla artış olmaz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…